2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

öylemi sagol canım bebislerin nasıldı annesi darısı başıma bende bi gidip görsem

Adam o kadar dolu ki sabah 8 de çalışmaya başlıyor gece 2 ye kadar.
Pzt. Celestone diye bir iğne yapılacak haftaya cuma 34. Hafta oluyor tekrar kontrole çağırdı 36 ya gideriz insallah diyor.
Ne güzel sık gidiyosun. Benim daha var gitmeme. Bana ciğer geliştirici söylemedi, tarihte vermiyor. Seninkinler büyük diye şansa bırakmıyor heralde senin doktor.

canım çok geçmiş olsun benim kizimda su çiçeği geçirdi ben yenı hamileyken 3 -4 aylıkken o zamanlar çok tehlikeliymis ama son aylarda tehlikesi yok bende gecirmedim doktora gittim test yapıldı testte vucudumun mikroba karşı bağışıklığı çıktı yanı gecirmisim ama annem hatirlayamadi
sende bi doktora git yada araştır ama son aylarda riski yok diye biliyorum
ucu varsa ve kafa içinde de ciktiysa su cicegidir canım

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun yat bol bol inşallah sonradan sikintin olmaz

kizlar gunaydin gece hic uyuyamadm desem yeridir sol kasigima resmen kramp tarzi agrilar girdi 2 saate bir cok kortkm erken dogum belirtisi vs degildir dmi. gunduz olmuyor ama gece btmior

Günaydın cnm 36 haftada mi doğum olacak Allah'ın izni ile.

öylemi sagol canım bebislerin nasıldı annesi darısı başıma bende bi gidip görsem

Ne güzel sık gidiyosun. Benim daha var gitmeme. Bana ciğer geliştirici söylemedi, tarihte vermiyor. Seninkinler büyük diye şansa bırakmıyor heralde senin doktor.
Doktor pzt. Igneyi ol haftaya pzt. Gel dedi ben dayanamam o kadar cuma gelirim dedim yani 10 güne çağırmıştı ben pazarlıkla bir haftaya indirdim. Ciğer geliştirici kaç gün etki ediyor bilmiyorum ama sanırım haftaya bir tane daha yapılacak. Tam net bir şey söylemiyor dr.um çünkü bebekler halen iri ve iyi beslemişsin diyor sadece ama arada 35 i bir görelim dediği de oldu, hedef 36 dediği de yani adam da fazla ümit vermiyor kuveze gireceklerine kendimizi alıştırmamız için sanırım.

Ins küveze girmezler cnm saglikli bir şekilde alip evinize dönersiniz.

Kızlarr günaydın mutlu haftasonları herkese.. benmde az önce bebek bakım çantam geldi çok beğendm gittigidiyrdan normalin altında bir fiyata aldım. Bu markanın çantalarını mağazada gel git beğeniyordm ama pahalı diye almamştım. Benm gibi bu markayı seven varsa nette daha uyguna geliyor araştırın

Son düzenleme:
canım hiç korkma ben 35 te doğurdum doktorum 34 u bi atlatsak ben başka birşey istemiyorum derdi ciğer gelişimi 34 te tamamlanıyormus banada iğne yapmislardi kızım 35 te problemsiz doğdu büyük kızım 36 da doğdu oda oyle problemi yoktu 2 nin altında değilse solunum problemi vs olmazsa kuveze girmezler canim

Kizlar benim de doktorum ciddi bir hastalıkla uğraşıyormuş. Su an çalışmıyor cok üzüldüm. Insallah hemen iyilesir.Bir arkadas baska dr la dogum yapmak zorunda kaldi 2 gün once.

Çok yorulunca bende de oluyor aman oyle olsun tek. Rabbim beklenen günü dolunca kavuştursun miniklerimize

Canım neden erken alıyor ki doktorun sezeryana? Hani rahimle vs ilgili sorun yoksa ? Benim ikizler erken dogdu rahim agzi yetmezliginden celestone ignesini iki doz oldum 17-21 gun kuvozde kaldık ama 31+5 te dogdular cok erkendi yani. Tup bebek merkezindeki diger bayanlar hep 37-38 i gordu doktor erken almak konusunu hic açmadı oyuzden merak ettim seni neden erken almak istiyor.
B Bugunneselibirgun çok geçmiş olsun
@Sebnem87 benim çocuklarım yakında geçirdi su çiçeğini dr ilk aylar için tehlikeli olduğunu söylemişti. Yinede tedbiri bırakma kafasinda ve özel bölgesinde de varsa döküntüler şu çiçeğidir dikkat edin. Çocuk asi olduysa 2-3 günde hafif atlatır

Aynen bende aynı şeyi hissediyorum. İlk hedef 28di, 32 oldu şimdide 34. İlerisiyle ilgili bir şey sorduğumda geçiştiriyor önce bir görelim 34’ü diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…