2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun. Sen iyi misin peki?

zeyneppk şimdi doktordan geldim, özellikle bu aşırı ödemi sordum normalmiş baya bi inceledi ama şu sıralar çok sıcaklar seni etkilemiştir daha da artacak dedi. Son olarak 20 kilo almışım 10 kilosu bebeklerde 10 kilosu bende

Senin doktor saatinde değişik :) doğum tarihi ile ilgili bişi dedi mi?

geçmiş olsun canım

Millet uyudu uyandı sahuru yaptı geri yattı ben daha dönüp duruyorum akşamüstü 3 saat uyursam olacağı bu bebişin hareketlerini hissetmenin huzuruyla yatıyorum

Çok geçmiş olsun içim bi tuhaf oldu bişi yoktur umarım sende de.

günler sonra yarım saatlik yürüyüş yaptım banklara otura otura. ama sancım oldu yine de. kasılma yok sancı var nasıl geçecek 1 ay...

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar akşamdan beri kızımin ateşi düşmüyordu hala uyanığız arada hafifler gibi oluyor ama sonra tekrar yükseliyor şimdi de yüzünde büyük kızarıklar çıktı uclari da beyazlamaya basladi su çiçeği mi acaba ben su çiçeği gecirmedim de eğer su cicegiyse kizimdaki anında bana da geçer hamile insanın su çiçeği olması tehlikeli mi çok korkuyorum hem kızım için hem karnımdaki bebeğim için

Cok gecmis olsun. Su cicegi kabartisi uc vermez bi de minik minik sulu olur bildigim kadariyla. Atesten isilik cikarmis olabilir mi?

Cok gecmis olsunn. Dikkat et kendine.

Ya Allah korusun. Bugun yordun mu kendini ? Susuz kaldıysan ondan da olabilir sancın yok dimi ?
Evet canım ya kızımı bebek arabasına koyup gezmeye çıkardım bayağı yürüdüm bebek arabası da çok ağır geldi
Tüm gece korkudan ve bel agrisindab uyumadım çok şükür devamı gelmedi sancım da yok
O sıvı açık renk ve hafif kivamli oluyor senin oylemiydi ? Takip et nolur nolmaz bazen benim akintimda oyle pespese geliyor bazende gunlerce kupkuru. Dikkat et dinlen birdaha gelecek mi bakalim
Benimki beyaz ve kivamli idi canım
Çok şükür devamı gelmedi dün haddinden fazla yürüdüm
su, su gibide olabiliyor sarı renktede gelebiliyor dinlen bol bol inşallah birdaha gelmez
Çok şükür bir daha gelmedi benimki beyaz a yakın ve hafif kivamli idi
Ahh canım kıyamam ya Allah korumuş sizi. Kuzum keşke kalsaydın biraz hastanede
Çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine bol bol dinlen
Bir yerin incinmedi dimi iyi misin ?

Canim cok geçmiş olsun. Ben de gecirmedim su çiçeğini nasıl olur bilmiyorum ama sen çok yaklasmamaya çalış bir an önce de doktora al kuzuyu
Sana bulaşması çok riskli
Kıyamam ya keşke çocuklarımız hiç hasta olmasa

gecmis olsun canm su cicegini bende bilmiuorum ama sen yinede hem kendin hemde kizin icin bi doktra gotur bence ates tehlike sonucta

Ay geçmiş olsun canım ya bende çok korkarım merdivenden düşmekten artık çok dikkat etmemiz gerekiyor ani denge kayıpları oluyo çünkü bişey olmamasına sevindim evde de yat devamlı dinlen canım

Senin doktor saatinde değişik :) doğum tarihi ile ilgili bişi dedi mi?
Adam o kadar dolu ki sabah 8 de çalışmaya başlıyor gece 2 ye kadar.
Pzt. Celestone diye bir iğne yapılacak haftaya cuma 34. Hafta oluyor tekrar kontrole çağırdı 36 ya gideriz insallah diyor.

Geçmiş olsun cnm ben geçirmiştim ama uzun zaman oldu hatırlayamıyorum.

Adam o kadar dolu ki sabah 8 de çalışmaya başlıyor gece 2 ye kadar.
Pzt. Celestone diye bir iğne yapılacak haftaya cuma 34. Hafta oluyor tekrar kontrole çağırdı 36 ya gideriz insallah diyor.
Günaydın cnm 36 haftada mi doğum olacak Allah'ın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…