2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim yengeminde karni o sekilde oluyodu 36+2 de acilmasi oldu dogum yapti.simdi bebegi 2 aylik masallah korkma bisey olmaz insallah:)

Kimi büyük göğüslerden de süt gelmiyor bunun boyutuyla hiç ilgisi yok inan ki seninde bol bol gelecek inşallah ♡

Videoya al videoya :)

Kasılma dediğin nasıl oluyor ki tarif eder misin ?

Kasılma dediğin nasıl oluyor ki tarif eder misin ?
Karnımın sağı solu alı üstü her yeri taş gibi oluyor. Dokunmasanda hissediyorsun sertliği. Bebek olsa fark ediyorum o zaman her yer sert olmuyor. Bide bazen kasılmayla sanki tuvalete sıkışmış gibi hissediyorum ama kasılma bitince o his de geçiyor.

O bende de var karnım çok sert. En çokta yürüdüğümde ayakta çok kaldığımda oluyor taşıyamycak gibi oluyorum. Üstüne fazla düşmek istemiyorum doktor normal dediyse korkma lütfen ferahlat kendni. Rabbim vaktiyle nasip etsin inşallah bol bol dinlen

Amin Canım hepimizin bebişleri zamanında gelir inşallah. Haklısın çok da takmamak lazım sanırım. Takınca sürekli sertleştimi diye düşünüyorum dokunuyorum aklım hep orda oluyo.

aynen naparsam yapim çatlıyorum

Sıkma göğsünü ilk olarak gelen şey süt değil zaten ve erkrn doğuma sebep oluyormuş gebelik takvmnde yazıyodu bırak kendı halıne kurcalama :)

Kramp nerenizde oluyor ki?
ben şimdiye kadar çatlamadım inşallah bundan sonrada çatlamam. çok korkuyodum annemde inanılmaz şekilde çatlak var çünkü doğumdan dolayı. şimdilk korktuğum başıma gelmedi.
ayy sıkmam bidaha insanın başına ne gliosa meraktan işte acaba varmı bişeyler diyip sıkıverdydm acık yapmam bidaha tövbe:)
kramp hep gece uyurken sol ayağıma giriodu canm. kaç defa gece kramp girdi bağırarak uyandm. ama yaklaşk 10gündür daha çok dikkat ediyorum sütüme ve maden suyuna(yukarda yanlşlkla soda yazmşm) dikkat ettim edeli olmadı çok şükür

çok güldüm kayınvalidene :))))

göbek deliğimde ve üzerinde hareketlenmeler oluyor... bu kız eğer makat gelişse göbek deliğimde gezen yerler bu kızın neresi hadi bana cevap verin

Bu kadın seni çekemiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…