2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilginç bi kayınvaliden varmış hakikaten :)

abartmanın kapıcısına benzef dr un sekreterine benzer ama sana yine benzemez bunu akılna sok

Benden hiç gelmedi öyle bişy. Normaldir dimi gelmesi şart mı

kızlar dr dan geliorum 1 hafta içinde 140 gram daha almış kızım 1300 küsürdü neti aklımda değil şuan :) tam 29 haftalığız.iimi haftasına göre kilosu.. geçen hafta başı aşağıdaydı geri geri yukarı dönmüş.dr daha döner dedi.İnşallah dönsün normak doğumu çok istiyorum kimseye muhtaç olmamak için.kalp atışı aldığımız haftaya göre 1 hafta geride.ayrıntılı usgsine görede 3 gün geride.dr bunların hepsi bi tahmin o kadarına takılma dedi

Bende 1 aydir ferace giyiyorum daha once kiyafetlerimi giydim kıyafet almiycam bu şekilde bitiricem çünkü bi daha nerde giycem o kıyafetleri
Aynen canım en iyisini yapıyorsun ben bu elbiseleri doğumdan sonra da giyerim çünkü hamile elbisesi değil bol salaş şeyleri seviyorum hem yazında rahat oluyor

valla canım boyunu sormadım aklıma gelmedi nedense :)
birini pazardan aldım markasını bilmiyorum normal penye sütyenlerden denemedim daha onu diğerini pentiden aldım onu kullanıyorum gayet rahat

Bende artık eski sutyenlerimi kullanmaiyorim. Emzirme sütyeni almıştım bi tane. Onu kullanmaya başladım. Aşırı rahat.
Ya kızlar benim sol tarafım artık full agriyor gece yatamıyorum soluma sağ tarafta daha iyiyim sola gelince ağrıdan yatamıyorum siz uyuyabiliyor musunuz ?

Bende geceleri uyumakta güçlük çekiyorum
Ağrılarım çok fazla oluyor.
Aşırı kendimi acı çekerken buluyorum.
Gündüzleri de otursam bile karnım ağrıyo.
Sağa sola sirtt ustu artik 5 dk bile uyusam kardir...
Gözlerim ağrıyor uykusuzluktannn

Rabbim insallah gonlune göre versin insallah normal dogum yaparsın

Benm arkadasta göbeği pürüzsüzdü hiç bişy kullanmamışta. Ten rengiylede olabilir ben esmer değilim ama beyazda değilim buğday mı oluyodu o :))

Sıkma göğsünü ilk olarak gelen şey süt değil zaten ve erkrn doğuma sebep oluyormuş gebelik takvmnde yazıyodu bırak kendı halıne kurcalama :)

abartmanın kapıcısına benzef dr un sekreterine benzer ama sana yine benzemez bunu akılna sok
Biliyorum yoldan geçen insana benzeme ihtimali çok daha yüksek
Benm arkadasta göbeği pürüzsüzdü hiç bişy kullanmamışta. Ten rengiylede olabilir ben esmer değilim ama beyazda değilim buğday mı oluyodu o :))
Evet canım buğday kumral gibi bişey bende açık tenliyim ondan muhtemelen :)

Gayet iyi canım kilosu, geride olup önde olmasına falan takılmamak lazom milimlik bi ölçüm hatası bebeğin herşeyini değiştirebiliyor iyi olsunlar yeter :)

Gayet iyi canım kilosu, geride olup önde olmasına falan takılmamak lazom milimlik bi ölçüm hatası bebeğin herşeyini değiştirebiliyor iyi olsunlar yeter :)
bende öyle düşündüm canım kaderimizde varsa rabbim nasip eder kocaman olmuş meleğime haftası küçük bi sorunu var die kıyacak değilim.devletteki dr beni deli edio her hafta bişe çıkarıo başka hafta çıkardığı sorundan eser yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…