2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde bugun kontrolum vardi.bebek seninki gibi basi sag ust kaburgamdaydi.doktor secde pozisyonu yap surekli dedi.9.aya kadar dogum pozisyonu alir dedi ama benim bebek hic donmedi normal pozisyona daha.Rabbim saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin.20 gun sonra gel dedi kontrole.

Merak etme bebek her turlu alır zaten bebek kendi yeni oluşduğunda kac kilo doğulacağı beliymiş yanı bizim cok cok yememiz yada az yememiz en fazla +-500 gram fark yarata bilirmiş banu çiftci nin bir videosunda soylemişdi.

benimde dönmüş o zaman çünkü bende ayakta duramıyorum hiç ve sürekli wcdeyim ,dönmeden kastın ne mesela kafası aşağıdamı yani bizimkilerin ondanmı böyleyiz ?
evet döndükten sonra oturup kalkamiyorsun hareketler kısıtlaniyor bende öyle anlamışım dönünce tekrar eski haline donebiliyormus ama benimki suan hala basasagi ayakları midemde

Anladım canım zaten vitamin mineral protein yağ alıyorum. Karbonhidratta bana enerji için oluyor. Ben ilk başta çok hızlı kilo aldım, şimdi duruldu onun içinde meraklanıyordum..zaten haftaya belli olur Dr kilosunu tahmin ederken.
Sağol bilgi için :*

Ne demek canım.

Arabayla ise çok iyi canım yürünmez bu sıcakta perişan olursun
Hadi az kalmış sana da doğuma kadar bol bol dinlenir sin
Tarih verdi mi doktor sana

Arabayla ise çok iyi canım yürünmez bu sıcakta perişan olursun
Hadi az kalmış sana da doğuma kadar bol bol dinlenir sin
Tarih verdi mi doktor sana
Ben bu ay sonu gidecem gün verir mi acaba ? Normalde olabilir 37.haftanda bakarız duruma göre demişti geçen ay net konuşmadı

benim bebeğim tüp bebekle olduğu için dr riske atmamak adına sezeryan olur ama sen istersen normalde bekleriz dedi ,bakalım nasıl nasip olacak :)
anladım canım normal her yönden ii derler ya o yüzden merak etttim neden sezeryan die.hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah :)

Güle güle kullansın bebişin , ay biz de yeriz onun kıyafetlerini :))) hangi siteden aldin canim bu yastigi ? Topuğundaki nasır gibi bir şey mi canım ?

kızlar ya bende şimdi bu bebek dönmezse korkusu başladı...

29. haftada baş gelişti... 32 de makat geliş olmuş

dua edinde dönsün ya kafam karmakarışık internette bir sürü şey yazıyo offf

Kızlar ailesi şehir dışında olanlar özellikle, bayramda memleketinize gitmeyi düşünüyor musunuz? Ben çok istiyorum ama 36 haftalık olucam çok zorlar sanırım burda da kimsemiz yok yapayalnız kalıcam
ben gitmeyeceğim canım, 6 saat yol. 36 haftada doğum bile olabilir yollarda.

Ay sorma canım ya biz daha bunaliyoruz normal insanlardan bu son ay bi gecsede gerçi sonrada lohusa teri olur
Evet lohusa teri daha beter hamilelik sıcaklamasini ariycaz :) ben Kasım'da doğum yapmıştım bütün gün ter dokuyordum sanırım hamileyken biriken ödemler ter vasıtasıyla atılıyordu mu ne pek de anlamadım nedeni ne :)

Ben bu ay sonu gidecem gün verir mi acaba ? Normalde olabilir 37.haftanda bakarız duruma göre demişti geçen ay net konuşmadı
Eğer planlı sezeryan istiyorsan verir kuzum
Tahmini bir gün verir
Çünkü son zamanlarda ne olacağını bilemeyiz daha erken olabilir daha da ertelenebilir
Bana ilkinde 2 3 Mayıs demişti benm tansiyon çok yükseldi ödem çok vardı 28 nisana aldı
1 hafta öne yani
Şimdi de 2 temmuz dedi ama değişebilir duruma göre
Böyle devam edersek 2 dedi
Eşim de böyle devam edelim benim mali tatil o zaman başlıyor 20 gün evdeyim dedi ☺☺☺

Nedeni inanılmaz kalori harcıyoruz canım:))))

Tesetturlu hamisler kiyafet bulabiliomusunuz ben halen tuniklerimi giyyorum bi hamile pantalonu aldim okadar bakiorum alim die ama hic icime sinmior yaaa
Pantolon bulmak biraz zor oldu ama herhangi bol tunik rahatlıkla oldu hatta karışık renkli tuniklerden aldım bol salaş modellerden püfür püfür giyiyorum :)

Döner daha canım merak etme, eğer yapman gereken hareketleri varsa doktoruna sor.. zaten son doğum anında bile döndürüyormuşlar merak etme canım, eskiden USG mi vardı doğum anında bile döndürüyorlardı o yüzden sakın canını sıkma.

Korkma kuzum daha var son anda donmus benim gorumcem, kv sezeryana girecekken hoop donuvermis normal olmus yani kismette hayirlisi neyse yine onu dilemek lazim..

Oglumda kullandim yan yatis yastigi bence gerekliler arasinda, oglumda dogustan hirilti vardi laringomalazi diyorlar bilimsel, 2 yasina kadar sirt ustu yatinca koca adam gibi horluyordu, bu yastigi baya kullandik buyuyunce normal yastik koydum sirtina iyiki almisim dedim o zamanda.. Gule gule kullansin pasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…