2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

umarim dogru kopyalamisimdir.
olmazsada youtube dilek's hobby world yazin ordaki bayanin videolari cok aciklayici ve cok guzel bir ayicik bir hevesle 4 gunde bitirdim :) umarim yardimci olur sizede cesit cesit orersiniz minişlerinize
Oyy ne kadar çok örmüşsün öyle hepsi de çok güzel eline sağlık :)
Bende örgüden anlamadan youtubedan izleyerek örmüştüm ayıcık tavşan fil falan 4-5 tane benimde var çıngırak örmek istiyorum bi tane de bakalm :)

Bana doktorum ilk üç ayda yaptırmayı önerdi. Travma olmasın çocuk için dedim , o dönemde acısını hissetmediğini söyledi

canm 2 yasinda bi erkek annesi olarak sunu ditebilirimki ben oglumu daha yeni bu ay sunnet ettirdim ama cok zormus bu yasta cunku akli yetiyo aciyo diye agliyo dokundurmuyo kesinlikle krem surdurmedi zorla surduk simdi insqllah allah kismet ederse yine oglum olacal ve onu 3 aylikken yaptircam insallah en azindan ilac verirken krem surerken bana direnmez furkanim cok uzdu beni her alt acmamda bagirdi bacaklarini tutarak kremledik uzun yazdim k.bakma canm ama kesinlikle kucukken yaptir bence

Neden sıkıntılı canım bi rahatsızlığın mı vardı gözümden kaçmış
Inşallah güzel haberlerle döneriz
canım iki gebeligim erken oldu 34 ten sonra suyum bitiyor inşallah bu erken olmaz bakalim ne diyecek

Ay canım nasılda benziyoruz dediğimde benimle dalga geciyor öteki tarafıda düşün dediğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…