2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrr gunaydinlarrr hepinize doktora gidenler guzel haberlerle gelin insallah... kizlar benim bi gun sag bacagin agrio bi gun sol bacagim neden acaba ?
Ben de hangi tarafa yatsam o tarafım ağrıyor gece ağrılardan uyanıyorum hemen soldaysam sağa sağa sağdaysam sola dönüyorum

Cnm gecmis olsun ins ciddi bisiy yoktur takip edemedim bu ara bol bol dinlen hic bi yere cikma

Hadi geçmiş olsun. Ya sen 5 kat merdiven nasıl çıkıyorsun zaten bravo ben 1 saatte anca çıkarım heralde :)
Orasını hiç sorma valla birde elektrik kesikti el feneriyle inip çıktım. Ayaklarımın şişi çok fazla olmasa daha kolay olacakta ayakkabıyı zor giyiyorum. Sana ciğer geliştirici verecek mi hiç söyledi mi dr.un.

umarim dogru kopyalamisimdir.
olmazsada youtube dilek's hobby world yazin ordaki bayanin videolari cok aciklayici ve cok guzel bir ayicik bir hevesle 4 gunde bitirdim :) umarim yardimci olur sizede cesit cesit orersiniz minişlerinize
Elim tığa yatkın ama boyle bişy yapabilirmiyim bilmiyorum sonuna kadar izledm sayıyo falan çok güzel kafayı mesgul eder aslında :))

Cnm bence yeni dogann sunneti en ideal olani, her acidan dusunuldugunde saglikli buluyorum, oglumda sarilik oldugu icin ilk aylar yaptiramadik sonrasinda da 10. Aya kadar sarkti ama yasini bulmadan yaptirdim iyiki yaptirmisim diyorum, bir arkadasim oglunu 4 yasinda yaptirdi gozumle gordum zorluklarini, cocuk hem psikolojik hemde fiziksel olarak cok zorlandi ve 1 aydan fazla sunnet kulodu ile gezdi korkudan cikarttirmadi, anaokulunda da bu tur seyleri gordugumden, cocugum etkilenmesin diye erken yaptirmayi kafaya koymustum sende dusunuyorsan uzman bir cerrah urolog arastir simdiden saglikla atlatin ins...

Cnm gecmis olsun ins ciddi bisiy yoktur takip edemedim bu ara bol bol dinlen hic bi yere cikma
Yok aslında şükürler olsun herşey normal sadece 34. Haftadan önce doğarlarsa diye tedbiren ciğer geliştirici verdi dr. Sadece dr. a ve sağlık ocağına çıkıyorum evim 5. Katta zor oluyor in çık.

Bebeğim çok iyiymiş kızlar kocaman olmuş :) günü önde çıktı yine. Doktor baya tombik olacak seninki göbekli dedi, o arada gülüp sohbet ederken kilosunu sormayı unuttum ama boyuda kilosuda gayet iyi dedi
Nstye girdim oda gayet iyiydi. Sancıda çıkmadı kalp atışlarıda normaldi. kıpır kıpırdı kızım

Bende ördükten sonra eşim satmaya kalktı internete koyalım dedi bende çok zor ördüm. Keyifli ama sıkıcı da :)

Evet canim ole 3 yastikla yatiorum bende sirtima karnima bacak arasina esim de garibim yatagin kosesinde yatio oladar yastikta anca yer buluo

Haklısın sağlık ocağı kolay rapor vermiyor benim ikiz olmamdan sebep belki kolay verdiler ama bir hafta daha Allah yardımcın olsun demekten başka birşey elden gelmiyor.

Gozun aydin canim :) zaman ne cabuk gecio daha dun gibi sanki keseydi kalp atisiydi ramzi teorileri cinsiyet tarama testleri 2 aya bu gunleride yad ederiz insallah bebislerimiz kucagimizda....

Haklısın sağlık ocağı kolay rapor vermiyor benim ikiz olmamdan sebep belki kolay verdiler ama bir hafta daha Allah yardımcın olsun demekten başka birşey elden gelmiyor.
Evet canim .Allah görüyor neyin ne olduğu ortada .Izne çıksam da cocuklari cok özleyeceğim. Karneye de bir hafta kalmis oluyor ama hastane uzak bir hafta icin tekrar tekrar hastaneyle ugrasmak istemiyorum. Ama iyi olursam karnelerini benim elimden alsinlar diye son gun gidecegim .

Yok aslında şükürler olsun herşey normal sadece 34. Haftadan önce doğarlarsa diye tedbiren ciğer geliştirici verdi dr. Sadece dr. a ve sağlık ocağına çıkıyorum evim 5. Katta zor oluyor in çık.
Anladim cnm Allahim saglikla bebislerine kavustursun ikiz gebelik kat be kat daha zor evde yuksekmis, son aylar merdiven in cik,bol yuru der doktorlar dogum baslasin acilma vs olsun diye, valla kuzenim 5. Katta bir kere bile gidemedim kiza hep hamileliklerime denk geldi korkudan cesaret edemedim Allah kolaylik versin normal zamanda spor oluyorda hamilelikte sıkıntı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…