2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen patron bebek olacak:)) eltim anason veriyormuş bebeğe ben konusmuyorumda eşim söylemişti çocukları hep öyle uyuttu diyor kolayına kaçmak iyi değil tabi bakalım Allah zorluk yaşatmasın huzurlu sakin bebişler olsunlar inşallah

Inşallah huzurlu mutlu sağlıklı bebekler olsunlarda sonrası kolay :)

Yan korumalari unutma canim .100 Tl ye mi dikermiş 50 daha koyar hazırını alirim .Kumasla 150yi zaten geçer. 20 ye dikecek olanin da onceden yaptığı ornek varsa incele. O da cok ucuz .Fiyasko cikmasin.Bir paçayı bile 5 Tl ye yapiyorlar .

Aynen annelik işte ağrı sızı uykusuzluk hiç bitmycek :) Rabbim bundan geri koymasın dinlen ve sabret ♡
Aynen kuzum öyle hamileyken karnında merak ediyorsun iyi mi değil mi
Doğunca da her hareketinde bişey arıyosun yine iyi mi değil mi diye..
Anneelik ömür boyu endişeli kalmak demek
Onlardan gelen her ağrıya razıyız bebeğim yeter ki onlar sağlıklı iyi olsunlar Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın herkesin bebeğine çocuğuna upuzun sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah

Güzel ve meşakkatli bir yol gerçekten :) anne olmayı hakkını vererek yaşayan kullarından etsin Allahım. Yoksa hamile kalıp doğurmaya ne var... şurda zaten bi kaç ay kaldı :) şafak saymaya devam sağlıkla hayırla gelsin inşallah dualarımda hepimize yer var ♡♡♡

Canım ben hapını içemiyorum tüplerde sıvısı var ya onlar o etkileri yapmadı bende maltofer sıvı içiyorum kan ilacını. Doktoruna danış istersen

Inceledim canım kadim hazır birine yapmış bize de gösterdi çıkarıp
Ben park yatak alicam ona yan korumalık gerekmiyor sanirim

Dedeye bak torun dogum tarihine gore emeklilik ayarliyor super dede
Benim annemler burda degil ayda 1 ancak görüşürüz kışın o da mümkün değil .Zaten babam cok aman aman bebek sevmez oyun donemine kadar .Korkum esim tarafi .Kv su an bagira bagira dogmamis bebegimi seviyor Dogunca dusunemiyorum.

Tamda şu an benım durumum kızım ayağım uyuyuyor bacağım kopdu burakdığım an uyanıcak.
Canım instagramda baldan anne uyku diye bir adres var. Şşşt pat yöntemiyle ayakta uyutmayı bırakabilen birçok anne var. Oradan destek alıp deneyebilirsin kendisi uyutmayı.

Benim kayınpederlerim 65 67 yaşında en küçük torunları olacak benim oğlum üniversitede torunları var doymuşlar artık bakamayız diyorlar zaten de benim babam fena. Komşunun oğlunu büyüttü ilk torunum diyor ona pazar günleri fuarlara parklara götürür enstrümanlar alır ona haftada 1 gün babamlarda kalır.dede dede diye ayrılmaz yanından. Kendi torununu düşün bir de. Babam da yengeç burcu ve çok anaç kadın ruhlu. Torunu da yengeç olacak ve kendi adını söylüyor jr ... diyor torununa şimdiden ilk torunu birde. Hatta ben doğum olunca ben odaya çıkmadan götürmeyin oğlumu dicem babam kimseye vermez:)

Kizlar size katiliyoruum
Ne aşırı bağımlı yetiiştirmeli çocuğu ne de asiri kendimizden uzak.
O yüzden temel ihtiyaçlarını sevgi ve şefkat ihtiyaçlarını karşılamak ilk 1 yil cok onemli
Diğer zamanlarda ise ihtiyacı karşılamanın yani sıra destek olmak cesaretlendirmek önemli

Ben hep şöyle düşünüyorum. Evlâdım her zaman kucağa sığacak buyukklukte olmayacak... biz bile anne babamızin vücuduna ne ölçüde sığıp onların güvenini hissediyoruz ki.
Her geçen gün zaten büyüyecek kendisi de kucakta olmak istemeyecek...
O yüzden bence kucaklaşmak tensel temas çok güzel ve oldukça faydali

O tam dede olcak baskasinin cocuguna boyle yapan kendi torununa neler neler yapar .Allah saglik versin yokluklarini gostermesin canim.
Sağol canım
Babynestler kullanışlı mi acaba ya biliyor musun
Benim topikte sormustum farkli yorumlar oldu .Bak istersen.Ama ben vazgectim galiba kisa ömürlü olduğu icin daha fonksiyonel bir sey almayı dusunuyorum .Ev tipi ana kucagi gibi.

Kızlar benım kasık ağrm ne kadar dınlendıysem gecmıyor ıc gündür ne yapacağımı şaşırdım uç dk ayakta zor duruyorum hemen agrıyor boyle kasıktan içeriye doğru adet ağrısı gıbı msgnezyımada başladım ama gecmedı korkmaya başlıyorum uç günlük dinlenmeyle geçmemesi çok garıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…