2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok hafif bi hareket hissettim az önce ama bana mı öyle geldi yoksa kımıldadı mı anlamadım kızlar yine de içim biraz rahatladı tamamen hissedersem iyice rahatlıycam

Hadi gözünaydı canım ben dedim iyidir diye bak sana sert tekmelerle cevabını vermiş:)
Bugün bende göğüs altında hissettim ilk defa bu kadar çok içerde napıyo acaba bunlar keyifteler bir orda bir burda oh iyi canım sevimdim soda da rahatlatır seni

Şu çocuğu rahat bırakta keyif yapsın bee :)
Uyandırdım sanırım rahat bırakamadım kıpır kıpır artık :))
Sağol canım dünden beri az hareket edince stres olmuştum iyi oldu :)

Hep aynıyız kuzum bende azıcık hareketsiz kalsın dünyayla bağlantımı kesiyorum onu dinliyorum

bende 3 senelik evliyim bizimde durum aynı bir sebep yok ama olmuyordu bende tüp bebekle hamile kaldım,aynı senin gibi testi yaptım baktım tek çizgi kafamı çevirdim yine yok dedim biliyordum zaten falan diyorum içimden ama gönlüm çok kırık neyse alayımda atayım diye bir baktım 2 tane çizgi vardı o an dünyalar benim oldu, hatta ahtım vardı bi hamile kalayım bir sürü test alıcam hepsine birer damla damlatıcam bir sürü pozitif görücem diye yapmadım sonra ama o pozitif çubuğumuda atmadım duruyor öyle çok şükür Allah'a ,isteyen herkese nasip olur inşallah ...

Kızlar ne zamandır çarşıya çıkarım alırım falan diye savsaklıyordum hastane çantası için eksiklerimi ama bugün e bebekte emzirme ürünlerinde falan indirğm varmış. Emzirme önlüğü, lansinoh göğüs ucu krem(40ml), göğüs pedi, süt saklama poşeti25li, alt değiştirme pedi, bebek temizleme pamuğu, depend ve lohusa pedini aldım 170 lira tuttu hepsi. Gecelikleri de lojusa sepetinden aldım ve bitirdim inş. Listemi sizinle paylaşıyorum şimdi. Eksik aklınıza gelen varsa söyleyin lütfen ekleyelim :) bir terlik kaldı onu da bi türlü alamadım :)

benim geçen ölçülüşünde 3 hafta büyük çıkmıştı kafası ama bu gidişimde tam haftasında çııktı. ölçüm farklılığı olabiliyor

Bana da kafası 10 gün önden gidiyor dedi ama korkma bu iyi bir şey dedi :)

benim geçen ölçülüşünde 3 hafta büyük çıkmıştı kafası ama bu gidişimde tam haftasında çııktı. ölçüm farklılığı olabiliyor
Öylemi canim 2 hafta önce 1 hafta öndeydi kafası. Şimdi 2 hafta çıkınca şaşırdım. Demekki olabiliyomuş. Rahatladim şimdi

sen beni güldürdün Rabbim de seni güldürsün emi

ama hakta vermek lazım şimdi sabahtan beri oynamamış bebe napsın kız
Hepimizi inşallah :)

Haklı haklı ona birşey demiyorum :) yaşadım biliyorum sabahı sabah etmiştim hemen doktora yapışmıştım :)) Rabbim hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah

Öylemi canim 2 hafta önce 1 hafta öndeydi kafası. Şimdi 2 hafta çıkınca şaşırdım. Demekki olabiliyomuş. Rahatladim şimdi
Benimkininde kafası büyük
Doktor bana türkiyede küçük kafalı insan yok zaten hepimizinki standartlara göre büyük korkulacak bişey yok o yüzden normal dedi :)

Benimkininde kafası büyük
Doktor bana türkiyede küçük kafalı insan yok zaten hepimizinki standartlara göre büyük korkulacak bişey yok o yüzden normal dedi :)
Aynen öyle yaa. Kimi duysam bunu söylüyor kafasi büyük diyo bebegi içn. Hatta komşum geçen sene doğum yapmış bebegin kafası çok büyük olduğu için normal doğum yapamazsın demiş doktoru sezeryan olmuş. İnşallah bizimkilerin kafasi doğuma kadar o kadar büyümez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…