- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.581
aynen kalp atışının belirgin ve hızlısı:)Kalp atışı gibi adlandiriyorum ben ritmik oluyor bir noktada hissediliyor
Haftamız yakın ama ben nedense hiç hıçkırık duymadım daha. Herkesin "bebek bir tarafa toplandı", "karnım dalgalanıyor " falan demesini hayretle takip ettim burdan bizimkinde çıt yoktu. Bu hafta ciddi tekmeler , dalgalar falan oldu .. Bakalım hıçkırık ne zamanBizim de babamiz konuştu gececek filan diye .
Bence tadını çıkar, hiç de soru işareti olmasın aklımda. Ben 37de ayrılmayı planlıyorum ama belki de pişman olacağım yazın sıcağında.Günaydın kızlar hayırlı cumalar.. bugün son mesai günüm pazartesiden itibaren doğum iznine ayrılıyorum.. sanırım grupta en tembel benm ilk ben ayrılıyorum ama işim beni ve bebeğimi çok yoruyor ayrıca heran risk altındayız o yüzden böyle bi karar aldık umarım sonra pişman olmam..
Kilosu zaten olmasi gerektigi kadar bebisin neden az dedi ki doktorKızlar merhaba nasılsınız epeydir yoktum doktordan geldim şimdi de bebisin kilosu azmış nasıl kilo aldirabilirim 31 haftadayim 1700 kusur dedi boyu da 43 cm bana bi yardım edin ya
en iyisini yapmışsın canım rahatına bak keyfini çıkar :) darısı başımızaGünaydın kızlar hayırlı cumalar.. bugün son mesai günüm pazartesiden itibaren doğum iznine ayrılıyorum.. sanırım grupta en tembel benm ilk ben ayrılıyorum ama işim beni ve bebeğimi çok yoruyor ayrıca heran risk altındayız o yüzden böyle bi karar aldık umarım sonra pişman olmam..
Ne yani ila babasnami benzemeli, misal benim kiz komple babası ama ayağı benimki gibi büyük, el ayak bana cekmiş, gercekden cok zekiler kvler.Ahahaha alem bu kayınvalideler :) komiklerde aslında herşeyi biliyormuş tavırları beni benden alıyor :) benim kayınvalidemde aldığım kıyafetlere bakarken ayaklı tulumlara ve altlara bebek bunları giyemez dedi, neden dedim. Babasının ayağı büyük onunda büyük olcak bunlara sığmaz dedi ve elindeki parça hastane çıkışının altıydı
ben direk 36 numara ayaklı bebek doğurcam
Inşallah canım umarım hepimizin bol bol sütü olur :)
Bide bunu düşünüp endişelenelim sonra neden hamileler bu kadar sinirli falan desinler bizim ne yaşadıklarmızı kimse anlamıyor.Benim göğüslerimde hiç değişiklik Yok, ben de sütüm olmayacak mı acaba diye endişeleniyorum
Sabit aralıklarla oluyorsa ve gün içinde bu kadar sık olmaya başlamışsa doktorunu bilgilendir. Normal dese bile nst istediğini söyle.Hayırlı cumalar kızlar
Benim karnımdaki sertleşmeler artmaya devam ediyor. 24. haftadan beri var aslında bir kaç saatte bir oluyordu bir ara hiç olmadı iki gündür yine başladı. Takip ettim sabahtan beri 45 dk-20-dk--30dk-25dk-35 dk-30 dk aralıklarla kasıldı karnım. Doktor düzensizse önemli değil demişti ama bu kadar sık olması normal mi acaba. Bunlar da yalancı mı kasılma mıdır?
Bizim buralarda bi laf var tamam taman sizin koy daha büyükAman en doğruyu bilir kayınvalidem o yüzden artık ona laf anlatmaya çalışmıyorum ne düşünürse düşünsün :)
Dr randevunuz nezaman doktorunuza soylemelisiniz bence evet bu haftalarda düzensiz olmasi gerekiyorHayırlı cumalar kızlar
Benim karnımdaki sertleşmeler artmaya devam ediyor. 24. haftadan beri var aslında bir kaç saatte bir oluyordu bir ara hiç olmadı iki gündür yine başladı. Takip ettim sabahtan beri 45 dk-20-dk--30dk-25dk-35 dk-30 dk aralıklarla kasıldı karnım. Doktor düzensizse önemli değil demişti ama bu kadar sık olması normal mi acaba. Bunlar da yalancı mı kasılma mıdır?
Normalde cok hissetmiyorum ama 10 dk sürünce :)benim kızımda sık sık hıçkırıyor, ne zaman birşeyler yesem onuda hıçkırık tutuyor :)) oburmu olacak acaba :))
Ya dalgalanma cok olmuyordu .Muz ve hurma yemistim .Hic durmuyor.Canim da yaniyor .Haftamız yakın ama ben nedense hiç hıçkırık duymadım daha. Herkesin "bebek bir tarafa toplandı", "karnım dalgalanıyor " falan demesini hayretle takip ettim burdan bizimkinde çıt yoktu. Bu hafta ciddi tekmeler , dalgalar falan oldu .. Bakalım hıçkırık ne zaman
banada oluyo son 2 haftadr iyice arttı hatta doktora söyledm. büyüyo annesi dedi olumsuz bişey demedi. demekki sorun olucak bişey yok ortada:)Benmde karnm çok fazla sertlesio. Surekli bi yerde toplanio sert bi sekilde. Ama ağrı filan bisey yok yani. Bide hareketleri de gayet normal olduğu için o sertlesmeleri pek onemsemiyorum açıkçası.
Bizim burdada bir laf var tamam sen haklısın yoğurt siyah. (yaxşı qatıx qaradı) Beni biri sinirlendirdiğinde laf anlatamadığımda boyle diyorum.Bizim buralarda bi laf var tamam taman sizin koy daha büyük
Belli mi olur belki müzikle ilgilenir ona göre tekme atıyordur içerde naptıklarını bilemiyoruz ki tahmin işteritmikk ritmikkk bende müziklemi ilgilenicek yada başka bilmediğim bi durummu var nie böle yapıo nasıl yapabilioki diodum odur ozaman
Benimde sıklaştı canım ama ben büyümesine yerinini daralmasına bağlıyorum yine de bi doktora sorHayırlı cumalar kızlar
Yok yok bizimki babasına benziycek benim kopyamda olsa babası diycez biz :) ben renkli gözlüyüm. Eşim inşallah renkli gözlü olur sana benzer diyor. Kayınvalidem bizde de renkli göz var, renkli gözlü olması ona çektiğini göstermez bile dedi. Kayınvalidemin annanesi renkli gözlüymüş kızım renkli gözlü olursa bana değil büyük büyük büyük annanesine çekecek yaniNe yani ila babasnami benzemeli, misal benim kiz komple babası ama ayağı benimki gibi büyük, el ayak bana cekmiş, gercekden cok zekiler kvler.
Bide bunu düşünüp endişelenelim sonra neden hamileler bu kadar sinirli falan desinler bizim ne yaşadıklarmızı kimse anlamıyor.
Artık bende öyle diyorum hep sen haklısınBizim buralarda bi laf var tamam taman sizin koy daha büyük
Ayni noktada pit pit pit ritimli
Kalp atışı gibi adlandiriyorum ben ritmik oluyor bir
noktada hissediliyor
En guzeliBizim burdada bir laf var tamam sen haklısın yoğurt siyah. (yaxşı qatıx qaradı) Beni biri sinirlendirdiğinde laf anlatamadığımda boyle diyorum.
Senin kv IQ hayan oldum. Muazam bir zeka gercekden.Belli mi olur belki müzikle ilgilenir ona göre tekme atıyordur içerde naptıklarını bilemiyoruz ki tahmin işte
Benimde sıklaştı canım ama ben büyümesine yerinini daralmasına bağlıyorum yine de bi doktora sor
Yok yok bizimki babasına benziycek benim kopyamda olsa babası diycez biz :) ben renkli gözlüyüm. Eşim inşallah renkli gözlü olur sana benzer diyor. Kayınvalidem bizde de renkli göz var, renkli gözlü olması ona çektiğini göstermez bile dedi. Kayınvalidemin annanesi renkli gözlüymüş kızım renkli gözlü olursa bana değil büyük büyük büyük annanesine çekecek yani
Artık bende öyle diyorum hep sen haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?