- 19 Ocak 2016
- 2.377
- 1.847
- 133
- 29
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.041
Bayıldım canım ne kadar güzel yapmışsın öyle :):) çooook tatlılar keşke azıcık örgü becerım olsaydı da bende yapsaydımKizlar oglusuma ordugum oyuncaklar becerebilmismiyim :)
İnsana gercekden iftar sofrası hazırlamak huzur ve mutluluk veriyor.Ben de oyle canim .Normalde 1 saatte tüm sofrayi hazır ederken simdi saat 4 te başlıyorum dinlene dinlene yapiyorum. Esim tutuyor ve yegenim misafirimiz .Ogrenci olduğu icin daha cok özendim. Yurtta yiyemedigi seyleri yapmaya calisiyorum 2 3 gündür .
İnşallah canim her bunye insan farklı oluyor.Canım ben doktoruma sordum, sen rahatsan sorun yok dedi. Bebek zaten küçük dedi ki normalden 2 hafta kadar önden gidiyo haftası. Son aya kadar kılabilirsin dedi. Çok şükür zorlanmadan kılıyorum, hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. Resmen kuş gibi yatıp kalkıyorum. Ben toplam 7 kilo aldım şimdiye kadar, 69 la hamile kaldım, şu an 76 yım. Boyum 167. Allah hayırlısıyla sonlandırsın gebeliğimizi, sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah
Tatlı bir şeyler ye canım sol yanına uzan ve hiç kimildama o zaman mutlaka uykudan uyaniyorlar eğer yine uyanmasa elinle hafiften dürt bir iki defa eğer azıcık da olsa kıpırdarsa demek ki uyuyor daha uykusunda kıpırdayinca hafif kıpırdarlar uyanıkken çok hareketli olurlar
cnm saol cok tesekkur ederiz umarim oynar bebisim. bende ilk kez elime ip ve mil aldim inan hic bilmiodum :) bi dene benve hem super vakit gecrtioBayıldım canım ne kadar güzel yapmışsın öyle :):) çooook tatlılar keşke azıcık örgü becerım olsaydı da bende yapsaydım
sanirim yoresel konustum bizim buralarda tığ 'a mil derler :)Çok güzelmiş gerçekten bir mil dediğin nedir peki canm
Anladım canmsanirim yoresel konustum bizim buralarda tığ 'a mil derler :)
Çok haklısın valla. neyseki içki belasından kurtulduk biz inşş olmaz bi daha. Allah akıl fikir versin doğru yolu bulsunlar tek duam. Evlenmeden önce böyle uyumsuz çiftleri çok kınardım resmen başıma geldi şuanda hevesim kalmadı hiç bişeye ne küsesim var ne konuşasım var her şeyine he he deyip geçiştiriyorumAh canım bende bazen o kadar kızıyorum ki eşime en cok içki içdiği için kavgalarmızın tek sebebi bu, ben nasıl isderdim eşimin benimle namaz kılmasnı oruc tutmasını, ama değişmiyince değişdiremiyorum ne yapa bilirim.
Zaten zorlamayla bişe yapmıyo güzellikle kandırabiliyorum anca adam üç yıl boyunca beraber sahura kalktık iftarlara gittik çok komik gerçekten. Arada tutmadığını biliyodum ama hiç tutmadığını bilmiyodum. Ben sadece verilen sözlerin tutulmamasına kızıyorum böyle yapcağını bilsem evlenmezdim benim için uyum çok önemli kırgınım gerçektenCanım elbet bu durum seni üzüyordur ama ibadet zorlamayla yapılmıyor maalesef içinden gelmesi lazım. Eşine güzellikle anlatabilirsin ama bu konuda zorlayamazsın. Rabbim eşine de bizlere de hidayet nasip etsin inşallah
Benim doğum yapacağım hastanede carsaf serili .Ben kundagini sercem icine .Alt acma da unibaby ninkilerden 3 tane koydum.Kuzular Doğumdan sonra bebeği beşikle odaya getiriyorlar ya bebeği beşiğin içine öylece koyuyorlar mı yoksa biz battaniye filan verirsek onu serip üstüne mi yatırıyorlar? Bi de alt açma ne koymak gerek hastane çantasına? Pofuduk olan var biraz daha ince olan var bi de Arkası muşamba gibi olan var. Hangisi daha kullanışlı olur tecrübeli arkadaşlar??
Benden saklıyor tutmadığını kavga olmasın diye ama artık saklamasına gerek kalmadı. insan eşiyle uyum içinde olması lazım neticede sen bana tutma sözü veriyosun Allah farz kılmış ve yerine getirmiyorsun. Çok kınardım böyle insanları başıma gelceğini nerden bilebilirim. İnşş düzelirCanim sahur yapip tutuyormus gibi mi davranıyor eger oyleyse bu cok sıkıntılı. Allah hidayet versin. Insallah en kisa zamanda toparlar sen de üzülmezsin. Evet kendi sorunu ama ayni evde insan huzurlu olmuyor cok haklisin.
Ne guzel kv ye sen vesile olmussun insallah birakmaz .
Boyle durumlar insani evlilikden soyutuyor işde isder isdemez evlilikde bir kişi ne kadar cabalarsa cabalasın bi taraf bir şey yapmiyinca olmuyor, insan kavga bile etmek isdemiyor haketen cünki ne desek boş olucağnı biliyoruz. Artık.Çok haklısın valla. neyseki içki belasından kurtulduk biz inşş olmaz bi daha. Allah akıl fikir versin doğru yolu bulsunlar tek duam. Evlenmeden önce böyle uyumsuz çiftleri çok kınardım resmen başıma geldi şuanda hevesim kalmadı hiç bişeye ne küsesim var ne konuşasım var her şeyine he he deyip geçiştiriyorum
Canim bi tanidigim var onun eside iciodu kadinda namazli abdestliydi dioki bir defa soledim namaz kilmasini ickiyi birakmasini ve esi masallah icmeyi birakin adini anmakta imtina edio simdi o esini namazini kalk kil die tesvik eder oldu onsallah o hidayet sizinde eslerinize....Benden saklıyor tutmadığını kavga olmasın diye ama artık saklamasına gerek kalmadı. insan eşiyle uyum içinde olması lazım neticede sen bana tutma sözü veriyosun Allah farz kılmış ve yerine getirmiyorsun. Çok kınardım böyle insanları başıma gelceğini nerden bilebilirim. İnşş düzelir
canım bebeği koydukları şeyin içinde sadece beyaz çarşaf serili oluyor bebeği verdigimiz battaniyesine sarıp içine koyuyorlar yanına gelince muslin tarzı bi örtü serebilirsin altına bende unibaby alt açma koydum çantama 2 tane pofuduk olanı hastaneden çıkarken pusetin içine koyarım diye düşünüyorumKuzular Doğumdan sonra bebeği beşikle odaya getiriyorlar ya bebeği beşiğin içine öylece koyuyorlar mı yoksa biz battaniye filan verirsek onu serip üstüne mi yatırıyorlar? Bi de alt açma ne koymak gerek hastane çantasına? Pofuduk olan var biraz daha ince olan var bi de Arkası muşamba gibi olan var. Hangisi daha kullanışlı olur tecrübeli arkadaşlar??
Sen namazlarindan sonra hep dua et hidayet dile bunun icin de esma vardir onu cek .Ben bi göz atayım bulursam paylaşayım.Benden saklıyor tutmadığını kavga olmasın diye ama artık saklamasına gerek kalmadı. insan eşiyle uyum içinde olması lazım neticede sen bana tutma sözü veriyosun Allah farz kılmış ve yerine getirmiyorsun. Çok kınardım böyle insanları başıma gelceğini nerden bilebilirim. İnşş düzelir
Link bırakabilir misin buraya :) bizde yaparızyoutubeda videolar var cnm cok basit iki renk ip ve bir mil yetiyor okadar detayli anlatiolarki ilk denememdi ama bayai guzel olunca devam ettm :)
Sen sana uymamasından dolayı mı kırgın ve kızgınsın yoksa Allahın farz kıldığı şeyi yerine getiriyorum dediği halde getirmediğine mi ?Zaten zorlamayla bişe yapmıyo güzellikle kandırabiliyorum anca adam üç yıl boyunca beraber sahura kalktık iftarlara gittik çok komik gerçekten. Arada tutmadığını biliyodum ama hiç tutmadığını bilmiyodum. Ben sadece verilen sözlerin tutulmamasına kızıyorum böyle yapcağını bilsem evlenmezdim benim için uyum çok önemli kırgınım gerçekten
Aynen canım bende öyle düşünüyorum ne kadr desekde boş allah içlerine vermedikten sonraBoyle durumlar insani evlilikden soyutuyor işde isder isdemez evlilikde bir kişi ne kadar cabalarsa cabalasın bi taraf bir şey yapmiyinca olmuyor, insan kavga bile etmek isdemiyor haketen cünki ne desek boş olucağnı biliyoruz. Artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?