- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.361
Cnm diyorum ya edep,ahlak biz yapamiyoruz ki oyle yetistirilmedik, Osmanlida farkli dine mensup insanlar bile disarida yiyip icmezmis cok dikkat edilirmis, bu insanlikla dedigin gibi saygiyla alakali bisey...Yaa ain canim yaaa yolda su mu icen dersin yemek yiyenler mi dersin ha orucken insan gorsede cani istemio ama ne bilim saygi duyulmak istio tercihin ne olursa olsun esim oruc tutuo valla sunu bunu ye dio kesinlikle yemem diorum
Bende pimim çekilmiş gibi dolanıyorum ortada. Dün sebepsiz oturdum ağladım böyle içimden bi geldiki eşim sarıldı noldı ağrın mı var diyo korktu yazık. İnşallah depresyon olayı falan olmaz lohusalıkta. Zaten melankolik bi yapım var. Bide sıcaklar nem olacak bebiş durmayacak geceler uykusuz ayyy kimse öte git demesin bize mümkünse :))Ay kesinlikle cok huysuzum valla kabul ediorum tahammul sinirlarim azaldi galiba cabuk parliorum diorum bak sen alirken ben yorum yapiorum hepsine iyi oldu demiorum diorum yok ayni tas ayni hamam yani
Hiç oyle düşünne son aylarda kilo kaybı normal hem gecen tartıldığında daha yeni yemek su içmiş ola bilirsin bu seferde berki boş mideyle tartildin olamazmı?!.Hepiniz kilo alıyorsunuz ben 1 kilo vermişim kızlar anormallik var bende
Walla yaaa dokanmasinlar bize :) bende cok paranoyaklastim kiskanclastim esim cok kiskanctir onu bile gectim bi yabanci numara gorim yandiiii :) Alttan al diorum az kaldiBende pimim çekilmiş gibi dolanıyorum ortada. Dün sebepsiz oturdum ağladım böyle içimden bi geldiki eşim sarıldı noldı ağrın mı var diyo korktu yazık. İnşallah depresyon olayı falan olmaz lohusalıkta. Zaten melankolik bi yapım var. Bide sıcaklar nem olacak bebiş durmayacak geceler uykusuz ayyy kimse öte git demesin bize mümkünse :))
Niye kosturuyorsun ki yat salla gitsin .Ben izne çıkınca full yatcam 10 gun filan kaldi.Is yapmadin diye kizcak mi var 2 kap yemek yapiyorsan yeter .Tam oglen sicaginda evden cikiyorum ayaklarim geri geri gidiyor .Canim sen hamilesin kimse kusuruna bakmaz çok kasma kendini ya
Ben de sizi kıskanıyorum ya keşke çalışıyor olsam evde çok bunalıyorum hep iş hep koşturmaca
Evet haklisin canim .Onceden cafeler gunduz acmazdi talep olunca artik açıyorlar .Tente vs kapatiyorlardi simdi onu da biraktilar .Insanlar giderek hassasiyetini kaybediyor .Afilim92 ah kuzum edep iste, bende calisirken cocuklarla hizlica yerdim, tutamadigim icin, keske herkes senin gibi olsa, birde mazeretin var yani hamilesin, sokakta bir gorsen insanlari asmislar artik kendilerini, ramazan mi gelmis ne olmus zerre dusunce yok..
Kesinlikle ramazan denince insan o maneviyati hissetmek istio restorant kafe kapali olur aksamlari iftardan sora ortam canlanir filan gunduzleri insanlar iftar hazirliginda pide sirasinda yavas yavaş kaybedioruz degerlerimizi Allah bugunumuzu aratmasin insallah insanlarada saygi hosgoru versinCnm diyorum ya edep,ahlak biz yapamiyoruz ki oyle yetistirilmedik, Osmanlida farkli dine mensup insanlar bile disarida yiyip icmezmis cok dikkat edilirmis, bu insanlikla dedigin gibi saygiyla alakali bisey...
Ne çamaşır bitiyor ne bulaşık ne de kızımın istekleriKız ne için koşturuyorsun yan gel yat ne güzel
Aaa ciddi misin bana bişey demedi ben o ara size yaziyordum hatta ☺ bir kaç defa geldi kontrol ettiCanim ben 6. Aya kadar özele gidiyordum ilk günden 39. Haftada 10-15 temmuz arası alicam diyordu. Sonra oradan memnun kalmadım devlete başladım onlarda gün vermedi ama 37-38de aliriz dediler önden gittiği için erkende olabilirmiş kesin birşey diyen yok. Ama bu dönme olayı fena oldu uyku yok oturma gezme yok yarim saatte 1damlacik çiş için tuvalete gidiyorum :)
NBB aldim ben 2 tane
Yok canim yazdım yukardada gün verilmedi anca duruma göre 37-38diyorlar. Malesef nst odasına tel yasakmış hemşire cikarttirmadi cantadan
Malesef gidemiycez onca yolu korkuyorum çekmeye. Annem gelecekti bayramda oda gelemiyor seçim var secimden sonraki gün gelecekmiş. Bizde yalnızız eşimle
Le jardin ı nerden aldın peki canımKızlar emzirme sütyeni deneyimimi anlatayım birsürü marka denedim nbb imer mi ne penti...
Nbb ve pentinin kaplı olanlarını denedim ama emzirirken açmak zor olacak açınca göğüs tam açılmıyor beğenmedim. İmes mi ne bir marka berbat hiç almayın. Ben lohusa sepetinde çiğdem markayı almıştım o gayet toparlayıcı durdu emzirme süryenine göre onu beğendim birde le jardin marka aldım o da toparladı. Hatta en çok le jardin tavsiye ederim.ben 90 takıyorum normalde yine 90 b aldım aynı ölçü oldu bana.
Evde çocuk olunca ister istemez arkasını topluyorsun istekleri bitmiyorNiye kosturuyorsun ki yat salla gitsin .Ben izne çıkınca full yatcam 10 gun filan kaldi.Is yapmadin diye kizcak mi var 2 kap yemek yapiyorsan yeter .Tam oglen sicaginda evden cikiyorum ayaklarim geri geri gidiyor .
Evet haklisin canim .Onceden cafeler gunduz acmazdi talep olunca artik açıyorlar .Tente vs kapatiyorlardi simdi onu da biraktilar .Insanlar giderek hassasiyetini kaybediyor .
Benimkide ole kuzum valla park park die tutturdu isim vr yapmaya istegim yok oglan park dio karnimdaki tekmelio bende herseye inat oturuyorumNe çamaşır bitiyor ne bulaşık ne de kızımın istekleri
Sabahtan beri gezmeye gitmek için ağlıyor hava çok sıcak hiç mecalim yok
Aaa ciddi misin bana bişey demedi ben o ara size yaziyordum hatta ☺ bir kaç defa geldi kontrol etti
Le jardin ı nerden aldın peki canım
Bende iki tane normal var bir tane kaplı almayı düşünüyorum beden konusunda tereddüt ediyorum sadece bez olanlarla dışarı çıkılmaz Çok belli ediyor bi de yazın ince giyiyoruz daha da belli eder
Evde çocuk olunca ister istemez arkasını topluyorsun istekleri bitmiyor
Çamaşır bulaşık
Okul uzak mı yürüyerek mi gidiyorsun
Çok dikkatli olmalısınız şapka gözlük güneş kremi ihmal etme
Ben yalnız kalmak istemiyorum aslında o kadar kalabalık geçer ki bayramda bizim ev alışmışım o bayram heyecanınaCanim benm bizim ailelerde uzak bizim tayin durumumuzda var gitsem geri donup burda mi dogururum yoksa memlekette mi dogururum inan hic net biseyim yok allak bullagim bende
6 saat sürüyor canım bayram zamanı daha da uzayabilir giderim ama korkuyordumdaYakın mı canım ?
Ben okadar uzaktayım okadar alıştım ki yalnızlığa, memlrkete gitmek aklıma bile gelmemişti sen deynce farkettim o günlerde de yalnız olacağımı :) nasipse annem bayramdan sonra yanıma gelecek biz çok uzağız gidip gelmek bir mesele. Ama yakınsa gidebilirsiniz ne güzel olur
Benimde ilk yalnız bayramım olacak sanırım çok alışığım kalabalığaCanim ben 6. Aya kadar özele gidiyordum ilk günden 39. Haftada 10-15 temmuz arası alicam diyordu. Sonra oradan memnun kalmadım devlete başladım onlarda gün vermedi ama 37-38de aliriz dediler önden gittiği için erkende olabilirmiş kesin birşey diyen yok. Ama bu dönme olayı fena oldu uyku yok oturma gezme yok yarim saatte 1damlacik çiş için tuvalete gidiyorum :)
NBB aldim ben 2 tane
Yok canim yazdım yukardada gün verilmedi anca duruma göre 37-38diyorlar. Malesef nst odasına tel yasakmış hemşire cikarttirmadi cantadan
Malesef gidemiycez onca yolu korkuyorum çekmeye. Annem gelecekti bayramda oda gelemiyor seçim var secimden sonraki gün gelecekmiş. Bizde yalnızız eşimle
Yok canım ikisinde de sabah aç tartıldım ama bebek iyi olsunda önemli değilHiç oyle düşünne son aylarda kilo kaybı normal hem gecen tartıldığında daha yeni yemek su içmiş ola bilirsin bu seferde berki boş mideyle tartildin olamazmı?!.
Malesef ikidir yasak hanfendi lafını duyuyorum :) ben malesef nst ile 25. Haftadan tanıştım kasılmam coktu 2kez uyarı alınca artik uslu uslu yatıp kalp atışını dinliyorum bebişin :)Ne çamaşır bitiyor ne bulaşık ne de kızımın istekleri
Aaa ciddi misin bana bişey demedi ben o ara size yaziyordum hatta ☺ bir kaç defa geldi kontrol etti
Bende iki tane normal var bir tane kaplı almayı düşünüyorum beden konusunda tereddüt ediyorum sadece bez olanlarla dışarı çıkılmaz Çok belli ediyor bi de yazın ince giyiyoruz daha da belli eder
Çamaşır bulaşık
Olsun bebeklerimiz sağolsun kurbanda onlar kucagimizda daha eğlenceli geçer insallah :)Ben yalnız kalmak istemiyorum aslında o kadar kalabalık geçer ki bayramda bizim ev alışmışım o bayram heyecanına
6 saat sürüyor canım bayram zamanı daha da uzayabilir giderim ama korkuyordumda
Benimde ilk yalnız bayramım olacak sanırım çok alışığım kalabalığa
Yok canım ikisinde de sabah aç tartıldım ama bebek iyi olsunda önemli değil
Aslında bu bebeğin hizlı kilo aldığnıda gösderen bir şey annenin son haftada kilo vermesi, bebek cok hizli buyuduğu için anneni yediklerinden başka 2 trimestrda depoladığı yağlardanda besleniyormuş endişe etme dr eyer bebeğin gelişimini normal buluyorsa sorun etme, ben arada hazıran annelerni yazdıklarnı okuyorum ve orda son aylarda kilo almayan kilo kayıp eten ve bebeğnin cok iri olduğnu söyliyenler var. Son haftalardayız artık.Ben yalnız kalmak istemiyorum aslında o kadar kalabalık geçer ki bayramda bizim ev alışmışım o bayram heyecanına
6 saat sürüyor canım bayram zamanı daha da uzayabilir giderim ama korkuyordumda
Benimde ilk yalnız bayramım olacak sanırım çok alışığım kalabalığa
Yok canım ikisinde de sabah aç tartıldım ama bebek iyi olsunda önemli değil
Ya onları da anlıyorum sıkılıyorlar evde haklılar biz de eskisi gibi ilgilenemiyoruz ama ne yapalım az kaldı Allahtan yoksa isyan a geçeceklerBenimkide ole kuzum valla park park die tutturdu isim vr yapmaya istegim yok oglan park dio karnimdaki tekmelio bende herseye inat oturuyorum
sağlık olsun canm bebis iyi olsun da geçip gidiyor sen de fırsat bu fırsat uyu dinlen o zaman ☺Malesef ikidir yasak hanfendi lafını duyuyorum :) ben malesef nst ile 25. Haftadan tanıştım kasılmam coktu 2kez uyarı alınca artik uslu uslu yatıp kalp atışını dinliyorum bebişin :)
Kurban bayramı için dedim canım doğum iznimize denk geliyor ya 5 gün birde haftaiçi ya o günlerde bizim kendi iznimizden mi sayılır acaba
Aynen canım kurban için dedim bende benimde ramazana denk gelmiyor temmuz başında alıcam bnde çalışamaz raporunu. Kurbanın mecburu izin içinde sayılması kötü olur ya az da değil 5 gün. Sayılmasa işe başlayacağımız tarih 5 gün atardı ne güzel
Aynen canım öyle Allah kolaylığını verir sağsalim kucağına al da bebeğini elbet çaresi bulunur. Ne güzel canım valla bende hemen iş bulabilsem bırakcam işi 1 yaşına kadar kendim büyütücem ama malesef işte kolay bulunmuyor ne kadar elinde mesleğinde olsa bakalım patronun vicdanına kaldım artık
Yürüyerek 20 dk canim arabayla geliyoruz arkadasimla .Hazirlanip cikmak zulüm gibi su son 2 haftadir .Iyice ağırlastim.Cocuklar da nefes aldirmiyor peslerinde koşturuyoruz. Ayin 30 u gelsin safak sayiyorum resmen .Ne çamaşır bitiyor ne bulaşık ne de kızımın istekleri
Çamaşır bulaşık
Canim ben 6. Aya kadar özele gidiyordum ilk günden 39. Haftada 10-15 temmuz arası alicam diyordu. Sonra oradan memnun kalmadım devlete başladım onlarda gün vermedi ama 37-38de aliriz dediler önden gittiği için erkende olabilirmiş kesin birşey diyen yok. Ama bu dönme olayı fena oldu uyku yok oturma gezme yok yarim saatte 1damlacik çiş için tuvalete gidiyorum :)
NBB aldim ben 2 tane
neden sezeryan kızlar
Evet 10 gün önce kafa yukarıdaydı sağ kaburgamin altında.bugunki kontrolde kafası sol kasigimda çıktı :) daha iki gün önce rahat dolaşan her işimi yapan ben 2 gündür tuhaflık seziyordum eşimede dedim bebek döndü mü acaba diye. Cunki bende bariz belli oldu kasik agrisi wc olayindan anladim dondugunu. Seninki de belli olur kontrolde normal doğummu senin?benimde dönmüş o zaman çünkü bende ayakta duramıyorum hiç ve sürekli wcdeyim ,dönmeden kastın ne mesela kafası aşağıdamı yani bizimkilerin ondanmı böyleyiz ?
Aslında bu bebeğin hizlı kilo aldığnıda gösderen bir şey annenin son haftada kilo vermesi, bebek cok hizli buyuduğu için anneni yediklerinden başka 2 trimestrda depoladığı yağlardanda besleniyormuş endişe etme dr eyer bebeğin gelişimini normal buluyorsa sorun etme, ben arada hazıran annelerni yazdıklarnı okuyorum ve orda son aylarda kilo almayan kilo kayıp eten ve bebeğnin cok iri olduğnu söyliyenler var. Son haftalardayız artık.
benimde dönmüş o zaman çünkü bende ayakta duramıyorum hiç ve sürekli wcdeyim ,dönmeden kastın ne mesela kafası aşağıdamı yani bizimkilerin ondanmı böyleyiz ?
Aynen öyle canım en önemli olan oİnsanın önce vicdanı olacak bütün iş ordan geçiyor bence.
Ben miorreden aldım ama henüz gelmedi canım bir tane denemek için ordan aldım bakalım nasıl gelecekemzirme sütyenini hangi markadan aldınız?
Ben rennie duo şurup içiyorum canım malesef benim hamileliğin başından beri var mide yanmam bir şey yesem de yemesemde yanıyorGünaydın kızlar ramazan geldi bol bol uyuyorum ohhh :) sahurda yiyip yatmayın kızlra ben ilk günde öyle yaptım sabah midem nası yanıyo çıkardım hepsini. Bugün sadece meyve yedim okadar rahattı ki midem sabah. Bu mide yanmam gittikçe şiddetlaniyo napıcam bilmiyorum zeytini çıkardım hayatımdan artık ve yakan her şeyi
A öyle alınmayacak gibi bir fiyat değilmiş canım alayım bari bende çok pimpirikliyim çünkü ben :)Ya aslında arkasına yastık koymak gibi alternatifler de yapılabilir ama çok pahalı değildi 30 lira birde cırtlı ya kayma ihtimali ılmaz dedim. Ön tarafında da gaz için kiraz çekirdeği olunca alayım dedim ben. Bir de benim yanımda uzun süre annemler kalamayacak yalnız olacağın uyur kalırsam falan diye korktum.
Anladım canım Şanssızlık oldu yani canım bize 5 günün bayrama denk gelmesiCanım analık iznini tek seferde kullanıyorsun bölünme olmaz. Yani kurban bayramına denk geliyorsa o günlerde izinden sayılır. O günleri sonraya ekleme gibi bişey söz konusu olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?