- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #35.941
Kiloyu takma kafana boşver. Bebişin kilosu kaç oldu acaba diye düşün :) doktor kontrolün ne zamanAynen canim, şu an tartılmak isdedim acaba kac kiloyum. 2 gün sonra tartılma günüm ama 1-2 gün ireliye ala bilirim sanırım, acaba ne kadar aldım.
sen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün emiDürtüp duruyor bi yatırmadı rahat yerinde varya :))
Çok hafif bi hareket hissettim az önce ama bana mı öyle geldi yoksa kımıldadı mı anlamadım kızlar yine de içim biraz rahatladı tamamen hissedersem iyice rahatlıycam
Hadi gözünaydı canım ben dedim iyidir diye bak sana sert tekmelerle cevabını vermiş:)Ayy kımıldadı sonunda, aşağıdan aşağıdan vurdu. sabit onu bekleyince bi an korktum vurunca hemde baya şiddetli vurdu kuzum ben burdayım iyiyim der gibi :)) insan en küçük şeyi stres yapıyor onu anladım bi kez daha şükür rahatladım şimdi
Bugün bende göğüs altında hissettim ilk defa bu kadar çok içerde napıyo acaba bunlar keyifteler bir orda bir burda ohHareketini göğsümün altında belimde ve kasıklarımda hissediyorum ben. Maşallah yeri geniş organlarım sıkış tepiş oldu sanırım ondan ağrıyor olabilir :))) soda içtim eşimle film izliyoruz karnımı ovuyorum kaç saattir. Biraz daha iyiyim şükür canım..
Uyandırdım sanırım rahat bırakamadım kıpır kıpır artık :))Şu çocuğu rahat bırakta keyif yapsın bee :)
Sağol canım dünden beri az hareket edince stres olmuştum iyi oldu :)Hadi gözünaydı canım ben dedim iyidir diye bak sana sert tekmelerle cevabını vermiş:)
Bugün bende göğüs altında hissettim ilk defa bu kadar çok içerde napıyo acaba bunlar keyifteler bir orda bir burda ohiyi canım sevimdim soda da rahatlatır seni
Ayy kımıldadı sonunda, aşağıdan aşağıdan vurdu. sabit onu bekleyince bi an korktum vurunca hemde baya şiddetli vurdu kuzum ben burdayım iyiyim der gibi :)) insan en küçük şeyi stres yapıyor onu anladım bi kez daha şükür rahatladım şimdi
Burda hava çok kötü, orda da öyleyse ondan daralmışsındır canım.çok şükür bugünde mesai bitmek üzere...
çok daraldım bugün...
benim için dua edin de yarın güzel haberler alıp geleyim...
Ben bide sakinimdir diyordum ama meğer panik bi anne olucakmışımHep aynıyız kuzum bende azıcık hareketsiz kalsın dünyayla bağlantımı kesiyorum onu dinliyorum
Ne kadar güzel canım ben de çok duygulandım okurken..allah sağ salim doğumlarımızı nasip etsin inşallah. Ben de 8 yılllık evliyim dile kolay.. baştan beri hiç korunmadık biz hiç de hsmile kalmadım. Şu son 3 senedir falan artık fark etmeye başladım neden hamile kalmıyorum brn diye.. kac kez doktora gittim hersey normaldi, esime de yalvardim kac kez git diye gitmek istemedi, olmazsa olmaz modundaydi hep. Neyse sonra ikna oldu ve tüp bebek merkezine gittik direk, orda yapildi kontroller ikimizde de hersey normal cikti hicbir neden yok dediler. Sonra biz hic uzatmadan tüp bebek denemeye kara verdik 2017 eylülde, cok inanmistim ama sonuc negatifti. Ekim ayinda tekrar hemen denedik, bu sefer olumlu oldu binlerce kez hamd olsun. O kadar cok test yaptim ki simdiye kadar, o gün de bakarken cok unutsuzdum, ilk basta tek cizgiydi dedim ki zaten biliyodum olmucagini, tam aticaktim bi kez daha bakayim dedim cizgi belirdi acik renk.. sonra koyulasti. Transfer sonrasi 8. gündü.. cok büyük bir mutluluk, allah isteyen herkese nasip etsin
benim geçen ölçülüşünde 3 hafta büyük çıkmıştı kafası ama bu gidişimde tam haftasında çııktı. ölçüm farklılığı olabiliyorKizlar bugün kontrolüm vardi. Bebişin kilosu 1750 boyuda 45 cm. Doktor iyi dedi bundan sonra daha çok kilo alir dedi. Daha 2 kilo bile olamamişiz yani. Kafası 2 hafta önden gidiyomuş aranızda böyle olan varmi. Gerçi doktor sorun değil dedi. Babasina çekmiş galiba biraz babamizin kafasi büyükte :)
Bana da kafası 10 gün önden gidiyor dedi ama korkma bu iyi bir şey dedi :)Kizlar bugün kontrolüm vardi. Bebişin kilosu 1750 boyuda 45 cm. Doktor iyi dedi bundan sonra daha çok kilo alir dedi. Daha 2 kilo bile olamamişiz yani. Kafası 2 hafta önden gidiyomuş aranızda böyle olan varmi. Gerçi doktor sorun değil dedi. Babasina çekmiş galiba biraz babamizin kafasi büyükte :)
23 mayısda gün takika sayıyorum resmen o kadar uzun zaman olmuş gibiki. Ki zaten biraz fazla ara verdik.Kiloyu takma kafana boşver. Bebişin kilosu kaç oldu acaba diye düşün :) doktor kontrolün ne zaman
Yarın doğduğunda uyu diye yalvaracaksın amaUyandırdım sanırım rahat bırakamadım kıpır kıpır artık :))
Sağol canım dünden beri az hareket edince stres olmuştum iyi oldu :)
Öylemi canim 2 hafta önce 1 hafta öndeydi kafası. Şimdi 2 hafta çıkınca şaşırdım. Demekki olabiliyomuş. Rahatladim şimdibenim geçen ölçülüşünde 3 hafta büyük çıkmıştı kafası ama bu gidişimde tam haftasında çııktı. ölçüm farklılığı olabiliyor
Hepimizi inşallah :)sen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün emi
ama hakta vermek lazım şimdi sabahtan beri oynamamış bebe napsın kız
Banada korkulacak bişey yok dedi. Bi yerde erkek bebeklerin kafasinin daha büyük olduğunu okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Bakalim 2 hafta sonra diğer kontrolümde ne diyecek.Bana da kafası 10 gün önden gidiyor dedi ama korkma bu iyi bir şey dedi :)
Bana da öyle geliyor. sen bana rahat vermedin bende sana vermem diye karşı atak yapıcak muhtemelenYarın doğduğunda uyu diye yalvaracaksın ama
Benimkininde kafası büyükÖylemi canim 2 hafta önce 1 hafta öndeydi kafası. Şimdi 2 hafta çıkınca şaşırdım. Demekki olabiliyomuş. Rahatladim şimdi
Aynen öyle yaa. Kimi duysam bunu söylüyor kafasi büyük diyo bebegi içn. Hatta komşum geçen sene doğum yapmış bebegin kafası çok büyük olduğu için normal doğum yapamazsın demiş doktoru sezeryan olmuş. İnşallah bizimkilerin kafasi doğuma kadar o kadar büyümez :)Benimkininde kafası büyük
Doktor bana türkiyede küçük kafalı insan yok zaten hepimizinki standartlara göre büyük korkulacak bişey yok o yüzden normal dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?