- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.601
ilginç bi kayınvaliden varmış hakikaten :)Belli mi olur belki müzikle ilgilenir ona göre tekme atıyordur içerde naptıklarını bilemiyoruz ki tahmin işte
Benimde sıklaştı canım ama ben büyümesine yerinini daralmasına bağlıyorum yine de bi doktora sor
Yok yok bizimki babasına benziycek benim kopyamda olsa babası diycez biz :) ben renkli gözlüyüm. Eşim inşallah renkli gözlü olur sana benzer diyor. Kayınvalidem bizde de renkli göz var, renkli gözlü olması ona çektiğini göstermez bile dedi. Kayınvalidemin annanesi renkli gözlüymüş kızım renkli gözlü olursa bana değil büyük büyük büyük annanesine çekecek yani
Artık bende öyle diyorum hep sen haklısın
Senin kv IQ hayan oldum. Muazam bir zeka gercekden.
İbretliktir kendisi :) o kadar saçmalıyor ki bende kendisine bazen hayran olmadan yapamıyorum :)ilginç bi kayınvaliden varmış hakikaten :)
abartmanın kapıcısına benzef dr un sekreterine benzer ama sana yine benzemez bunu akılna sokBelli mi olur belki müzikle ilgilenir ona göre tekme atıyordur içerde naptıklarını bilemiyoruz ki tahmin işte
Benimde sıklaştı canım ama ben büyümesine yerinini daralmasına bağlıyorum yine de bi doktora sor
Yok yok bizimki babasına benziycek benim kopyamda olsa babası diycez biz :) ben renkli gözlüyüm. Eşim inşallah renkli gözlü olur sana benzer diyor. Kayınvalidem bizde de renkli göz var, renkli gözlü olması ona çektiğini göstermez bile dedi. Kayınvalidemin annanesi renkli gözlüymüş kızım renkli gözlü olursa bana değil büyük büyük büyük annanesine çekecek yani
Artık bende öyle diyorum hep sen haklısın
Benden hiç gelmedi öyle bişy. Normaldir dimi gelmesi şart mıIkizdi sanirim senin bebekler. Benim ilk çocuklarım ikiz ve 20. Haftadan beri o dediğin sıvı akıyordu. Son haftalarda özellikleri gece ve duşta sirilsiklam oluyordu önüm. Simdikindede geliyor 4-5haftadir ama sadece sutyene damla seklinde lekeler yapiyor.
Kızlar çatlaklarım iyice arttı o kadar krem yağ sürüyorum hiç işe yaramıyor giderek artıyoe hani 1-2 tane olsa neyse de karnım mor mor çatlaklarla doldu napabilirim başka
yok canim benim 3.gebeligim benden hiç gelmedi doğumdan sonra sutum geldi sorun olmadı, gelmeyebilir yanıBenden hiç gelmedi öyle bişy. Normaldir dimi gelmesi şart mı
Aynen canım en iyisini yapıyorsun ben bu elbiseleri doğumdan sonra da giyerim çünkü hamile elbisesi değil bol salaş şeyleri seviyorum hem yazında rahat oluyorBende 1 aydir ferace giyiyorum daha once kiyafetlerimi giydim kıyafet almiycam bu şekilde bitiricem çünkü bi daha nerde giycem o kıyafetleri
valla canım boyunu sormadım aklıma gelmedi nedense :)
birini pazardan aldım markasını bilmiyorum normal penye sütyenlerden denemedim daha onu diğerini pentiden aldım onu kullanıyorum gayet rahat
Ya kızlar benim sol tarafım artık full agriyor gece yatamıyorum soluma sağ tarafta daha iyiyim sola gelince ağrıdan yatamıyorum siz uyuyabiliyor musunuz ?
Oğlumda 12 sene önce badem yağı sürmüştüm Karnım catlamamisti bunda da hiç bir şey sürmedim şimdiye kadar çatlamadı inş catlamazaynen naparsam yapim çatlıyorum
Rabbim insallah gonlune göre versin insallah normal dogum yaparsınkızlar dr dan geliorum 1 hafta içinde 140 gram daha almış kızım 1300 küsürdü neti aklımda değil şuan :) tam 29 haftalığız.iimi haftasına göre kilosu.. geçen hafta başı aşağıdaydı geri geri yukarı dönmüş.dr daha döner dedi.İnşallah dönsün normak doğumu çok istiyorum kimseye muhtaç olmamak için.kalp atışı aldığımız haftaya göre 1 hafta geride.ayrıntılı usgsine görede 3 gün geride.dr bunların hepsi bi tahmin o kadarına takılma dedi
Benm arkadasta göbeği pürüzsüzdü hiç bişy kullanmamışta. Ten rengiylede olabilir ben esmer değilim ama beyazda değilim buğday mı oluyodu o :))Benim gögüslerim hiç büyümedi zaten normalde de minicikler. Göbeğim çok çıktı 9 aylık gibiyim, anneme dert yandım 2 ay sonra harita gibi olurum diye. Çocuğum olsunda heryerim çatlak olsun diyen ne insanlar var kızım boşver şükret dedi. Öyle deyince de hak verdim, çatlağı dert etmekde saçma ama keşke olmasaydı :/
Yapı meselesi demek ki canım benim arkadaşım hiç bişey kullanmamş hiç çatlağı yok. O esmer, ben fazla beyazım. Cilt rengiyle de alakalı olabilir mi acaba
Sıkma göğsünü ilk olarak gelen şey süt değil zaten ve erkrn doğuma sebep oluyormuş gebelik takvmnde yazıyodu bırak kendı halıne kurcalama :)Benmde solda bisey yok sagdan gelio ama durduk yere degil merak ettm azck sıktım çıkiverdi ne oldugunu anlamadgm bir sıvı sutede benzetemedm
bende pek sevmiyorum ama biraz mecburiyetten iciyorum onu ve sutu duzenli ictigmden beri kramp girmio cunku
Biliyorum yoldan geçen insana benzeme ihtimali çok daha yüksekabartmanın kapıcısına benzef dr un sekreterine benzer ama sana yine benzemez bunu akılna sok
Evet canım buğday kumral gibi bişey bende açık tenliyim ondan muhtemelen :)Benm arkadasta göbeği pürüzsüzdü hiç bişy kullanmamışta. Ten rengiylede olabilir ben esmer değilim ama beyazda değilim buğday mı oluyodu o :))
Bilmem kiKilosu zaten olmasi gerektigi kadar bebisin neden az dedi ki doktor
Gayet iyi canım kilosu, geride olup önde olmasına falan takılmamak lazom milimlik bi ölçüm hatası bebeğin herşeyini değiştirebiliyor iyi olsunlar yeter :)kızlar dr dan geliorum 1 hafta içinde 140 gram daha almış kızım 1300 küsürdü neti aklımda değil şuan :) tam 29 haftalığız.iimi haftasına göre kilosu.. geçen hafta başı aşağıdaydı geri geri yukarı dönmüş.dr daha döner dedi.İnşallah dönsün normak doğumu çok istiyorum kimseye muhtaç olmamak için.kalp atışı aldığımız haftaya göre 1 hafta geride.ayrıntılı usgsine görede 3 gün geride.dr bunların hepsi bi tahmin o kadarına takılma dedi
Amin İnşallah canım.. Allah hepimizin gönlüne före versin sağlıkla kavuşalıö meleklerimizeRabbim insallah gonlune göre versin insallah normal dogum yaparsın
bende öyle düşündüm canım kaderimizde varsa rabbim nasip eder kocaman olmuş meleğime haftası küçük bi sorunu var die kıyacak değilim.devletteki dr beni deli edio her hafta bişe çıkarıo başka hafta çıkardığı sorundan eser yokGayet iyi canım kilosu, geride olup önde olmasına falan takılmamak lazom milimlik bi ölçüm hatası bebeğin herşeyini değiştirebiliyor iyi olsunlar yeter :)
Çok sinir bi kaynoşun varmış ya :)Ben şimdi o kadar kilo aldın sanmıştım
O zaman şimdi hayli hayli veririz
Benim 80-85ti hala aynıkayınvalidem nasıl emzircen diye dertlendi bi kere
Kramp nerenizde oluyor ki?Hatta ben alırken sodayi yandaki degerlerden icinde en cok kalsiyum olani sectm duzenli ictigimden beri hic kramp olmadi:)
Haklisin meraktan sıkmıştım acıcık bida yapmiyim hehhehe:))(
Benim yüksek çıktı. Diyetle devam ediyorum. Ne soracaktın?Şekeri yuksek olan arkadaşlar var mi aranızda bir sorum olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?