2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah tospik oğluşna, 32 den sonra dönmeye başlıyor ve kanala giriyor diye biliyorum bazı vebekler doğum başladıkdan sonra dönüyor hatta.

Günaydın kızlar. Ben ana kucağı olarak Nuna Leaf Ev Tipi Ana Kucağı aldım. E bebekten 800 liraya. İlk başta pahalı gelebiliyor ama beni 65 kilo taşıyor olması cezbetti. Arkadaşım kullanıyor bunu oğlu 3 yaşına geldi hala odasında bu ana kucağının tepesinde. Gerekince anası bile oturuyor zayıf olmanın avantajıyla :) :) :)

gözünaydın canım... maşallah oğluşuna...

Banada bir tane olumsuz yorum yetiyor canım vazgeçmem için :) ben bondigo anakucağına bakıcam ebebekte gördüm ama sağlam mı bilmiyorum yerinde görmek gerek 150 lira fiyatıda yorumlar iyi gibi ama bilemedim:) doğuma kadar hiç bitiremicez galiba dolabım gelse aldıklarımı bir yerleştirsen güzelce belki ozaman a yine alınmış çoğu şeyi dicem ama dağınık olunca hiçbir şey yok gibi geliyor
Bende 40ml alcam az önce ekledim listeme hatta. lansinoh herkesin önerdiği yorumlarını okudum gayet olumlu ben doğumdan önce başlıcam bir kaç haftaya başlarım hatta göğüs uçların çatlak çatlak çünkü

Ben aldım Avent kalkan canım, kutudan iki tane çıkıyor zaten.
Ben 4 tane mi olsa diye düşündüm canım bir göğse 2 diğerine 2 yedek mi olsa diye ama gerek yokmuş bir tane almak yetermiş

Oyy maşallah canım :) bende sürekli döndüğünü hissediyorum :)

Bebek bakım çantası alan arkadaşlar boyutları nasıldı bende sipariş vericemde n11.comdan boy 40cm genişlik 25cm tabanda 14 m gösteriyor küçük mük normal mi bilemedim markası aboutbaby

Bizimde dolabımız yok daha karar verip alamadık bi alsak yerleştirsek. Giyinme odam bebek kıyafetleriyle doldu poşet poşet duruyor. Kendi dolabımda koycak yerimde yok.
Bende lansinoh alayım o zaman. Benim gögüslerim hiç büyümedi çatlamada yok o yüzden ama yine de başlarım 35 haftadan sonra.
Bende dediğin markaya bi bakayım canım :)

Ben karar verdimde almak kaldı işte kısmetse bu haftasonu alıcaz bir güzel temizleyip çamaşır yıkama faslına geçerim artık heralde yavaştan. Benimde karışık yarısı dolabında yarısı poşetlerle dışarda :) benimkiler baya büyüdü canım çatladı ama kötü yanı ucum yok işte. Sen yinede azar azar sürersin önceden kullanınca yara olma ihtimali daha azalıyormuş sanırım

Bende Nuna Leaf aldım. Hem ağır taşıması hem de elektirikli olmaması cazip geldi bana. Doğal titreşim yapıyor ve çok şık bu arada. Ben indirimde almıştım 500 e düşmüştü bir ara e bebekte.

@_FenikS_
Demek ki önemli değil o zaman dmi yoksa bir şey derdi mutlaka
ceylin-46
Aynen canım önemli olan sağlıkları nasılsa doğduktan sonra çok güzel kilo alıyorlar
ZK_ASK
Ben internetten biraz araştırdım canım bebek büyüdüğünde oluyormuş bebek kilo aldıkça rahim ve çatı genişliyormuş ondan oluyormuş hamileliğin son döneminde olurmuş okuduklarımdan sonra içim rahatladı açıkçası , dün baya korkmustum

Ay dün bende çok korktum noluyo dedm bi an yurumeye ayağa kalkmaya korktum. Allah korusun ya

aynı şeyler bende de oluyor ,bazende bi tekme geliyor sanki ayağı çıkıverecek ordan :)) ilk gebeliğim bende merak içindeyim
Canm normal sanirim artik yalniz olmadigimi gorunce anliyorum, bu sabah dahada fazlaydi tamamen vajinamdan hissediyorum kizimin hareketlerini, hem meshaneme hem vajinama baski uyguluyor, korkuor insan ama ins saglicakla tamamlariz bu sureci

ben lansinoh 10 ml kullanmıştım bana yetmisti ama doğumdan sonra catlayinca kullanmistim

Bebek bakım çantası alan arkadaşlar boyutları nasıldı bende sipariş vericemde n11.comdan boy 40cm genişlik 25cm tabanda 14 m gösteriyor küçük mük normal mi bilemedim markası aboutbaby
bende cantami aldım henüz gelmedi ama yorumlara baktım 40 cm büyük bile diyen vardı yani yeter saniyorum

Dolap nasıl bişey alıcaksınız canım resmi falan var mı
Benimde ucum var minicikler hala :)
aldığım bebek arabasının bi aparatı hem ilk 6ay bebek arabasında kullanılıo hemde ana kucağı olarak evde hatta arabadada kullanılıomuş onu kullanmayı düşünüyorum
Güle güle kullan canım puset değil dimi farklı bi aparat

Canim e bebekte de bebek cantalarinda indirim var bakabilirsin. Dedigin boyutlarda gayet iyi bence. Resim atabilirmisin modelini merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…