2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah çatlamazsında canım vucut tipine göre değişiklik olabiliyor işte..

Kramp parmaklarıma giriyordu benimde sütü zaten en başından beri hergün içiyorum maden suyundan nefret ederim aldık içemedim bugun bidaha deneyim bakalım.. inşallah sende de olmaz bidaha kramp vs.

Amin Canım hepimizin bebişleri zamanında gelir inşallah. Haklısın çok da takmamak lazım sanırım. Takınca sürekli sertleştimi diye düşünüyorum dokunuyorum aklım hep orda oluyo.
Kendimi duba gibi hissediyorum bazem, elim ayağım yine şişti. Yatıyorum halbuki sabahtam beri. Gezsemde şişiyorum yatsamda. Önerin var mı bununla ilgili ?

canm ben hiç denemedm ama onla ayran yapıp içiyolarmş çok güzel oluyomuş bide öyle dene istersen bende denicem bakalm nalsms

Kendimi duba gibi hissediyorum bazem, elim ayağım yine şişti. Yatıyorum halbuki sabahtam beri. Gezsemde şişiyorum yatsamda. Önerin var mı bununla ilgili ?
Tuzlu ılık suya ayaklarını koyabilirsin bir de ayaklarını hafif yükseğe uzatarak dinlen. Ödem atmak için de bol bol su içip tuzdan uzak durman lazım

göbek deliğimde ve üzerinde hareketlenmeler oluyor... bu kız eğer makat gelişse göbek deliğimde gezen yerler bu kızın neresi hadi bana cevap verin
Bizimkinin pozisyonunu ve hareketlerini düşününce hic bir fikir edinemiyorum ben :) ayaklar yukarda kafa aşağıda ama ortada güm güm birşey daha var anlamadım

göbek deliğimde ve üzerinde hareketlenmeler oluyor... bu kız eğer makat gelişse göbek deliğimde gezen yerler bu kızın neresi hadi bana cevap verin

Elleridir büyük ihtimal canım

Makat geliş böyle oluyomuş yeni öğrendim bu durumda elleri de olabilir ayakları da

Eklentiler

• F1CB1474-48F8-4E32-9AAB-3AA916403CC5.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 115
Amin Canım hepimizin bebişleri zamanında gelir inşallah. Haklısın çok da takmamak lazım sanırım. Takınca sürekli sertleştimi diye düşünüyorum dokunuyorum aklım hep orda oluyo.
Çok pimpirikli olmamak lazım ama dikkatlide olmak lazım Dr bizim sikayetlerimize göre tetkikler yapıyor inceliyor son aylar önemli sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…