- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 44
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.061
Benim ilk çocuğum canım. Bende aynen öyle düşünüyorum eşimlede konuştuk anlaştık.Sevgili anneler, henüz erken ama ben bu konuda tecrübesiz olduğum için sizede bi soriym dedim. Erkek bebeği olan ya da olacak olan anneler. Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben hemen olsun ileride onun stresine girmeyelim ne biz ne çocuk diyorum ama, sizler ne düşünüyorsunuz?
Maşallah ne ğüzel keşke banim eşimde yapsa dememle ne güzellikle ne zorlamayla yapıyo. Öteki taraf için bişelerde yap artık diyorum yapcam diyor o kadar icraat yok. Bu sefer baskı yapma diyip duruyor, saklıyo kızcağım şeyleri dahada uyuz oluyorumCanim bi tanidigim var onun eside iciodu kadinda namazli abdestliydi dioki bir defa soledim namaz kilmasini ickiyi birakmasini ve esi masallah icmeyi birakin adini anmakta imtina edio simdi o esini namazini kalk kil die tesvik eder oldu onsallah o hidayet sizinde eslerinize....
Ya bebekken ya da sunnetin ne olduğunu bildigi bir yasta olmali diyor uzmanlar .Sunneti idrak ettiği yas cok gec bence. Bebekken daha kolay hemen iyilesiyorlar anne sütü de sifa oluyor .Allah nasip ederse besikteyken emeklemeden yaptırmayı düşünüyorum.Sevgili anneler, henüz erken ama ben bu konuda tecrübesiz olduğum için sizede bi soriym dedim. Erkek bebeği olan ya da olacak olan anneler. Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben hemen olsun ileride onun stresine girmeyelim ne biz ne çocuk diyorum ama, sizler ne düşünüyorsunuz?
Sağol canım Allah razı olsun bende bi tesbihe başladım annem ablam çekiyoruz beraber. Bunuda hergün okuyacağım inşş bende çok inanıyorum zikirlerin gücüneVeritas34 canim El Hâdi zikri okunmaliymis ebced degeri 400 tane .Ben zikirlerin gücüne cok inanıyorum. Duzenli okuyup dua edince Rabbim geri çevirmiyor.
Hidâyet eden; gerçeğe yönlendiren; gerçeği görmeyi sağlayan; doğru yolu gösteren; hidayeti Yaratan; istediğini iyi işlerde başarıya ulaştıran, kullarına doğru yolu gösterendir Hâdi Olan Allah. (azze ve celle)
Evladimiz olucak ona ornek olmaliyiz desen biz ne yaparsak oda bizi rol model alcak desen evlat olunca belki ikna olur canimMaşallah ne ğüzel keşke banim eşimde yapsa dememle ne güzellikle ne zorlamayla yapıyo. Öteki taraf için bişelerde yap artık diyorum yapcam diyor o kadar icraat yok. Bu sefer baskı yapma diyip duruyor, saklıyo kızcağım şeyleri dahada uyuz oluyorum
Ayrica El Kadir zikrini de çekip duani yapabilirsin. Bu gune kadar Ya Kadir zikrini cekip neye niyet ettiysem Rabbim verdi .Hamile kalmak icin ,iyi bir okula tayinim çıkması için okudum ve gercek oldu cok sukur .Hala devam ediyorum farkli niyetlerle .Sağol canım Allah razı olsun bende bi tesbihe başladım annem ablam çekiyoruz beraber. Bunuda hergün okuyacağım inşş bende çok inanıyorum zikirlerin gücüne
bende bikaç aylıkken yaptirayim diyorum doktorların önerisi o yondeymisSevgili anneler, henüz erken ama ben bu konuda tecrübesiz olduğum için sizede bi soriym dedim. Erkek bebeği olan ya da olacak olan anneler. Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben hemen olsun ileride onun stresine girmeyelim ne biz ne çocuk diyorum ama, sizler ne düşünüyorsunuz?
İçimde bişe oldu ısrar etmek bile gelmiyo o derece sıkıldım sürekli bişeler söyleyip yaptırmaktan, eski halime dönersem yine bi şekilde iknalara başlıcam inşş ama şuan değilEvladimiz olucak ona ornek olmaliyiz desen biz ne yaparsak oda bizi rol model alcak desen evlat olunca belki ikna olur canim
Sayısı var mı acaba diğeri gibiAyrica El Kadir zikrini de çekip duani yapabilirsin. Bu gune kadar Ya Kadir zikrini cekip neye niyet ettiysem Rabbim verdi .Hamile kalmak icin ,iyi bir okula tayinim çıkması için okudum ve gercek oldu cok sukur .Hala devam ediyorum farkli niyetlerle .
Havalandırırsan o koku çok hafıflıyor hatta kalmıyor canım birde baya az koy bence konsantre bır kapak dıyo ben 10kg makıne me yarım kapak koydum çok hafıf oldu hepte koku hassasıyetım olduğundan berı öyle yapıyorumKızlar hala koku hassasiyeti olan varmı aranızda . Ben oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim uni baby nin yumuşatıcısını almıştım pembe kapaklı olanı ama okadar ağır koktu ki bana dedim bebeğe çok kokar ağır bi deterjan kokusu sanki çok rahatsız edici geldi sonra sadece çamaşır deterjanıyla yıkadım şimdi iyi . Napıcam o yumuşatıcıyı bilmiyorum hiç beğenmedim acaba diyorum bana mı öyle koktu hala bazı kokulara karşı hassasım inşallah Doğumdan sonra geçer
canım ben uni babynin çamaşır deterjaniyla yıkadım hiç kokusuz yumusaticiya gerek duymadım sende bu ara kullanma istersen sonra kullanirsinKızlar hala koku hassasiyeti olan varmı aranızda . Ben oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim uni baby nin yumuşatıcısını almıştım pembe kapaklı olanı ama okadar ağır koktu ki bana dedim bebeğe çok kokar ağır bi deterjan kokusu sanki çok rahatsız edici geldi sonra sadece çamaşır deterjanıyla yıkadım şimdi iyi . Napıcam o yumuşatıcıyı bilmiyorum hiç beğenmedim acaba diyorum bana mı öyle koktu hala bazı kokulara karşı hassasım inşallah Doğumdan sonra geçer
305 tane canim.Sayısı var mı acaba diğeri gibi
Canim ben de onla yikadim .Deterjan kokusuz olan ,yumusatici pembe kapak .Cift durulama yaptim .Evet kokusu biraz baskın .Normalde yumusatici almayacaktim ama suyumuz cok sert .Sadece hastane cantasi icin olanları yıkadım ama uni baby nin cok gitcegini sanmiyorum 1.400 ml .E bebekten baby me aldim 2 litrelik yumusatici da deterjan da .Hosuma giderse onlarla devam ederim .Kızlar hala koku hassasiyeti olan varmı aranızda . Ben oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim uni baby nin yumuşatıcısını almıştım pembe kapaklı olanı ama okadar ağır koktu ki bana dedim bebeğe çok kokar ağır bi deterjan kokusu sanki çok rahatsız edici geldi sonra sadece çamaşır deterjanıyla yıkadım şimdi iyi . Napıcam o yumuşatıcıyı bilmiyorum hiç beğenmedim acaba diyorum bana mı öyle koktu hala bazı kokulara karşı hassasım inşallah Doğumdan sonra geçer
Harika olmuşlar canım :)Kizlar oglusuma ordugum oyuncaklar becerebilmismiyim :)
Canım ben bir tane inçe dantelli nevresim takımı almıştım onun sadece nevresim kısmını götüreceğim bebeğin altına onu sereceğim yaz olduğu için üzerini örter miyiz bilmiyorum ama yanıma bir müslin bir de hastane çıkışında var olan battaniyeyi alacağım gerekirse hastane çıkışı battaniyesini örteriz diye düşündüm. Çok da abartıp herşeyi hastaneye taşımak istemiyorum açıkçası çünkü valizle ben ilgilenemeyeceğim karışıklık olmasın eve geldiğimde hangisi kullanıldı hangisi temiz diye düşünmeyeyim diye düşündüm :) yanıma 1 tane de uni baby alt açma koyacağım belki bir tane daha eklerim kararsızımKuzular Doğumdan sonra bebeği beşikle odaya getiriyorlar ya bebeği beşiğin içine öylece koyuyorlar mı yoksa biz battaniye filan verirsek onu serip üstüne mi yatırıyorlar? Bi de alt açma ne koymak gerek hastane çantasına? Pofuduk olan var biraz daha ince olan var bi de Arkası muşamba gibi olan var. Hangisi daha kullanışlı olur tecrübeli arkadaşlar??
Bir tane var sadece Canım o da hastane çıkışının içinde vardı ben ondan hiç almadım. Bir tane daha alayım öyleyse dışarı çıkabilirsem. SağolasınEvet canim beyaz olan. Önü yelek gibi. Almadiysan bi kaç tane daha al. Ilk günler lazim olacak
Ben göbek bağı düştükten sonra düşünüyorumSevgili anneler, henüz erken ama ben bu konuda tecrübesiz olduğum için sizede bi soriym dedim. Erkek bebeği olan ya da olacak olan anneler. Sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz? Ben hemen olsun ileride onun stresine girmeyelim ne biz ne çocuk diyorum ama, sizler ne düşünüyorsunuz?
nede olsa sahura kadar oturuyoruz diye eşyalarımızı yıkamaya başlayalım dedim uni baby nin deterjanı ve yumuşatıcısını kullanıyorum yumuşatıcının kokusu biraz ağır geldi bana da ama az koydum ve hemen kullanmayacağımız için koku gider diye düşünüyorumKızlar hala koku hassasiyeti olan varmı aranızda . Ben oğlumun kıyafetlerini yıkayıp ütülemiştim uni baby nin yumuşatıcısını almıştım pembe kapaklı olanı ama okadar ağır koktu ki bana dedim bebeğe çok kokar ağır bi deterjan kokusu sanki çok rahatsız edici geldi sonra sadece çamaşır deterjanıyla yıkadım şimdi iyi . Napıcam o yumuşatıcıyı bilmiyorum hiç beğenmedim acaba diyorum bana mı öyle koktu hala bazı kokulara karşı hassasım inşallah Doğumdan sonra geçer
Tamam canım teşekkür ederim inşş hemen kabul olur duam305 tane canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?