2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ona girip girmeyecekleri bebeğin kilosuyla mı ilgili

Aynen canim daha çok erken en azından bir 34 35 haftayı görelim zamanını beklesin minnaklar
Artık çok yorulmamak gerek
Ama dün bayağı korktum
Artk dinlenerek iş yapmak lazım. Kızını kucağına alma arabasına babası olduğu zaman bindirin akşam serinlikte gezin biraz eğer gezecekseniz

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

Canim gecmis olsun bir dr a gotursenize dr ne oldugunu anlar sen gidemiyorsan esin vs gotursun,olmadi onlemini alirsin, su cicegi degilde kizamik,kizamikcik cok tehlikeli diye biliyorum, onun testinide yapiyorlar gecirip gecirmedigine dair..

Bende dikkat ediyorum ama eğer vücudumun alışık olmadığı bir durumda hemen reaksiyon verirhissederim ben. Mesela demirin normal. Seviyeden 2/3 sayidussun hmn reaksiyon verir testlerle de tespit ederim zaten.

Canım çok geçmiş olsun allah korumuş
Evde yat bol bol dinlen umarım bişey olmaz

Benim bebeklerin biri 2600 digeri 2500gr. Yani rahim 5 kilodan fazla yük taşıyor dr. O yüzden temkinli bende minyon değilim yani ama yinede zorlanıyorum. Etrafımda doğum yapan insanlar 40. Haftada bu kadar ağırlaşmamıştı. Bence 35 i görürüm ama 36 ya bende ayağa kalkamam gibi geliyor.

Günlerimiz aynı ama benim bebekler biraz geriden ufak geliyorlar. Küvez için kilo önemli ama ufak olmalarının bir avantajı var başka bir aksilik çıkmazsa taşıması daha kolay.
Haftasını tamamlamasi daha önemli hele birde erkek bebekler daha dirençsiz oluyormus 35. Haftada doğan kız bebek kuveze girmesine gerek kalmazken erken bebek giriyormuş. Dr.um demişti o yüzden inşallah seninkiler haftasını tamamlasın ve kuveze bile girmeden yanına gelsinler.

Masallah bebislere benimkiler 1500 gr ken zorlandım senin zorlanman normaldir. Şimdi bile günleri sayıyorum cabuk geçsin de doğsun diye. Masallah kiloları güzel ignede olursanız kuvez olayınız olmaz.Sağ-salim kucagina alman dilegimle ❤

Amin inşallah sağlıkla gelsinler hepimizinki

İşallah cnm. Az kaldı biraz daha sabretsin bizim bıdıklar.

maşallah canım evet Rabbim yardimcin olsun ben böyleyim seni düşünemiyorum

Aa onu bilmiyordum evet kızlarim girmemisti ama bu erkek inşallah buda girmez hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah

kızlar CRP hakkında bilginiz varmı benim hamileleligimin başından beri var yavaş yavaş artiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…