- 17 Mart 2018
- 112
- 85
- 98
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.381
Benimde bugun kontrolum vardi.bebek seninki gibi basi sag ust kaburgamdaydi.doktor secde pozisyonu yap surekli dedi.9.aya kadar dogum pozisyonu alir dedi ama benim bebek hic donmedi normal pozisyona daha.Rabbim saglikla kucaklarimiza almamizi nasip etsin.20 gun sonra gel dedi kontrole.Evet 10 gün önce kafa yukarıdaydı sağ kaburgamin altında.bugunki kontrolde kafası sol kasigimda çıktı :) daha iki gün önce rahat dolaşan her işimi yapan ben 2 gündür tuhaflık seziyordum eşimede dedim bebek döndü mü acaba diye. Cunki bende bariz belli oldu kasik agrisi wc olayindan anladim dondugunu. Seninki de belli olur kontrolde normal doğummu senin?
Merak etme bebek her turlu alır zaten bebek kendi yeni oluşduğunda kac kilo doğulacağı beliymiş yanı bizim cok cok yememiz yada az yememiz en fazla +-500 gram fark yarata bilirmiş banu çiftci nin bir videosunda soylemişdi.Bak buna sevindim, daha doktora gitmeme 1 hafta var ben bu ay hiç kilo almadım gibi bişey..zaten fazla yiyemiyorum rahim mideme bastırıyor herhalde 2 lokmada doyuyorum bol bol sıvı yoğurt meyva vs tamamlıyorum araları.
İnşallah kilo alıyodur bebeğim diye düşünüyordum. öyle dediğin gibiyse çok iyi
2 aydır dönük benimde. Bu ara iyice dikti kendini arada bacaklarını ayırmış vaziyette ayaklarını göbeğimin sol ve sağında hissediyorum. Fıldır fıldır bazen de:))
Daha wcden kalkarken tekrar tuvaletim geliyor. Suyu da bol içiyorum zaten..dışarı çıkmak hak getire , 3 gündür evdeyimhavada sıcak zaten çıkılmaz
evet döndükten sonra oturup kalkamiyorsun hareketler kısıtlaniyor bende öyle anlamışım dönünce tekrar eski haline donebiliyormus ama benimki suan hala basasagi ayakları midemdebenimde dönmüş o zaman çünkü bende ayakta duramıyorum hiç ve sürekli wcdeyim ,dönmeden kastın ne mesela kafası aşağıdamı yani bizimkilerin ondanmı böyleyiz ?
Merak etme bebek her turlu alır zaten bebek kendi yeni oluşduğunda kac kilo doğulacağı beliymiş yanı bizim cok cok yememiz yada az yememiz en fazla +-500 gram fark yarata bilirmiş banu çiftci nin bir videosunda soylemişdi.
Ne demek canım.Anladım canım zaten vitamin mineral protein yağ alıyorum. Karbonhidratta bana enerji için oluyor. Ben ilk başta çok hızlı kilo aldım, şimdi duruldu onun içinde meraklanıyordum..zaten haftaya belli olur Dr kilosunu tahmin ederken.
Sağol bilgi için :*
Arabayla ise çok iyi canım yürünmez bu sıcakta perişan olursunYürüyerek 20 dk canim arabayla geliyoruz arkadasimla .Hazirlanip cikmak zulüm gibi su son 2 haftadir .Iyice ağırlastim.Cocuklar da nefes aldirmiyor peslerinde koşturuyoruz. Ayin 30 u gelsin safak sayiyorum resmen .
Yaa cocuk olunca zor.Halden anlamazlar haliyle ev de daha cok dağılır temizlik ister.
Ben bu ay sonu gidecem gün verir mi acaba ? Normalde olabilir 37.haftanda bakarız duruma göre demişti geçen ay net konuşmadıArabayla ise çok iyi canım yürünmez bu sıcakta perişan olursun
Hadi az kalmış sana da doğuma kadar bol bol dinlenir sin
Tarih verdi mi doktor sana
anladım canım normal her yönden ii derler ya o yüzden merak etttim neden sezeryan die.hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah :)benim bebeğim tüp bebekle olduğu için dr riske atmamak adına sezeryan olur ama sen istersen normalde bekleriz dedi ,bakalım nasıl nasip olacak :)
Güle güle kullansın bebişin , ay biz de yeriz onun kıyafetlerini :))) hangi siteden aldin canim bu yastigi ? Topuğundaki nasır gibi bir şey mi canım ?Eki Görüntüle 2147306
Günaydın kızlar,
Dün bu yan yatış yastığını aldım ön yastığı gaz için kiraz çekirdekli. Dün trt de ayşe öner vardı yine bu yastığın konusu geçince alayım ddm. Dün 3 makina daha çamaşır yıkadım oğluşumun balkona serdim.bütün komşularım beni aradı yeriz onun kıyafetlerini diye:)
Birde kızlar sağ topuğumda beze gibi birşey çıkmış üzerine basarsam ağrıyor siz de var mı hiç böyle birşey?
ben gitmeyeceğim canım, 6 saat yol. 36 haftada doğum bile olabilir yollarda.Kızlar ailesi şehir dışında olanlar özellikle, bayramda memleketinize gitmeyi düşünüyor musunuz? Ben çok istiyorum ama 36 haftalık olucam çok zorlar sanırım burda da kimsemiz yok yapayalnız kalıcam
Evet lohusa teri daha beter hamilelik sıcaklamasini ariycaz :) ben Kasım'da doğum yapmıştım bütün gün ter dokuyordum sanırım hamileyken biriken ödemler ter vasıtasıyla atılıyordu mu ne pek de anlamadım nedeni ne :)Ay sorma canım ya biz daha bunaliyoruz normal insanlardan bu son ay bi gecsede gerçi sonrada lohusa teri olur
Eğer planlı sezeryan istiyorsan verir kuzumBen bu ay sonu gidecem gün verir mi acaba ? Normalde olabilir 37.haftanda bakarız duruma göre demişti geçen ay net konuşmadı
Nedeni inanılmaz kalori harcıyoruz canım:))))Evet lohusa teri daha beter hamilelik sıcaklamasini ariycaz :) ben Kasım'da doğum yapmıştım bütün gün ter dokuyordum sanırım hamileyken biriken ödemler ter vasıtasıyla atılıyordu mu ne pek de anlamadım nedeni ne :)
Pantolon bulmak biraz zor oldu ama herhangi bol tunik rahatlıkla oldu hatta karışık renkli tuniklerden aldım bol salaş modellerden püfür püfür giyiyorum :)Tesetturlu hamisler kiyafet bulabiliomusunuz ben halen tuniklerimi giyyorum bi hamile pantalonu aldim okadar bakiorum alim die ama hic icime sinmior yaaa
kızlar ya bende şimdi bu bebek dönmezse korkusu başladı...
29. haftada baş gelişti... 32 de makat geliş olmuş
dua edinde dönsün ya kafam karmakarışık internette bir sürü şey yazıyo offf
O da var canım valla :)Nedeni inanılmaz kalori harcıyoruz canım:))))
Hayirlisi neyse o olsun cnm, ama tup bebisleri genelde sezeryanla alma taraftari dr lar dedigin gibi riske atmamak icin.benim bebeğim tüp bebekle olduğu için dr riske atmamak adına sezeryan olur ama sen istersen normalde bekleriz dedi ,bakalım nasıl nasip olacak :)
Korkma kuzum daha var son anda donmus benim gorumcem, kv sezeryana girecekken hoop donuvermis normal olmus yani kismette hayirlisi neyse yine onu dilemek lazim..kızlar ya bende şimdi bu bebek dönmezse korkusu başladı...
29. haftada baş gelişti... 32 de makat geliş olmuş
dua edinde dönsün ya kafam karmakarışık internette bir sürü şey yazıyo offf
Oglumda kullandim yan yatis yastigi bence gerekliler arasinda, oglumda dogustan hirilti vardi laringomalazi diyorlar bilimsel, 2 yasina kadar sirt ustu yatinca koca adam gibi horluyordu, bu yastigi baya kullandik buyuyunce normal yastik koydum sirtina iyiki almisim dedim o zamanda.. Gule gule kullansin pasaEki Görüntüle 2147306
Günaydın kızlar,
Dün bu yan yatış yastığını aldım ön yastığı gaz için kiraz çekirdekli. Dün trt de ayşe öner vardı yine bu yastığın konusu geçince alayım ddm. Dün 3 makina daha çamaşır yıkadım oğluşumun balkona serdim.bütün komşularım beni aradı yeriz onun kıyafetlerini diye:)
Birde kızlar sağ topuğumda beze gibi birşey çıkmış üzerine basarsam ağrıyor siz de var mı hiç böyle birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?