2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Çok kötü öksürük başladı bende sabah ıhlamur bal içtim başka ne yapabilirim ciğerlerim sokuluyor sanki

bence yedege gerek yok sık sık yikaman gerekiyor yağlı oluyor çünkü gogsunde beklemiyor onunla emzirmiyorsun sadece sütun ziyan olmasın biriksin diye kullanılıyor bebeğin uyuyunca vs emmeyince süt birikince akıyor ya orda bırikiyor heryerde bosaltman mümkün olmayabilir oyüzden Pedde kullanman gereken zamanlar olabilir

Anladım canım çok sağol dediğin gibi evdeyken onu kullanırım biri gelceği zaman pede geçiş yaparım belli olur diye tahmin ediyorum kıyafetlerden çünkü. Son bir soru daha sorayım mı Benim göğüs uçlarım pek yok göğüs ucu çıkartıcı diye bir şey gördüm şimdiden almama gerek var mı yoksa hastanede yardımcı olurlar mı

Bende karar veremedim bulursan bana da haber verir misin :)

oinone27 S Shezofren88 @kayramberam @Kizilcik123
Sağolun kızlar ben iki hamileligimdede tutamadim ilk aylarimdi halsizlik istifra falan vardı tutamadim iki ay borcum var bunda tutabilirmiyim bilmiyorum ama tutmak istiyorum tabiki doktoruma soracağım suyumun durumuna göre hareket edeceğim genelde tutma diyorlar dogru

hiç yokmu eğer doğumdan sonra ucu cikmazsa bebeğin tutmakta zorluk yasayabilir ozaman ismini bilmiyorum ama uç vazifesini görsün diye birşey takiyorlar istersen al onuda ama belki çıkar doğuma kadar
hastanede çıkmazsa eczanedende alabilirsin hastane verirmi bilmiyorum yasamadim benim küçükte olsa ucu var :)

bende istiyorum çok tatlı olanları var tutumlu annede gördüm sıfır ürünlerde var kullanilmista

Bende karar veremedim bulursan bana da haber verir misin :)
Veririm tabi ki canım sende içine sinen bir şey olursa bana haber verir misin :) ben başta otomatik sallanan düşündüm hep ama sonra sallanmaya alışır anneme yada başka bir yere kalmaya gittiğimizde sallanmak ister diye vazgeçtim onlardan

aynı şeyler bende de oluyor ,bazende bi tekme geliyor sanki ayağı çıkıverecek ordan :)) ilk gebeliğim bende merak içindeyim

Valla canım benim küçüğünde küçüğü biraz bekleyeyim belki dediğin gibi çıkar doğuma kadar yada bebek emdikçe çıkar belki olmadı hastaneyle eczane yanyana alınır hemen sterilize eder kullanırım

Ben onlara pek bakmadım canım daha sıradan yanımda dururken koyabileceğim bişey istiyorum bide çok kullanılmıyor ya çok pahalı bişey almak istemiyorum

Zaman yaklaştıkçe beni stres basıyor kızlar ya sizde de var mı doğumdan değil ama yetiştiremicem hiçbir şeyi diye sanki eksik kalcak bir şeyler gibi geliyor hep. Alınacak listesi yaptım bakıyorum hep alıncak çok şey var birtürlü tamamlanmıyor

Ben onlara pek bakmadım canım daha sıradan yanımda dururken koyabileceğim bişey istiyorum bide çok kullanılmıyor ya çok pahalı bişey almak istemiyorum
Aynen canım bende öyle düşünüp vazgeçtim ona verceğim parayı daha lüzumlu bir şeyde kullanırım diye düşündüm. zaten ne kadar kullancak ki ben mutfaktayken falan yanımda yatırcak kadar bir şey olsa yeter

Bende öyle bişey istiyorum işte canım n11e falan baktım ama illa yorumlarda olumsuz bişey görüp vazgeçiyorum :)
Bu arada benimde alınacaklarım bir türlü bitmiyor alıyorum alıyorum yenileri çıkıyor nedense :/

Bide size lansinohu sormak istiyorum arkadaşım 10 ml yetti bana dedi ama o doğumdan sonra kullandı. Çoğunuz 40 ml aldınız ben kaç ml almalıyım kararsız kaldım bide en iyisi lansinoh değil mi bir sürü lanolinli marka var

Ben aldım Avent kalkan canım, kutudan iki tane çıkıyor zaten.

Kizlar benim tosbik ogluş tekrar dönmüş su an poposu asagida
Her sey normalmis cok şükür .Ilginc bir sey oldu dr acil çıkmıştı ben sedyedeydim.Esim bir çılgınlık yapti cihazi karnima tuttu 2 saniye ekranda gördük .Kafasi sagdaydi .Dr u beklerken bir hareketlenme oldu cok sert .Sonra dr geldi sola tuttu cihazı bizimkinin kafa solda Yani dr gelene kadar pozisyon degistirmis.Makat gelisli olanlar cok takilmayin hani dönüyorlar surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…