2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de babamiz konuştu gececek filan diye .
Haftamız yakın ama ben nedense hiç hıçkırık duymadım daha. Herkesin "bebek bir tarafa toplandı", "karnım dalgalanıyor " falan demesini hayretle takip ettim burdan bizimkinde çıt yoktu. Bu hafta ciddi tekmeler , dalgalar falan oldu .. Bakalım hıçkırık ne zaman

Bence tadını çıkar, hiç de soru işareti olmasın aklımda. Ben 37de ayrılmayı planlıyorum ama belki de pişman olacağım yazın sıcağında.

Hayırlı cumalar kızlar
Benim karnımdaki sertleşmeler artmaya devam ediyor. 24. haftadan beri var aslında bir kaç saatte bir oluyordu bir ara hiç olmadı iki gündür yine başladı. Takip ettim sabahtan beri 45 dk-20-dk--30dk-25dk-35 dk-30 dk aralıklarla kasıldı karnım. Doktor düzensizse önemli değil demişti ama bu kadar sık olması normal mi acaba. Bunlar da yalancı mı kasılma mıdır?

en iyisini yapmışsın canım rahatına bak keyfini çıkar :) darısı başımıza

Ne yani ila babasnami benzemeli, misal benim kiz komple babası ama ayağı benimki gibi büyük, el ayak bana cekmiş, gercekden cok zekiler kvler.
Benim göğüslerimde hiç değişiklik Yok, ben de sütüm olmayacak mı acaba diye endişeleniyorum
Bide bunu düşünüp endişelenelim sonra neden hamileler bu kadar sinirli falan desinler bizim ne yaşadıklarmızı kimse anlamıyor.

Sabit aralıklarla oluyorsa ve gün içinde bu kadar sık olmaya başlamışsa doktorunu bilgilendir. Normal dese bile nst istediğini söyle.

Dr randevunuz nezaman doktorunuza soylemelisiniz bence evet bu haftalarda düzensiz olmasi gerekiyor

Benmde karnm çok fazla sertlesio. Surekli bi yerde toplanio sert bi sekilde. Ama ağrı filan bisey yok yani. Bide hareketleri de gayet normal olduğu için o sertlesmeleri pek onemsemiyorum açıkçası.

benim kızımda sık sık hıçkırıyor, ne zaman birşeyler yesem onuda hıçkırık tutuyor :)) oburmu olacak acaba :))
Normalde cok hissetmiyorum ama 10 dk sürünce :)
Ya dalgalanma cok olmuyordu .Muz ve hurma yemistim .Hic durmuyor.Canim da yaniyor .

Benmde karnm çok fazla sertlesio. Surekli bi yerde toplanio sert bi sekilde. Ama ağrı filan bisey yok yani. Bide hareketleri de gayet normal olduğu için o sertlesmeleri pek onemsemiyorum açıkçası.
banada oluyo son 2 haftadr iyice arttı hatta doktora söyledm. büyüyo annesi dedi olumsuz bişey demedi. demekki sorun olucak bişey yok ortada:)

ritmikk ritmikkk bende müziklemi ilgilenicek yada başka bilmediğim bi durummu var nie böle yapıo nasıl yapabilioki diodum odur ozaman
Belli mi olur belki müzikle ilgilenir ona göre tekme atıyordur içerde naptıklarını bilemiyoruz ki tahmin işte
Benimde sıklaştı canım ama ben büyümesine yerinini daralmasına bağlıyorum yine de bi doktora sor
Yok yok bizimki babasına benziycek benim kopyamda olsa babası diycez biz :) ben renkli gözlüyüm. Eşim inşallah renkli gözlü olur sana benzer diyor. Kayınvalidem bizde de renkli göz var, renkli gözlü olması ona çektiğini göstermez bile dedi. Kayınvalidemin annanesi renkli gözlüymüş kızım renkli gözlü olursa bana değil büyük büyük büyük annanesine çekecek yani
Bizim buralarda bi laf var tamam taman sizin koy daha büyük
Artık bende öyle diyorum hep sen haklısın

Senin kv IQ hayan oldum. Muazam bir zeka gercekden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…