2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oturduğum yerde ıslaklık hissettim bişey aktı
Lavaboya kostm akıntı ya benziyordu
Akıntı dedim onemsemedim sonra 2 3 defa daha geldi
Sulu akıntı ya benziyor
Su mudur akıntı mıdır çok korktum
O sıvı açık renk ve hafif kivamli oluyor senin oylemiydi ? Takip et nolur nolmaz bazen benim akintimda oyle pespese geliyor bazende gunlerce kupkuru. Dikkat et dinlen birdaha gelecek mi bakalim

Depend alan arkadaşlar bedeni nasıl ayarladınız, üzerinde bedenle ilgili bir kısım var mı acaba? İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum da ben

Depend alan arkadaşlar bedeni nasıl ayarladınız, üzerinde bedenle ilgili bir kısım var mı acaba? İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum da ben
üzerinde beden yazıyor kadın erkek icinde ayri oluyor canım

Dr um seker yüklemesi yaptirmadi açlık yuzonbes çıktığı için. Simdi günde 3.4 defa olcuyorum ve yüz ustundeyse nefesin kesiliyor şişkinlik oluyor halsizlik oluyorsizdede böyle mi?
Ben şimdi ölçtüm 130 çıktı. Ama 1 saat önce bir avuç ceviz, badem 1 bardak süt ve tahinli bir kurabiye gömmüştüm :) ben fiziksel olarak hiç bir fark hissetmiyorum. Ama aşırı kaçamaklar yapmıyorum. Elimden geldiğince dikkat ediyorum.

Kızlar oturduğum yerde ıslaklık hissettim bişey aktı
Lavaboya kostm akıntı ya benziyordu
Akıntı dedim onemsemedim sonra 2 3 defa daha geldi
Sulu akıntı ya benziyor
Su mudur akıntı mıdır çok korktum
su, su gibide olabiliyor sarı renktede gelebiliyor dinlen bol bol inşallah birdaha gelmez

Depend almayı düşünenler normal dogum yapacak iseniz fazla almayın. Hastanede hasta bezi verdiler. Gerektikce istedik zaten. Birde kesi varsa yaranin cabuk iyileşmesi icin sadece ped kullan diğeri terletiyor dedi ebe. Aklinizda bulunsun.

Kızlar ben merdivenden düştüm
Kaydım bayağı.
Hastaneye gittik
Bebek iyimis
Doktor sekerim mi var diye sordu bebek iriymis haftasına göre

Ntsde şancı cıktı ama doğum sancısı değilmiş

Yatış önerdi.
Bende istemedim. Kanama su gelmesi ve aşırı ağrı olursa gidicem tekrar

Gecmis olsun canim.rabbim birdaha yasatmasin.bende hamile oldugumu ogrenmeden once dusmustum merdivenlerden o zaman 4 haftalik hamileymisim..hemde cok kotu.cok sukurler olsunki bebege bi sey olmadi.senin de yavrunu rabbim sana bagislasin canim.saglikla kucagina almani nasip etsin Allahim

Yaaaa çok geçmiş olsun çok dikmat edin kızlar lütfen Rabbim korusun ya

Persembe 30 +1 de bebisi gormeye gittik. 1733 gr olmus bacak boyu da uzun dedi. Kafasi gobek tarafindaydi. Yuzunu sakladi eliyle ve ayaginin tekiyle:)
Kafasi azcik buyukmus tr populasyonuna gore normal dedi. Dogumu konustuk birazda. Benim birinci travmali normal oldugu icin sezeryan tercih ettigimi soyeldim. Dr normal taraftari ama vakti gelince degerlendirelim dedi.

Geçmiş olsun canım dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…