2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Soluna doğru uzan konuş canım onunla. Annesinin sesine tepkisiz kalmaz. Biraz daha hareket etmezse doktoruna yada sağlık ocağına git canım

Çok hafif bi hareket hissettim az önce ama bana mı öyle geldi yoksa kımıldadı mı anlamadım kızlar yine de içim biraz rahatladı tamamen hissedersem iyice rahatlıycam

Aslında en iyisini ediyor psikoloji pert yoksa... ben 64le hamile kalmıştım. Dün 72 bugun 73 çıktım
8-9 kilo almişsin bende öyle aldı. Dr önerdiği hamileyken münkün oldukca az kiyafet sabah ac karna ve wc gitdikden sonra tartılmak haftada 1 kes tartıl ayni kiyafetde ac karna, ben akşam tok karna cıkıyorum tartıya 84 sabah 82 oluyorum.

hadi gözünaydın canım...

Ne kadar güzel canım ben de çok duygulandım okurken..allah sağ salim doğumlarımızı nasip etsin inşallah. Ben de 8 yılllık evliyim dile kolay.. baştan beri hiç korunmadık biz hiç de hsmile kalmadım. Şu son 3 senedir falan artık fark etmeye başladım neden hamile kalmıyorum brn diye.. kac kez doktora gittim hersey normaldi, esime de yalvardim kac kez git diye gitmek istemedi, olmazsa olmaz modundaydi hep. Neyse sonra ikna oldu ve tüp bebek merkezine gittik direk, orda yapildi kontroller ikimizde de hersey normal cikti hicbir neden yok dediler. Sonra biz hic uzatmadan tüp bebek denemeye kara verdik 2017 eylülde, cok inanmistim ama sonuc negatifti. Ekim ayinda tekrar hemen denedik, bu sefer olumlu oldu binlerce kez hamd olsun. O kadar cok test yaptim ki simdiye kadar, o gün de bakarken cok unutsuzdum, ilk basta tek cizgiydi dedim ki zaten biliyodum olmucagini, tam aticaktim bi kez daha bakayim dedim cizgi belirdi acik renk.. sonra koyulasti. Transfer sonrasi 8. gündü.. cok büyük bir mutluluk, allah isteyen herkese nasip etsin

Amin canim, o kadar isdeyipde olmuyan varki, ama benim qicik olduğum bu kadar olmuyanlar varken sır kız diye kütaj yapdıran yada 2 bebeği 1-2 ay daha isdemiyen. Falan.

Ay aç karna tartıldım zaten :/ tok karna çıkmaya arka taraf yemez zaten

O ikinci kırmızı çizgi :) Hep umutla bekledim ben de. Allahım'a binlerce kez şükrediyorum. Yaşadığım her saniye. Allah kimseye yaşatmasın onca sene düştüğüm boşluğu. Bebeğiniz sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Doğduktan sonra her gün şükür sebebiniz olsun bebeğiniz.

Hareketini göğsümün altında belimde ve kasıklarımda hissediyorum ben. Maşallah yeri geniş organlarım sıkış tepiş oldu sanırım ondan ağrıyor olabilir :))) soda içtim eşimle film izliyoruz karnımı ovuyorum kaç saattir. Biraz daha iyiyim şükür canım..

Canim benimki gecen hafta 31. haftada 1650di. Seninle ayni gün dogum tarihimiz. Cok da geride degil sanki ya

Aynen canim insallah hepimizin yavrusu saglikla gelsin.. insan inanamiyor cok tuhaf bi his.. hala karnima bakiyorum gercek mi diye.. kendi kendime konusup duygulanip agliyorum bazen.. bir de iste hic istemeyen ama hamile kalanlar var.. hersey allahtan iste cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…