2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün kendi druma gittim.devlet haftası geride suyu az falan demişti.kendi drum bugün baktı 3d 4d usg ile baktı herşey normal bi sorun yok dedi başı aşağıya dönmüş :) birde yüzünü gösterdi.uyuodu suratını asmış :))1 buçuk ay sonra gördük kuzumun yüzünü ya.devlet anca saçmalıo foto falan çekmio.çok güzel bi duyguydu tam bir bebek görünümü vardı artık :)) Maşallah meleğime teyzeleri :)

Maşallahhh :) devlet hastanesi konusuna hiç gırmek ıstemıyorum yaramı deşme acaip sinirlerim bozuluyor

Canım sen gidip gezdin mi gerçekten uygun mu mağaza merak ettim

Gözün aydın canim cok sevindim. Bende bebişimi gördüm bugün gözünü açıp kapatiyodu doktor özellikle gösterdi. Artik büyüdüler. küçük bebiş onlar :)

Maşallahhh :) devlet hastanesi konusuna hiç gırmek ıstemıyorum yaramı deşme acaip sinirlerim bozuluyor
sorma ya.dr um dedi ki bi hastam vardı son ayında 44 kiloydu.bebeğine devlet 2.200 doğar demiş biz 2.500 demiştik.2700 doğdu.onlar daha çok yanlış ölçüo dedi.her muaynemde moralim bozuk dönüyordum 1 buçuk aydır.adam para alıosada hakkını verio aldığı paranın ya

Gözün aydın canim cok sevindim. Bende bebişimi gördüm bugün gözünü açıp kapatiyodu doktor özellikle gösterdi. Artik büyüdüler. küçük bebiş onlar :)
sağol canım yaa Maşallah hepsine aynen küçük bebek onlar artık :) sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım İnşallah

Aslen oralıyım ailem orda canım sık sık geliyorum gelince stok yaparım uygunsa :)
bebek bezleri çok uygun ama mamalardan falan pek anlamıyorum piyasa fiyatları nedir diye bilmiyorum. ilerde stok yapacağımızı düşününce 3-5 lira çok önemli oluyor :) yenidoğan paketi 1 tane alıcam ama sonrasında heralde ben de stok yapmaya başlarım

Bende gelince bi uğrarım artık :)

benimki sabitleniyor canm kucuk bir aparati var sabitlemek icin onu takinca sallanmasi kesiliyo saticilara pek guvenmemek gerekiyo haklisin canm bazen amaclari satmak olunca herseyi soyluyolar bnm buyuk besigimde sabitlenmiyor ama artik cokta onemli deil bezigine koyup oglum iyi uykular diyorum opup cikiyorum odasindan cok sukur allahimada masallah sallama felan istemeden uyuyo kuzum kendi

Kesınlıkle aklında soru işareti seni yiyip kemirene kadar paranla iş gör kafan rahat etsin en azından

Günaydın hayırlı cumalar
Kızlar Ramazan'da oruç tutulabilirmi doktorunuza sordunuzmu benim randevum iki hafta sonra ozaman soracagim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…