2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Vala senin yapmadığnı ben yapdım.

Banada korkulacak bişey yok dedi. Bi yerde erkek bebeklerin kafasinin daha büyük olduğunu okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Bakalim 2 hafta sonra diğer kontrolümde ne diyecek.
Bana iki defadir söylüyor ben de ayın 23 de randevum var heyecanla bekliyorum , evet ben de öyle duydum bazı erkek bebeklerde kafası büyük olurmuş ama çoğunlukla iri bebeklerde olurmuş yani bebislerimiz biraz irice olacak galiba :) biz eşimle şimdiden kocakafa diyoruz :)

Benim arkadaşımda bu yüzden sezeryan olmuştu :)

En basta sepet besik fikrim vardi .Bebek hareketlenince kollari yana degiyor diye olumsuz elestiriler duydum .Park yatağı da hic sevmedim .O degil de simdiden kuruldu ya gece cok wc ye kalkıyorum labirent gibi nasil geçeceğim ki.

Afilim92 canım hayırlı olsun bitince bi foto at bakalım nasıl olmuş

Maalesef bütün eşyalar mağazada küçük görünse de eve gelince devasa yer kaplıyor sanırım sizde de öyle oldu

Afilim92 canım hayırlı olsun bitince bi foto at bakalım nasıl olmuş

Maalesef bütün eşyalar mağazada küçük görünse de eve gelince devasa yer kaplıyor sanırım sizde de öyle oldu
Aslinda gecen hafta bazayi yer degistirirken ölçüp kabaca bir tahminde bulunmuştuk. Biraz dedigin gibi oldu gercekten .

Aslinda gecen hafta bazayi yer degistirirken ölçüp kabaca bir tahminde bulunmuştuk. Biraz dedigin gibi oldu gercekten .
Aynı şeyi bende küçük oğlumun yatağı geldiğinde yaşadım. Abinin odasını ölçtük biçtik ona göre aldık hatta dedik ki acaba bir büyüğünümü alsaydık falan ama yatak gelince büyüğünü değil de keşke bir küçüğünü alsaydık dedik çünkü adım atacak yer kalmadı

En basta sepet besik fikrim vardi .Bebek hareketlenince kollari yana degiyor diye olumsuz elestiriler duydum .Park yatağı da hic sevmedim .O degil de simdiden kuruldu ya gece cok wc ye kalkıyorum labirent gibi nasil geçeceğim ki.
Bizimde oyle yatak odasi labirent gibi, hala oglumun besigi yatagimizin ucunda, kizida onda buyutucez ins, oglum ztn babasini salona atti beraber yatioruz, hastayken 2 gece yanima alayim ateslenir dedm o gun bu gundur cocuk besiginde yatmiyor, degil odasina koymak, gece besiginde uyansa kiyamet kopuyor tek tesellim guvenli baglanma bizde dibine kadar gerceklesti

Of evet .Tekrar geldiklerinde kendi odasına tasitcaz .Söküp yeniden kurcaklar .Ugrastircaz ama onlar da vaadettikleri seyleri yapmadı .
Afilim92 kendi derdimi yazmaktan solemeyi unuttum ayol, hayirli olsun, gule gule uyusun pasa besiginde..
Ayy :)Sagol canim .Valla buyuk dert .Coluk cocuga karisinca bu evin dar olacagini soyleyenlerin sozune geldik .Ama bir sure daha idare etmeliyiz .Tasinma durumumuz yok su an.

Canim öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanırsınız inşallah
Ama bence beşik almışken sepet beşiğe de para koyma gereksiz pahalı onlar
Uzun süre de kullanamicaksin portatif beşik bakabilirsin
Ben civilden aldım bir tane kızımı ikna edene kdar küçüğe onu kullanicam
Hem de katlanabilir
6 ay onu kullanır kaldırırsın sonra beşiği geçersin yine de tercih senin tabi ki

Simdilik kilosu normal ama inşallah biraz tombis olur :) :)

Sagol canim. Ben de oyle düşünüyordum ama su anki sartlar beni sepet besik almaya zorluyor. Ilk cok begendigim goze hitap ettigi icin istemistim ancak sonra pahali dedim iptal ettim .Simdi bakiyorum 400 Tl ye filan var .Artik kalite aramıyorum bizi biraz idare etsin yeter .Portatif de olabilir tabii su anki ruh halimle her sey karmaşık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…