- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.921
benim de aymı güünn doğumumEvet canım aynı gün doğuracak mıyız acaba
Soluna doğru uzan konuş canım onunla. Annesinin sesine tepkisiz kalmaz. Biraz daha hareket etmezse doktoruna yada sağlık ocağına git canım
Canim cok geçmiş olsun sakın çıkma hastaneden bol bol dinlen orda kaldığın sürece süreyi uzatırlar inşallah Rabbim yardımcın olsun
oinone27 canım hareket etti mi bebis
Etmediyse müzik aç soluna uzan kulaklığı karnına koy çocuk şarkıları aç hemen kımıldar
Çok hafif bi hareket hissettim az önce ama bana mı öyle geldi yoksa kımıldadı mı anlamadım kızlar yine de içim biraz rahatladı tamamen hissedersem iyice rahatlıycamCanım yorulduysan ondandır aslında hateket edıyor ama vurmuyor işte her zamanki gibi. Fazla stres yapma bende bi kaç hafta once hareket etmıyo dıye gtmştm doktora. Ama içerde oynuyodu ultrasonda gordugumde. Rahatlayınca hissettm hareketini. Eğer çok evham yaparsan sağlık ocağına git. Korkma mümkünse tamam mıcvp olarak hissettim yazmanı bekliyorum ona gore :))
8-9 kilo almişsin bende öyle aldı. Dr önerdiği hamileyken münkün oldukca az kiyafet sabah ac karna ve wc gitdikden sonra tartılmak haftada 1 kes tartıl ayni kiyafetde ac karna, ben akşam tok karna cıkıyorum tartıya 84 sabah 82 oluyorum.Aslında en iyisini ediyorpsikoloji pert yoksa... ben 64le hamile kalmıştım. Dün 72 bugun 73 çıktım
Su an mobile uygulamada bu cocuk halisi indirimli.Ebati küçük paspas gibi ince ama 170 ten 30 a inmis ben de denemeye deger dedim :)Eki Görüntüle 2145104
Ayy kımıldadı sonunda, aşağıdan aşağıdan vurdu. sabit onu bekleyince bi an korktum vurunca hemde baya şiddetli vurdu kuzum ben burdayım iyiyim der gibi :)) insan en küçük şeyi stres yapıyor onu anladım bi kez daha şükür rahatladım şimdi
Sağol canım :)hadi gözünaydın canım...
Ne kadar güzel canım ben de çok duygulandım okurken..allah sağ salim doğumlarımızı nasip etsin inşallah. Ben de 8 yılllık evliyim dile kolay.. baştan beri hiç korunmadık biz hiç de hsmile kalmadım. Şu son 3 senedir falan artık fark etmeye başladım neden hamile kalmıyorum brn diye.. kac kez doktora gittim hersey normaldi, esime de yalvardim kac kez git diye gitmek istemedi, olmazsa olmaz modundaydi hep. Neyse sonra ikna oldu ve tüp bebek merkezine gittik direk, orda yapildi kontroller ikimizde de hersey normal cikti hicbir neden yok dediler. Sonra biz hic uzatmadan tüp bebek denemeye kara verdik 2017 eylülde, cok inanmistim ama sonuc negatifti. Ekim ayinda tekrar hemen denedik, bu sefer olumlu oldu binlerce kez hamd olsun. O kadar cok test yaptim ki simdiye kadar, o gün de bakarken cok unutsuzdum, ilk basta tek cizgiydi dedim ki zaten biliyodum olmucagini, tam aticaktim bi kez daha bakayim dedim cizgi belirdi acik renk.. sonra koyulasti. Transfer sonrasi 8. gündü.. cok büyük bir mutluluk, allah isteyen herkese nasip etsinOkuyunca yazdıklarınızı.. Kendi hikayem gözlerimde canlandı tekrardan. 9 yıllık evlilik.. Tek tüp tıkalı, polisiktik over sendromu, haşimato hastalığı... Eşimin sprem DNA hasarı vs vs.. 4 tüp bebek denemesi.. Sonuç olumsuz. Artık etraftakiler evlat edin diye söylenmeye başlamışken.. Eşime boşanma bile teklif ettim. Benim çocuğum olmayacak git başkasıyla evlen bile dedim. Ben seninle seni sevdiğim için evlendim çocuk yapmak için değil cevabını almıştım. 5. tüp bebek yapma kararı.. Ve Allah'ma bin şükür hamile kaldım. O kadar inanasım yoktu ki hamile kaldığıma.. ilk 4 ay, her ultrasona girdiğimde, eşimin doktorla anlaşıp, ultrasonda başka hamile bir kadının bebeğini bana gösterdiklerini bile düşünür olmuştum:) Şİmdi anlatması kolay ama yaşaması çok zor günler yaşadım. Şükürler olsun ki 2015'te oğlum Yaman doğdu. İkinci çocuğumuz olsun istedik. Bir tüp bebek denemesi daha yaptık. Tuttu ama kalbi atmadı. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj sonrası, eşimle artık tüp bebek denemesi yapmama kararı aldık. Çok şükür 1 tane çocuğumuz olmuştu. Ben bu karar sonrası sigaraya başladım. (hamile kaldığım gün bırakmıştım) 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Hem de doğal yoldan. Hala inanamıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin canim, o kadar isdeyipde olmuyan varki, ama benim qicik olduğum bu kadar olmuyanlar varken sır kız diye kütaj yapdıran yada 2 bebeği 1-2 ay daha isdemiyen. Falan.Ne kadar güzel canım ben de çok duygulandım okurken..allah sağ salim doğumlarımızı nasip etsin inşallah. Ben de 8 yılllık evliyim dile kolay.. baştan beri hiç korunmadık biz hiç de hsmile kalmadım. Şu son 3 senedir falan artık fark etmeye başladım neden hamile kalmıyorum brn diye.. kac kez doktora gittim hersey normaldi, esime de yalvardim kac kez git diye gitmek istemedi, olmazsa olmaz modundaydi hep. Neyse sonra ikna oldu ve tüp bebek merkezine gittik direk, orda yapildi kontroller ikimizde de hersey normal cikti hicbir neden yok dediler. Sonra biz hic uzatmadan tüp bebek denemeye kara verdik 2017 eylülde, cok inanmistim ama sonuc negatifti. Ekim ayinda tekrar hemen denedik, bu sefer olumlu oldu binlerce kez hamd olsun. O kadar cok test yaptim ki simdiye kadar, o gün de bakarken cok unutsuzdum, ilk basta tek cizgiydi dedim ki zaten biliyodum olmucagini, tam aticaktim bi kez daha bakayim dedim cizgi belirdi acik renk.. sonra koyulasti. Transfer sonrasi 8. gündü.. cok büyük bir mutluluk, allah isteyen herkese nasip etsin
Ay aç karna tartıldım zaten :/ tok karna çıkmaya arka taraf yemez zaten8-9 kilo almişsin bende öyle aldı. Dr önerdiği hamileyken münkün oldukca az kiyafet sabah ac karna ve wc gitdikden sonra tartılmak haftada 1 kes tartıl ayni kiyafetde ac karna, ben akşam tok karna cıkıyorum tartıya 84 sabah 82 oluyorum.
Şu çocuğu rahat bırakta keyif yapsın bee :)Çok hafif bi hareket hissettim az önce ama bana mı öyle geldi yoksa kımıldadı mı anlamadım kızlar yine de içim biraz rahatladı tamamen hissedersem iyice rahatlıycam
O ikinci kırmızı çizgi :) Hep umutla bekledim ben de. Allahım'a binlerce kez şükrediyorum. Yaşadığım her saniye. Allah kimseye yaşatmasın onca sene düştüğüm boşluğu. Bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Doğduktan sonra her gün şükür sebebiniz olsun bebeğiniz.Ne kadar güzel canım ben de çok duygulandım okurken..allah sağ salim doğumlarımızı nasip etsin inşallah. Ben de 8 yılllık evliyim dile kolay.. baştan beri hiç korunmadık biz hiç de hsmile kalmadım. Şu son 3 senedir falan artık fark etmeye başladım neden hamile kalmıyorum brn diye.. kac kez doktora gittim hersey normaldi, esime de yalvardim kac kez git diye gitmek istemedi, olmazsa olmaz modundaydi hep. Neyse sonra ikna oldu ve tüp bebek merkezine gittik direk, orda yapildi kontroller ikimizde de hersey normal cikti hicbir neden yok dediler. Sonra biz hic uzatmadan tüp bebek denemeye kara verdik 2017 eylülde, cok inanmistim ama sonuc negatifti. Ekim ayinda tekrar hemen denedik, bu sefer olumlu oldu binlerce kez hamd olsun. O kadar cok test yaptim ki simdiye kadar, o gün de bakarken cok unutsuzdum, ilk basta tek cizgiydi dedim ki zaten biliyodum olmucagini, tam aticaktim bi kez daha bakayim dedim cizgi belirdi acik renk.. sonra koyulasti. Transfer sonrasi 8. gündü.. cok büyük bir mutluluk, allah isteyen herkese nasip etsin
Hareketini göğsümün altında belimde ve kasıklarımda hissediyorum ben. Maşallah yeri geniş organlarım sıkış tepiş oldu sanırım ondan ağrıyor olabilir :))) soda içtim eşimle film izliyoruz karnımı ovuyorum kaç saattir. Biraz daha iyiyim şükür canım..Meyve suyu gaz yapmıştır belki canım su iç bol bol. Bende ağrı yok arada işte dediğim zamanlar gaz sancısı gibi oluyor karnıma masaj yapınca geçiyor o da birde bazı zamanlar bebeğim dayanıyor heralde sertleşiyor karnım o da ağrı gibi yapıyor. Rahimde ağrı hissetmedim hiç sadece dün alttan tekmeler hissettim sanki çıkcak gibi o da benim karnım aşağıda acaba ondan mı dedim yürürken zorlandım aşağıdan çıkcak gibi hissettim hep:) yalancı sancılarbu zamanlarda başlıyor sanırım onları hissediyor olabiliriz belkide
Aynen canim, şu an tartılmak isdedim acaba kac kiloyum. 2 gün sonra tartılma günüm ama 1-2 gün ireliye ala bilirim sanırım, acaba ne kadar aldım.Ay aç karna tartıldım zaten :/ tok karna çıkmaya arka taraf yemez zaten
Canim benimki gecen hafta 31. haftada 1650di. Seninle ayni gün dogum tarihimiz. Cok da geride degil sanki yaKızlar doktordan geldik. Ferritin 3.8 hemoglobin 10du. Demir serumu taktılar. 3hafta sonra tekrar çağırdı doktor. Yine tahlil yapılacak düşükse yine takılacak serum. Dua edin yükselsin değerlerim Kızlar
Bu arada bebiş hala minyon. 1800filan olması gerek kilosu dedi doktor bizimki 1500kafama takıyorum ister istemez ya...
32.haftada olanlar sizin bebeğinizin kilosu nasıl acaba??
Dürtüp duruyor bi yatırmadı rahat yerinde varya :))
Aynen canim insallah hepimizin yavrusu saglikla gelsin.. insan inanamiyor cok tuhaf bi his.. hala karnima bakiyorum gercek mi diye.. kendi kendime konusup duygulanip agliyorum bazen.. bir de iste hic istemeyen ama hamile kalanlar var.. hersey allahtan iste cok sükürO ikinci kırmızı çizgi :) Hep umutla bekledim ben de. Allahım'a binlerce kez şükrediyorum. Yaşadığım her saniye. Allah kimseye yaşatmasın onca sene düştüğüm boşluğu. Bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Doğduktan sonra her gün şükür sebebiniz olsun bebeğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?