2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende tesettürlüyüm canm bi kot bide siyah hamile pantalonu aldım üzerine de bi kaç tane salaş tunik aldım önceden de sevdiğim için salaş vardı tuniklerim onlarla idare ediyorum hem rahat oluyo
Salas tunik bende alsam aslinda esime ciktigim zaman alioruz kiyafet onu degisik giydirip kendim ayni seyleri giyince sinir oluorum kiskaniorum galiba :) nedense ikinci hamileligimde cok kiskanc oldum ben yaaa

Kızlar ailesi şehir dışında olanlar özellikle, bayramda memleketinize gitmeyi düşünüyor musunuz? Ben çok istiyorum ama 36 haftalık olucam çok zorlar sanırım burda da kimsemiz yok yapayalnız kalıcam
Yakın mı canım ?

Ben okadar uzaktayım okadar alıştım ki yalnızlığa, memlrkete gitmek aklıma bile gelmemişti sen deynce farkettim o günlerde de yalnız olacağımı :) nasipse annem bayramdan sonra yanıma gelecek biz çok uzağız gidip gelmek bir mesele. Ama yakınsa gidebilirsiniz ne güzel olur

Bugün bende baktım yan yatış yastıklarınada alsam mı diye illa gerekli mi canım arkasına normal bir yastık koysak çok mu fark eder ki
Ya aslında arkasına yastık koymak gibi alternatifler de yapılabilir ama çok pahalı değildi 30 lira birde cırtlı ya kayma ihtimali ılmaz dedim. Ön tarafında da gaz için kiraz çekirdeği olunca alayım dedim ben. Bir de benim yanımda uzun süre annemler kalamayacak yalnız olacağın uyur kalırsam falan diye korktum.

Yaa ain canim yaaa yolda su mu icen dersin yemek yiyenler mi dersin ha orucken insan gorsede cani istemio ama ne bilim saygi duyulmak istio tercihin ne olursa olsun esim oruc tutuo valla sunu bunu ye dio kesinlikle yemem diorum

Bol salaş bişeyler alabilirsin yazlık, doğumdan sonrada giyersin göbüş hemem gitmycek çünkü malum.
Ewet canim ama tek basimada bise almaktam hoslanmiorum esime diorum nasil olmus iyi dio herseye ya bi yorum yap diorum surasi olmamis oburu daha iyi oldu gibi amaaa nerdeee sonrada sinirlenip cikiorum magazadan

Her ihtimale karşı iyi etmişsin canım almakla. Burda görüyorum mağazalarda bende alırım büyük ihtimal. Bıngıldak için yastık emzirme yastığı gaz giderici kemer uyutmak için böyle yan yatırma yastığı yürümeye destek için emeklerken dizi acımasın diye falan ay neler varmış daha :) ben yeni görüyorum bebekle ilgili herşeye okadar uzaktım ki çok tatlılar ama

Tesetturlu hamisler kiyafet bulabiliomusunuz ben halen tuniklerimi giyyorum bi hamile pantalonu aldim okadar bakiorum alim die ama hic icime sinmior yaaa

Ben sandy kumaş bol kesim elbiseler aldım canm onlari giyiyorum

Dışarda tunik vs giymiyorum çünkü altına etek gerekiyor ve bendeki tunikler düz kesim göbekten olmuyor.
Bir ay daha idare etsem yeter zaten.5 elbisem var dönüşümlü giyiyorum

Gün geçtikçe ya kalçası uymuyor ya göbeği uymuyor ama şuan giyebildiğim 5 elbise yetiyor

Ewet canim ama tek basimada bise almaktam hoslanmiorum esime diorum nasil olmus iyi dio herseye ya bi yorum yap diorum surasi olmamis oburu daha iyi oldu gibi amaaa nerdeee sonrada sinirlenip cikiorum magazadan
Huysuz şirin mi oldun naptın :) herşeyden nefret ediyorum :)))

Eşler bizm gibi değilki bizler kızkıza çıksak bi dünya yorum yaparız ama onlar değil işte canım napcan içine sineni al gitsin

Çok kanıyor düzeliyo dimi sonradan ya
Kızlar ben diş tartarlarımı temizlettim geçen ay diş etlerim hassas olduğu için bakteri sonuçta tartar. Birde diş fırçamı en soft olanla değiştirdim şimdi kanamıyor. Hamilelikte zaten normal diş eti hassasiyeti. Diş fırçanızı en yumuşakla değiştirin.

O senin iyiymis bes benim okadar yok dier tuniklerim gomlek tarzi dugmeli heryer iyi ama gobege gelince ilismiyor dugmeler :)

iyi yapmışsın canım bende aldım kullandım

seninle zamanlarımız aynı sayılır dr sezeryan için zaman vermedimi sana ? bu arada benimde wc gidişlerim sıklaştı bakalım pzts gidicem bi ne diyecek dr :))
Canim ben 6. Aya kadar özele gidiyordum ilk günden 39. Haftada 10-15 temmuz arası alicam diyordu. Sonra oradan memnun kalmadım devlete başladım onlarda gün vermedi ama 37-38de aliriz dediler önden gittiği için erkende olabilirmiş kesin birşey diyen yok. Ama bu dönme olayı fena oldu uyku yok oturma gezme yok yarim saatte 1damlacik çiş için tuvalete gidiyorum :)
emzirme sütyenini hangi markadan aldınız?
NBB aldim ben 2 tane
Maşallah canım
Eğer çok sıkılıyor isen telefonu geçir seninle o şekilde vakit daha çabuk geçiyor
Doktor tarih verdi mi sana cnm sezeryan için
Yok canim yazdım yukardada gün verilmedi anca duruma göre 37-38diyorlar. Malesef nst odasına tel yasakmış hemşire cikarttirmadi cantadan
Kızlar ailesi şehir dışında olanlar özellikle, bayramda memleketinize gitmeyi düşünüyor musunuz? Ben çok istiyorum ama 36 haftalık olucam çok zorlar sanırım burda da kimsemiz yok yapayalnız kalıcam
Malesef gidemiycez onca yolu korkuyorum çekmeye. Annem gelecekti bayramda oda gelemiyor seçim var secimden sonraki gün gelecekmiş. Bizde yalnızız eşimle

Mantıklı canım. Moralim bozuluyo ağzım kanda kalınca. İnşallah düzelir zamanla

Huysuz şirin mi oldun naptın :) herşeyden nefret ediyorum :)))

Eşler bizm gibi değilki bizler kızkıza çıksak bi dünya yorum yaparız ama onlar değil işte canım napcan içine sineni gitsin
Ay kesinlikle cok huysuzum valla kabul ediorum tahammul sinirlarim azaldi galiba cabuk parliorum diorum bak sen alirken ben yorum yapiorum hepsine iyi oldu demiorum diorum yok ayni tas ayni hamam yani

Bende 1 aydir ferace giyiyorum daha once kiyafetlerimi giydim kıyafet almiycam bu şekilde bitiricem çünkü bi daha nerde giycem o kıyafetleri

emzirme sütyenini hangi markadan aldınız?
Kızlar emzirme sütyeni deneyimimi anlatayım birsürü marka denedim nbb imer mi ne penti...
Nbb ve pentinin kaplı olanlarını denedim ama emzirirken açmak zor olacak açınca göğüs tam açılmıyor beğenmedim. İmes mi ne bir marka berbat hiç almayın. Ben lohusa sepetinde çiğdem markayı almıştım o gayet toparlayıcı durdu emzirme süryenine göre onu beğendim birde le jardin marka aldım o da toparladı. Hatta en çok le jardin tavsiye ederim.ben 90 takıyorum normalde yine 90 b aldım aynı ölçü oldu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…