2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hayırlı cumalar
Kızlar Ramazan'da oruç tutulabilirmi doktorunuza sordunuzmu benim randevum iki hafta sonra ozaman soracagim inşallah
Tutamazsınız dedi canım bebek o kadar uzun süre açlığı ve susuzluğu kaldıramazmış. Bide şimdi öyle bi durumdayız ki en çok su içmemiz gerekn dönem. Sen yine de bi doktoruna sor.

Günaydın hayırlı cumalar
Kızlar Ramazan'da oruç tutulabilirmi doktorunuza sordunuzmu benim randevum iki hafta sonra ozaman soracagim inşallah
günaydınlar

Ben sormadan direk oruç tutmuyorsun dedi zaten serbest bıraksa bile tutamam 2 dk aç kalırım hemen tansiyonum düşüyor

1 sene falan idare etmesi lazim.1 yasindayken ise başlayacağım ve bakıcının yatak odama girmesini istemem .Bu nedenle odasinda uyuyacak insallah .

Canım ben babycom anneyanı beşik aldım. Sallanma ve sabitlenme özelliği var. Kademeli. 2-3 yaşına da kullanılabilecek boyutta. 60*120. Geldi, kolayca kurduk iyi olacak gibi. İçinde uyku seti, cibinlik, yatak da var güzel birşey. Bir yıl bizim odada sonra kendi odasında durur. Fiyat da makul bence.

https://urun.n11.com/besik/babycom-ceviz-anne-yani-ahsap-besik-60120-P202430903

Günaydın hayırlı cumalar
Canım iki hamileliğimde de tuttum sorun yaşamadım, bunda da tutacağım nasipse. Bi sıkıntı yoksa, içtiğin su miktarına dikkat edersen, vitamin ilaç vs kullanımına düzenli olarak devam edersen bi sorun olacağını sanmıyorum. Yinede doktora danışmanda fayda var ama genelde tutmayın diyorlar

Günaydın hayırlı cumalar
Yarım saat aç kalınca elim ayağım boşalıyor gerçekten dayanabilecek misin karnın burnunda içeride senden yemek bekleyen bir canliyla yaşarken... Kış günü olsa neyse de

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Emzirme ürünleri indirimini sizden görüp baktım şimdi bende. Size bir sorum var philips göğüs kalkanı almak istiyorum ben ama bu göğsümüzdeyken mi emziriyoruz hep göğsümüzde mi duruyor daha önce kullanan var mı birde 1 tane almak yeter mi? Birde son sorum ayrıyetten pedde almaya lüzum var mı? Çok soru sordum

Yarım saat aç kalınca elim ayağım boşalıyor gerçekten dayanabilecek misin karnın burnunda içeride senden yemek bekleyen bir canliyla yaşarken... Kış günü olsa neyse de
Bende senin gibiyim canım tutmayı hiç düşünmedim bile zaten tansiyon sorunum var birde o sıcakta aç kalırsam hem kendime hem bebeğime eziyet olur günü tamamlayamam zaten

Nerede indirim varmış ben kaçırdm sanırım

canım emzirmedigin zaman uzerinde duruyor emzirmedigin de gogsunden süt akıyor ya orda bırikiyor yinede Ped al bence gezmeye falan gidince lazım olur

Kızlar anakucağı alanınız yada almayı düşüneniniz var mı?
Ben düşünüyorum canım ama henüz karar vermedim başta 4moms mamaroo istiyordum sonra araştırdım biraz kolik bebekler için gerçekten işe yarıyormuş ama kısa bir süre için o fiyatı vermek saçma geldi vazgeçtim sonra joienin ana kucağına baktım ondan da vazgeçtim şuan uygun fiyatlo güzel bir şey arıyorum ama henüz bulamadım

canım emzirmedigin zaman uzerinde duruyor emzirmedigin de gogsunden süt akıyor ya orda bırikiyor yinede Ped al bence gezmeye falan gidince lazım olur
Peki 1 tane almam yeterli olur dimi yedeğine gerek yok. Emzirirken o göğsümde durmuyor dimi birde kelebek göğüs koruyucu diye bir şey gördümde sanırım o sadece koruyucu süt yine akıyor. Tamamdır pedi yazdım listeme canım

kızlar son gidişimde yani dün doktorum dedi ki sezaryen yapmaya karar verirsek 1 buçuk ay sonra alırız. ben ŞOK
Şok olma canım :)
Sezeryan genelde beklenen doğum tarihinden 10 gün önce falan oluyor
Tabi annenin ve bebeğin durumuna göre daha erken de olabiliyor
Mesela doktorum bana temmuz başı demişti ilk zamanlar o zaman 39 haftalık oluyorum
Günaydın canım güzel haberlerle gel diyecektim ki gitmekten vazgecmissin
Aynen cnm tam 32 de gitmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…