2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa ain canim yaaa yolda su mu icen dersin yemek yiyenler mi dersin ha orucken insan gorsede cani istemio ama ne bilim saygi duyulmak istio tercihin ne olursa olsun esim oruc tutuo valla sunu bunu ye dio kesinlikle yemem diorum
Cnm diyorum ya edep,ahlak biz yapamiyoruz ki oyle yetistirilmedik, Osmanlida farkli dine mensup insanlar bile disarida yiyip icmezmis cok dikkat edilirmis, bu insanlikla dedigin gibi saygiyla alakali bisey...

Ay kesinlikle cok huysuzum valla kabul ediorum tahammul sinirlarim azaldi galiba cabuk parliorum diorum bak sen alirken ben yorum yapiorum hepsine iyi oldu demiorum diorum yok ayni tas ayni hamam yani
Bende pimim çekilmiş gibi dolanıyorum ortada. Dün sebepsiz oturdum ağladım böyle içimden bi geldiki eşim sarıldı noldı ağrın mı var diyo korktu yazık. İnşallah depresyon olayı falan olmaz lohusalıkta. Zaten melankolik bi yapım var. Bide sıcaklar nem olacak bebiş durmayacak geceler uykusuz ayyy kimse öte git demesin bize mümkünse :))

Hepiniz kilo alıyorsunuz ben 1 kilo vermişim kızlar anormallik var bende
Hiç oyle düşünne son aylarda kilo kaybı normal hem gecen tartıldığında daha yeni yemek su içmiş ola bilirsin bu seferde berki boş mideyle tartildin olamazmı?!.

Walla yaaa dokanmasinlar bize :) bende cok paranoyaklastim kiskanclastim esim cok kiskanctir onu bile gectim bi yabanci numara gorim yandiiii :) Alttan al diorum az kaldi

Canim sen hamilesin kimse kusuruna bakmaz çok kasma kendini ya
Ben de sizi kıskanıyorum ya keşke çalışıyor olsam evde çok bunalıyorum hep iş hep koşturmaca
Niye kosturuyorsun ki yat salla gitsin .Ben izne çıkınca full yatcam 10 gun filan kaldi.Is yapmadin diye kizcak mi var 2 kap yemek yapiyorsan yeter .Tam oglen sicaginda evden cikiyorum ayaklarim geri geri gidiyor .
Evet haklisin canim .Onceden cafeler gunduz acmazdi talep olunca artik açıyorlar .Tente vs kapatiyorlardi simdi onu da biraktilar .Insanlar giderek hassasiyetini kaybediyor .

Cnm diyorum ya edep,ahlak biz yapamiyoruz ki oyle yetistirilmedik, Osmanlida farkli dine mensup insanlar bile disarida yiyip icmezmis cok dikkat edilirmis, bu insanlikla dedigin gibi saygiyla alakali bisey...
Kesinlikle ramazan denince insan o maneviyati hissetmek istio restorant kafe kapali olur aksamlari iftardan sora ortam canlanir filan gunduzleri insanlar iftar hazirliginda pide sirasinda yavas yavaş kaybedioruz degerlerimizi Allah bugunumuzu aratmasin insallah insanlarada saygi hosgoru versin

Kız ne için koşturuyorsun yan gel yat ne güzel
Ne çamaşır bitiyor ne bulaşık ne de kızımın istekleri
Sabahtan beri gezmeye gitmek için ağlıyor hava çok sıcak hiç mecalim yok
Aaa ciddi misin bana bişey demedi ben o ara size yaziyordum hatta ☺ bir kaç defa geldi kontrol etti
Le jardin ı nerden aldın peki canım
Bende iki tane normal var bir tane kaplı almayı düşünüyorum beden konusunda tereddüt ediyorum sadece bez olanlarla dışarı çıkılmaz Çok belli ediyor bi de yazın ince giyiyoruz daha da belli eder
Evde çocuk olunca ister istemez arkasını topluyorsun istekleri bitmiyor
Çamaşır bulaşık
Okul uzak mı yürüyerek mi gidiyorsun
Çok dikkatli olmalısınız şapka gözlük güneş kremi ihmal etme

Benimkide ole kuzum valla park park die tutturdu isim vr yapmaya istegim yok oglan park dio karnimdaki tekmelio bende herseye inat oturuyorum

Canim benm bizim ailelerde uzak bizim tayin durumumuzda var gitsem geri donup burda mi dogururum yoksa memlekette mi dogururum inan hic net biseyim yok allak bullagim bende
Ben yalnız kalmak istemiyorum aslında o kadar kalabalık geçer ki bayramda bizim ev alışmışım o bayram heyecanına
6 saat sürüyor canım bayram zamanı daha da uzayabilir giderim ama korkuyordumda
Benimde ilk yalnız bayramım olacak sanırım çok alışığım kalabalığa
Hiç oyle düşünne son aylarda kilo kaybı normal hem gecen tartıldığında daha yeni yemek su içmiş ola bilirsin bu seferde berki boş mideyle tartildin olamazmı?!.
Yok canım ikisinde de sabah aç tartıldım ama bebek iyi olsunda önemli değil

Malesef ikidir yasak hanfendi lafını duyuyorum :) ben malesef nst ile 25. Haftadan tanıştım kasılmam coktu 2kez uyarı alınca artik uslu uslu yatıp kalp atışını dinliyorum bebişin :)

Olsun bebeklerimiz sağolsun kurbanda onlar kucagimizda daha eğlenceli geçer insallah :)

Aslında bu bebeğin hizlı kilo aldığnıda gösderen bir şey annenin son haftada kilo vermesi, bebek cok hizli buyuduğu için anneni yediklerinden başka 2 trimestrda depoladığı yağlardanda besleniyormuş endişe etme dr eyer bebeğin gelişimini normal buluyorsa sorun etme, ben arada hazıran annelerni yazdıklarnı okuyorum ve orda son aylarda kilo almayan kilo kayıp eten ve bebeğnin cok iri olduğnu söyliyenler var. Son haftalardayız artık.

Benimkide ole kuzum valla park park die tutturdu isim vr yapmaya istegim yok oglan park dio karnimdaki tekmelio bende herseye inat oturuyorum
Ya onları da anlıyorum sıkılıyorlar evde haklılar biz de eskisi gibi ilgilenemiyoruz ama ne yapalım az kaldı Allahtan yoksa isyan a geçecekler
Ben de aynısını yapıyorum şu an ☺
Malesef ikidir yasak hanfendi lafını duyuyorum :) ben malesef nst ile 25. Haftadan tanıştım kasılmam coktu 2kez uyarı alınca artik uslu uslu yatıp kalp atışını dinliyorum bebişin :)
sağlık olsun canm bebis iyi olsun da geçip gidiyor sen de fırsat bu fırsat uyu dinlen o zaman ☺

Canım analık iznini tek seferde kullanıyorsun bölünme olmaz. Yani kurban bayramına denk geliyorsa o günlerde izinden sayılır. O günleri sonraya ekleme gibi bişey söz konusu olamaz.

Yürüyerek 20 dk canim arabayla geliyoruz arkadasimla .Hazirlanip cikmak zulüm gibi su son 2 haftadir .Iyice ağırlastim.Cocuklar da nefes aldirmiyor peslerinde koşturuyoruz. Ayin 30 u gelsin safak sayiyorum resmen .
Yaa cocuk olunca zor.Halden anlamazlar haliyle ev de daha cok dağılır temizlik ister.

benimde dönmüş o zaman çünkü bende ayakta duramıyorum hiç ve sürekli wcdeyim ,dönmeden kastın ne mesela kafası aşağıdamı yani bizimkilerin ondanmı böyleyiz ?

benimde dönmüş o zaman çünkü bende ayakta duramıyorum hiç ve sürekli wcdeyim ,dönmeden kastın ne mesela kafası aşağıdamı yani bizimkilerin ondanmı böyleyiz ?
Evet 10 gün önce kafa yukarıdaydı sağ kaburgamin altında.bugunki kontrolde kafası sol kasigimda çıktı :) daha iki gün önce rahat dolaşan her işimi yapan ben 2 gündür tuhaflık seziyordum eşimede dedim bebek döndü mü acaba diye. Cunki bende bariz belli oldu kasik agrisi wc olayindan anladim dondugunu. Seninki de belli olur kontrolde normal doğummu senin?

Bak buna sevindim, daha doktora gitmeme 1 hafta var ben bu ay hiç kilo almadım gibi bişey..zaten fazla yiyemiyorum rahim mideme bastırıyor herhalde 2 lokmada doyuyorum bol bol sıvı yoğurt meyva vs tamamlıyorum araları.
İnşallah kilo alıyodur bebeğim diye düşünüyordum. öyle dediğin gibiyse çok iyi

2 aydır dönük benimde. Bu ara iyice dikti kendini arada bacaklarını ayırmış vaziyette ayaklarını göbeğimin sol ve sağında hissediyorum. Fıldır fıldır bazen de:))
Daha wcden kalkarken tekrar tuvaletim geliyor. Suyu da bol içiyorum zaten..dışarı çıkmak hak getire , 3 gündür evdeyim havada sıcak zaten çıkılmaz

İnsanın önce vicdanı olacak bütün iş ordan geçiyor bence.
Aynen öyle canım en önemli olan o
emzirme sütyenini hangi markadan aldınız?
Ben miorreden aldım ama henüz gelmedi canım bir tane denemek için ordan aldım bakalım nasıl gelecek
Ben rennie duo şurup içiyorum canım malesef benim hamileliğin başından beri var mide yanmam bir şey yesem de yemesemde yanıyor

A öyle alınmayacak gibi bir fiyat değilmiş canım alayım bari bende çok pimpirikliyim çünkü ben :)
Canım analık iznini tek seferde kullanıyorsun bölünme olmaz. Yani kurban bayramına denk geliyorsa o günlerde izinden sayılır. O günleri sonraya ekleme gibi bişey söz konusu olamaz.
Anladım canım Şanssızlık oldu yani canım bize 5 günün bayrama denk gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…