2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar vajinada hep ağrı sızı hisseden var mı. Hep tuvaletim geliyormuş ve tutuyormuşum gibi bi baskı var. Evet benim ekstra bi durumum var ama merak ettim başka yaşayan var mı. İlk doğumumdan önce tek belirtim ayağımla yere bastırınca alt tarafımın patlayacak gibi olmadıydı. Şimdi sürekli o durumdayım. Biraz daha hafif ağrılı olarak

canım nstede sancin çıkıyordu ya yavaş yavaş geliyor demekki bende öyle bir durum yok canım bunu seni muayeneye gelince söyle doktoruna

Simdilik kilosu normal ama inşallah biraz tombis olur :) :)
Benimki de normal ben de son zamanları bekliyorum bakalım nolcak gerçi ben normal doğum istiyorum diye aşırı da büyük olmasın diyorum yani doğura bileceğim kadar olsun :)

Evet gunun sorusu sepet besikler kac ay rahat kullanilabilir ?
canim ben ogluma hem oda yaptim hemde anne yani besik almistim cocugum 2 yasina kadarda yanimda yatti cokta rahat bi besik tavsiye ederim tasinmasida kolay hamile oldugumu ogrenince odasina buyuk besigine alissin diye odasina gecirdim yoksa dahada yatiyodu bak resmini koyuyorum ben cok memnunum insallah simdi kuzuma kullanicam tabi abimiz verirse bize :)))

Kızlar geçenlerde bir ay falan önce alttan vajinama iğne batması gibi sancı olmuştu bugün de bir saat önce bebek bir tarafta şişti birikti tek tarafta çok canım yandı ama sonra okşadim nefes alıp verdim geçti ama kalkıp mutfağa gittiğimde vajinadan sancı girmeye başladı sanki iğne batıyor gibi ama çok acıdı bacaklarimi bir birine sıkarak odaya koşmaya çalıştım ama peş peşe 3-4 defa oldu karnımda da gerginlik var ne demek bu acaba bir sorun mu var ?

Cnm been ilk hamileligimde boyle biseyim yoktu normal dogum yapmistim, simdi sabahlari daha fazla olmak uzere vajinal baskim var afedersin seyim cikicak gibi oluor, ztn bu sebeple fazla yuruyemiyor ayakta kalamiyorum, annemler rahim asagi sarkmistir normal dogumda olur vs diyor ama ben yinede emin degilim dr sordum net bisey diyemedi olabilir deyip gecistirdi,sirf bu yuzden acaba erken mi.dogurucam diye korkular icindeyim

Canim bunun markasi ne peki ?

bebeco dan almistim canm sepet besik olarak geciyo sallamasida cok rahat bi besik
Bakayım ben de canim .Sabitleniyor demi sallanmiyor surekli ? Bizim buyuyen besik en buyuk ebat genelde sallanma özelliği olmuyormus 80liklerde .Ama bizimki sallaniyor .Alirken de satici dedi ki sabitleniyor .Kurulama gelenler de sabitlenmesi icin vida atilmali oyle ozelligi yok dedi. Ne dedilerse ya eksik cikiyor ya fazla sinir oldum .

Urmicca canım pirimedikal diye bir yer varmış akarbaşında bebek bezi mamalar ateşölçer göğüs pedleri falan çok uygun takip ettiğim kadarıyla aklında bulunsun facebookta da sayfası var. eve servis de yapıyormuş. ebebekten %25 indirimli bebek bezi alacaktım ama bu haliyle bile bu dükkan daha uygun

30'lu haftalarda olanlar, bebekleriniz baş aşağı pozisyona döndü mü?
Hala dönmemiş bugün kontrol vardı. Sezeryan olacağım içinsorun değil dedi dr.
Ben sık sık yaşıyorum bunu kasılmam zaten çok oluyor. Doktor üstünde durmadı magnezyuma devam et dedi batmaya ve sancıya bir açıklama getiremedi

1 sene falan idare etmesi lazim.1 yasindayken ise başlayacağım ve bakıcının yatak odama girmesini istemem .Bu nedenle odasinda uyuyacak insallah .

1 sene falan idare etmesi lazim.1 yasindayken ise başlayacağım ve bakıcının yatak odama girmesini istemem .Bu nedenle odasinda uyuyacak insallah .
o zaman benim önerdiğim olmaz 6 aylık bebek en fazla yatar bunda. sen ya asansor korkuluklu bişey alacaksın ya da park yatak alacaksın. diğer türlü çocuk ayaklanınca düşer 1 yaş.

Arada oluyo bende de canım. Allah yardımcımız olsun

Benimki de normal ben de son zamanları bekliyorum bakalım nolcak gerçi ben normal doğum istiyorum diye aşırı da büyük olmasın diyorum yani doğura bileceğim kadar olsun :)
Bende normal doğum istiyorumcanim. Cokta iri olmasina bencede gerek yok sağlıklı olsun yeter nasıl olsa doğan büyüyor bi şekilde :)

Bu aksam bende de oldu aynısı ya. Yuruyemedım bıle korktum bide. Alttan alttan sancıyo resmen. Nedenmiş bulabıldın mı?

aa canım çok sağol bi bakim ii oldu dediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…