- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #34.681
Bende yapıştım hemen takip ettim ilerde lazım olacak inşallah güzel bilgiler var. tekrar iyiki varsınız KK hatunları :))Canım instagramda baldan anne uyku diye bir adres var. Şşşt pat yöntemiyle ayakta uyutmayı bırakabilen birçok anne var. Oradan destek alıp deneyebilirsin kendisi uyutmayı.
Canım ben bayağı araştırdım Hani kullananlar kullanmayanlar normal beşik kullananlar ne yazmış diye Çevremdeki insanlara da sordum da hep Park yatağın daha kullanışlı olduğunu söylediler Benim eşim de görsel açıdan kalitesiz buluyor ama uzun süre kullanılacak olması toplanıp kaldırabilir olmasiEşimde park yatak alalım diyor kararsızım beşiği uzun sure kullanır dıyodum sen nasıl karar verdin canım ?
Yan korumalari unutma canim .100 Tl ye mi dikermiş 50 daha koyar hazırını alirim .Kumasla 150yi zaten geçer. 20 ye dikecek olanin da onceden yaptığı ornek varsa incele. O da cok ucuz .Fiyasko cikmasin.Bir paçayı bile 5 Tl ye yapiyorlar .
Ahahhaha çok güldümDedeye bak torun dogum tarihine gore emeklilik ayarliyor super dede
Benim annemler burda degil ayda 1 ancak görüşürüz kışın o da mümkün değil .Zaten babam cok aman aman bebek sevmez oyun donemine kadar .Korkum esim tarafi .Kv su an bagira bagira dogmamis bebegimi seviyorDogunca dusunemiyorum.
Evet canım kv demle yaşıyorum, düşün sırf o laf etmesin diye makınem varken camaşırı elde yıkıyorum, bu halımle bide bi dünya laf neden havluyu değişdirip onuda yıkamadım diye, koşa koşa gidip onuda yıkadım. Durumla alakası yok ama az cok nasıl biri olduğnu anlaman için yazdım.
Tekrar gtsen mi dr a ? Bir sorun yoksa neden ağrıyor ki bu kadar ? Benmde kasıklarım ağrıyo uzandım dinleniyorumKızlar benım kasık ağrm ne kadar dınlendıysem gecmıyor ıc gündürne yapacağımı şaşırdım uç dk ayakta zor duruyorum hemen agrıyor boyle kasıktan içeriye doğru adet ağrısı gıbı msgnezyımada başladım ama gecmedı korkmaya başlıyorum uç günlük dinlenmeyle geçmemesi çok garıp
Ben hala kararsizim uyku setini bir turlu begenip alamadim .Bakalim nasil olcak .Sapur supur öpme ,hoplatma ,bangir bangir sevme hic bana gore seyler degil. Yegenlerime bile yapılınca hemen kulaklarından alırdım .Selamlar kızlar
121 TL te yan korumalar dahil aldım taksitle hepsiburadadan. B Bugunneselibirgun benimki de park yatak kışa kullanıcam deliklerden yel almasın diye uzun bağlıycam onları canım düşünürsen sana fikir olsun.
Ahahhaha çok güldümbizimki de çok hoyrat bakalım benden yüz bulamazsa zor. korkutmasın çocuğu korkutuyorlar severken sonra.
Canım insan olduğunun kadın olduğunun anne olduğunun eş olduğunun farkına var. Kendini kv ye eşine yaranacağım diye gereksiz zorlama. Ne diye elde yıkıyosun ki senin canın kıymetsiz mi? Yapma lütfen belki senden 20 yaş büyüğüm abla tavsiyesi . öyle de böyle de laf işiticem diyorsun, niye elinde yıkıyorsun? Evlat doğurmuşsun sen ve eş olmuşsun kadınlık yaparken kocamansın, iş başa düşünce mi bilmez sanırlar. Akıl al büyük say ama seninki de can, yapma gözünü seveyim..kendini k u l l a n d ı r m a. Ölüm var hatırlat onlara!
Selamlar kızlar
121 TL te yan korumalar dahil aldım taksitle hepsiburadadan. B Bugunneselibirgun benimki de park yatak kışa kullanıcam deliklerden yel almasın diye uzun bağlıycam onları canım düşünürsen sana fikir olsun.
Ahahhaha çok güldümbizimki de çok hoyrat bakalım benden yüz bulamazsa zor. korkutmasın çocuğu korkutuyorlar severken sonra.
Canım insan olduğunun kadın olduğunun anne olduğunun eş olduğunun farkına var. Kendini kv ye eşine yaranacağım diye gereksiz zorlama. Ne diye elde yıkıyosun ki senin canın kıymetsiz mi? Yapma lütfen belki senden 20 yaş büyüğüm abla tavsiyesi . öyle de böyle de laf işiticem diyorsun, niye elinde yıkıyorsun? Evlat doğurmuşsun sen ve eş olmuşsun kadınlık yaparken kocamansın, iş başa düşünce mi bilmez sanırlar. Akıl al büyük say ama seninki de can, yapma gözünü seveyim..kendini k u l l a n d ı r m a. Ölüm var hatırlat onlara!
Bizde kiracıyız eşim asker anlycan göçebeyiz şurda kalacağımız 1 yada 2 sene kaldı. Eşim arkadasına sordu onunda 2.çocuğu oldu. Park yatak tavsiye ediyor ben pişmanım almadığma diyor. Yani izinlerde vs bir yere gittiğimiz zaman bebek yerini yadırgamaz park beşikte yatar kendi yatağj sonuçta vs diyor ama bilemiyorum işte bakacağız eğer alırsan karar verirsen buraya atarsan sevinirimCanım ben bayağı araştırdım Hani kullananlar kullanmayanlar normal beşik kullananlar ne yazmış diye Çevremdeki insanlara da sordum da hep Park yatağın daha kullanışlı olduğunu söylediler Benim eşim de görsel açıdan kalitesiz buluyor ama uzun süre kullanılacak olması toplanıp kaldırabilir olmasi
Ekstra bizim kiracı olmamiz benim park yatağı istememdeki sebep.
Kiracı olmayanlar bile park yatak tercih ediyor.
Çünkü gerçek anlamda uzun süre kullanıma fırsat veriyor.
Çocuk büyüsede içine koyup oyun parkı olarak kullanabiliyor.
İşlevsel açıkçası
Ama kendi gönlüme göre bisey tam bulamadım
Fiyatları farkediyor markalarda ama marka olmayıp kullananlarda memnun. Hepsi aynı işlevde zaten
İnşallah hep böle olmuycak ya bir gün her şey yoluna girer tabi ayrı eve cıkmak şansın hiç yok o ayrı ama, birgün gelir eşim beni anlar. Her şey güzel olur hem anlamasada bana kızlarım yeter onların mutluluğnu görmem benim için en büyük mutluluk olur.Allah yardimcin olsun canim .Insallah bir gun kendi yuvan olur cocuklarini huzurla büyütürsün.
Ha şunu bileydin eşime de söyledm sana bi iş yaptırınca geri arkandan ben yapıyorum diye :)) olmuyor çünküAy kızlar bu erkekler ne kadar değişikler ya bazen üzülüyorum onlar için. Ellerine birşey yakışmıyor yapsalar da olmuyor:) arkalarında kadınları olmasa resmen yarımlar nerdeyse. bu halleri şirinlik katıyor ama çok da komik geliyor bana. eşim çok yardımcıdır herşeye benden önce koşar bana banyoyu falan temizleme ben hallediyorum diyor bi bakıyorum bakteriler koloni yapmışkadın olduğum için gurur duyuyorum kızı olanlar çok şanslı. Kim ne derse desin.
Neden hatayı kendinde arıyorsun genç olman neyi değiştirir sana yapılan haksızlığı mı?Ben kendimde anlatmiyorum 1 kac kes denedim anladım yararı yok vaz gecdim. Cokta bu sorunlara cekif evden kendimden biktirmak isdemiyorum zaten evede doğru düzgün durmuyor konuşmayı sevmiyor. Ama zaman içirsinde huylarnı suylarnı ne yapmam gerekdiğni kavrarım umarım daha zaten gencim anlamiyorum sanırım.
Neden o şansın hic yok hayatin boyunca hapishane hayati gibi mi yasayacaksin ?Bunlari seni kışkırtmak icin yazmiyorum .Yanlis anlama .Ama olmayacak bir sey değil. Ufkun genis olsun ilerisi icin guzel planlar kur.Belki sen de çalışırsın kira da olsa ayri eviniz olur .İnşallah hep böle olmuycak ya bir gün her şey yoluna girer tabi ayrı eve cıkmak şansın hiç yok o ayrı ama, birgün gelir eşim beni anlar. Her şey güzel olur hem anlamasada bana kızlarım yeter onların mutluluğnu görmem benim için en büyük mutluluk olur.
Gecmis olsun .Bir seyi net soylemek varken lafi dolandırip baskasiyla haber salmak da neyin nesi .Benim de en sinir oldugum sey en son ki alışveriş konumu hatirlarsin .Kimseden bir sey beklemiyorsun.Hem biz alalim diye atliyorlar hem de yari yolda bırakıyorlar .Slm kızlar nasılsınız? Bugün benim için gergin bir gün oldu kv sağolsun mart ayında düzceden bir beşik beğenmiştik bebek çantası fln kv 'e dün konuştuk dedim beşiği fln ne zaman göndereceksin göndercem parasını verdik dedi. Neyse bugün eşimin babaannesi aradı, kizim annen burda agliyor torunuma bişey alamadım diye burdaki beşiğin parasını vermemisler. Sen ordan beşik bak parasını ben sana göndercem dedi, şimdi yarın gidip beşik bakıcam anne yani almıştık ordaki beşiği şimdi yine anne yani bakıcam. Ama anlamıyorum insanlar neden yalan konuşur doğruyu söylemek bu kadar zor olmamalı.
Malesef. Hic firsat ol.olmadi. zaman olunca maddi sikinti oldu. Madi durum olunca zamani olmadi)))) en buyuk hayalim. İste kismet. En cok trabzon. İzmir. Daha merak ediyorum. Gelen yil kismet ise kocamla bir tur yapmak istiyoruz. İnsallah alinir.yaa çok teşekkür ederimgelip oraları gezmeyi görmeyi hep istemişimdir Türkiyeye geldin mi hiç :)
En gereken şey büyük tafsihesesi bana cünki ne yapnalıyım ne yapmamalıyım soyluycek kimse yok.sagol.Selamlar kızlar
İnşallahMalesef. Hic firsat ol.olmadi. zaman olunca maddi sikinti oldu. Madi durum olunca zamani olmadi)))) en buyuk hayalim. İste kismet. En cok trabzon. İzmir. Daha merak ediyorum. Gelen yil kismet ise kocamla bir tur yapmak istiyoruz. İnsallah alinir.
Alıcam kuzum doktor sadece suyun bıraz fazla ama o yapmaz dedi ve nedenini bulamadı şuan hala agrıyor olması çok canımı sıkıyor tam rahım kısmı ve yan kasıklar agrıyorAlala doktor da bir şey görememişti değil mi? Haftalarımız ilerliyor yani benim de her gün başka bir arızam çıkıyor sanırım artık biraz normal herkesin bünyesi farklı. Evham yapma dicemde demes kolay bende yapıyorum çünkü :) umarım azalır ağrıların ama içim rahat etmiyor diyorsan ikinci bir doktor görüşü al.
Allah yardimcin olsun ay baci. Cetindi isin. Ne qeribe adamlar var. Ozu hamile olmayib hec.İnşallah hep böle olmuycak ya bir gün her şey yoluna girer tabi ayrı eve cıkmak şansın hiç yok o ayrı ama, birgün gelir eşim beni anlar. Her şey güzel olur hem anlamasada bana kızlarım yeter onların mutluluğnu görmem benim için en büyük mutluluk olur.
Canim gecmis olsun insallah geçer yaaAlıcam kuzum doktor sadece suyun bıraz fazla ama o yapmaz dedi ve nedenini bulamadı şuan hala agrıyor olması çok canımı sıkıyor tam rahım kısmı ve yan kasıklar agrıyor
Aynen öyle açıkçası marka diye bir ürüne çok fazla para veriilsin istemiyorum işlevi aynı olduktan sonra çokta farketmez ne marka olduğuBizde kiracıyız eşim asker anlycan göçebeyiz şurda kalacağımız 1 yada 2 sene kaldı. Eşim arkadasına sordu onunda 2.çocuğu oldu. Park yatak tavsiye ediyor ben pişmanım almadığma diyor. Yani izinlerde vs bir yere gittiğimiz zaman bebek yerini yadırgamaz park beşikte yatar kendi yatağj sonuçta vs diyor ama bilemiyorum işte bakacağız eğer alırsan karar verirsen buraya atarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?