- 12 Nisan 2009
- 8.333
- 29.410
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #37.721
öylemi sagol canım bebislerin nasıldı annesizeyneppk şimdi doktordan geldim, özellikle bu aşırı ödemi sordum normalmiş baya bi inceledi ama şu sıralar çok sıcaklar seni etkilemiştir daha da artacak dedi. Son olarak 20 kilo almışım 10 kilosu bebeklerde 10 kilosu bende
Ne güzel sık gidiyosun. Benim daha var gitmeme. Bana ciğer geliştirici söylemedi, tarihte vermiyor. Seninkinler büyük diye şansa bırakmıyor heralde senin doktor.Adam o kadar dolu ki sabah 8 de çalışmaya başlıyor gece 2 ye kadar.
Pzt. Celestone diye bir iğne yapılacak haftaya cuma 34. Hafta oluyor tekrar kontrole çağırdı 36 ya gideriz insallah diyor.
canım çok geçmiş olsun benim kizimda su çiçeği geçirdi ben yenı hamileyken 3 -4 aylıkken o zamanlar çok tehlikeliymis ama son aylarda tehlikesi yok bende gecirmedim doktora gittim test yapıldı testte vucudumun mikroba karşı bağışıklığı çıktı yanı gecirmisim ama annem hatirlayamadiKızlar akşamdan beri kızımin ateşi düşmüyordu hala uyanığız arada hafifler gibi oluyor ama sonra tekrar yükseliyor şimdi de yüzünde büyük kızarıklar çıktı uclari da beyazlamaya basladi su çiçeği mi acaba ben su çiçeği gecirmedim de eğer su cicegiyse kizimdaki anında bana da geçer hamile insanın su çiçeği olması tehlikeli mi çok korkuyorum hem kızım için hem karnımdaki bebeğim için
canım çok geçmiş olsun yat bol bol inşallah sonradan sikintin olmazKızlar ben merdivenden düştüm
Kaydım bayağı.
Hastaneye gittik
Bebek iyimis
Doktor sekerim mi var diye sordu bebek iriymis haftasına göre
Ntsde şancı cıktı ama doğum sancısı değilmiş
Yatış önerdi.
Bende istemedim. Kanama su gelmesi ve aşırı ağrı olursa gidicem tekrar
Adam o kadar dolu ki sabah 8 de çalışmaya başlıyor gece 2 ye kadar.
Pzt. Celestone diye bir iğne yapılacak haftaya cuma 34. Hafta oluyor tekrar kontrole çağırdı 36 ya gideriz insallah diyor.
Günaydın cnm 36 haftada mi doğum olacak Allah'ın izni ile.
öylemi sagol canım bebislerin nasıldı annesidarısı başıma bende bi gidip görsem
Doktor pzt. Igneyi ol haftaya pzt. Gel dedi ben dayanamam o kadar cuma gelirim dedim yani 10 güne çağırmıştı ben pazarlıkla bir haftaya indirdim. Ciğer geliştirici kaç gün etki ediyor bilmiyorum ama sanırım haftaya bir tane daha yapılacak. Tam net bir şey söylemiyor dr.um çünkü bebekler halen iri ve iyi beslemişsin diyor sadece ama arada 35 i bir görelim dediği de oldu, hedef 36 dediği de yani adam da fazla ümit vermiyor kuveze gireceklerine kendimizi alıştırmamız için sanırım.Ne güzel sık gidiyosun. Benim daha var gitmeme. Bana ciğer geliştirici söylemedi, tarihte vermiyor. Seninkinler büyük diye şansa bırakmıyor heralde senin doktor.
Ins küveze girmezler cnm saglikli bir şekilde alip evinize dönersiniz.Doktor pzt. Igneyi ol haftaya pzt. Gel dedi ben dayanamam o kadar cuma gelirim dedim yani 10 güne çağırmıştı ben pazarlıkla bir haftaya indirdim. Ciğer geliştirici kaç gün etki ediyor bilmiyorum ama sanırım haftaya bir tane daha yapılacak. Tam net bir şey söylemiyor dr.um çünkü bebekler halen iri ve iyi beslemişsin diyor sadece ama arada 35 i bir görelim dediği de oldu, hedef 36 dediği de yani adam da fazla ümit vermiyor kuveze gireceklerine kendimizi alıştırmamız için sanırım.
canım hiç korkma ben 35 te doğurdum doktorum 34 u bi atlatsak ben başka birşey istemiyorum derdi ciğer gelişimi 34 te tamamlanıyormus banada iğne yapmislardi kızım 35 te problemsiz doğdu büyük kızım 36 da doğdu oda oyle problemi yoktu 2 nin altında değilse solunum problemi vs olmazsa kuveze girmezler canimDoktor pzt. Igneyi ol haftaya pzt. Gel dedi ben dayanamam o kadar cuma gelirim dedim yani 10 güne çağırmıştı ben pazarlıkla bir haftaya indirdim. Ciğer geliştirici kaç gün etki ediyor bilmiyorum ama sanırım haftaya bir tane daha yapılacak. Tam net bir şey söylemiyor dr.um çünkü bebekler halen iri ve iyi beslemişsin diyor sadece ama arada 35 i bir görelim dediği de oldu, hedef 36 dediği de yani adam da fazla ümit vermiyor kuveze gireceklerine kendimizi alıştırmamız için sanırım.
Çok yorulunca bende de oluyor aman oyle olsun tek. Rabbim beklenen günü dolunca kavuştursun miniklerimizeEvet canım ya kızımı bebek arabasına koyup gezmeye çıkardım bayağı yürüdüm bebek arabası da çok ağır geldi
Tüm gece korkudan ve bel agrisindab uyumadım çok şükür devamı gelmedi sancım da yok
Benimki beyaz ve kivamli idi canım
Çok şükür devamı gelmedi dün haddinden fazla yürüdüm
Çok şükür bir daha gelmedi benimki beyaz a yakın ve hafif kivamli idi
Ahh canım kıyamam ya Allah korumuş sizi. Kuzum keşke kalsaydın biraz hastanede
Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen
Bir yerin incinmedi dimi iyi misin ?
Canım neden erken alıyor ki doktorun sezeryana? Hani rahimle vs ilgili sorun yoksa ? Benim ikizler erken dogdu rahim agzi yetmezliginden celestone ignesini iki doz oldum 17-21 gun kuvozde kaldık ama 31+5 te dogdular cok erkendi yani. Tup bebek merkezindeki diger bayanlar hep 37-38 i gordu doktor erken almak konusunu hic açmadı oyuzden merak ettim seni neden erken almak istiyor.Doktor pzt. Igneyi ol haftaya pzt. Gel dedi ben dayanamam o kadar cuma gelirim dedim yani 10 güne çağırmıştı ben pazarlıkla bir haftaya indirdim. Ciğer geliştirici kaç gün etki ediyor bilmiyorum ama sanırım haftaya bir tane daha yapılacak. Tam net bir şey söylemiyor dr.um çünkü bebekler halen iri ve iyi beslemişsin diyor sadece ama arada 35 i bir görelim dediği de oldu, hedef 36 dediği de yani adam da fazla ümit vermiyor kuveze gireceklerine kendimizi alıştırmamız için sanırım.
Gününüz aynı halbukiNe güzel sık gidiyosun. Benim daha var gitmeme. Bana ciğer geliştirici söylemedi, tarihte vermiyor. Seninkinler büyük diye şansa bırakmıyor heralde senin doktor.
Aynen canim daha çok erken en azından bir 34 35 haftayı görelim zamanını beklesin minnaklarÇok yorulunca bende de oluyor aman oyle olsun tek. Rabbim beklenen günü dolunca kavuştursun miniklerimize
Aynen bende aynı şeyi hissediyorum. İlk hedef 28di, 32 oldu şimdide 34. İlerisiyle ilgili bir şey sorduğumda geçiştiriyor önce bir görelim 34’ü diyor.Doktor pzt. Igneyi ol haftaya pzt. Gel dedi ben dayanamam o kadar cuma gelirim dedim yani 10 güne çağırmıştı ben pazarlıkla bir haftaya indirdim. Ciğer geliştirici kaç gün etki ediyor bilmiyorum ama sanırım haftaya bir tane daha yapılacak. Tam net bir şey söylemiyor dr.um çünkü bebekler halen iri ve iyi beslemişsin diyor sadece ama arada 35 i bir görelim dediği de oldu, hedef 36 dediği de yani adam da fazla ümit vermiyor kuveze gireceklerine kendimizi alıştırmamız için sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?