2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah gider ama gitmesi için açıkta bırakmak lazım oda olmaz toz olur bişi olur niye aldıysam hadi kendimi geçtim yeni doğan bebeğe de ağır kokar gibi geliyo balkona asim dedim o ara hep yağmurluydu havalar neyse bidahakine mecbur dışarıya asarım

Sen sana uymamasından dolayı mı kırgın ve kızgınsın yoksa Allahın farz kıldığı şeyi yerine getiriyorum dediği halde getirmediğine mi ?
Benim bunu istememin sebebi islamın şartı olan orucu tutmuyorsun bi kere farz hasta değilsin bişe değilsin tutman lazım ki bende tutan biriyim ayrıca banada evlenmeden önce demişsin tutıçam diye namaz kılıcam da demişsin ve hiç birini yerine getirmiyorsun hem Allah a hem bana verdiğin sözü tutmuyorsun bu çok yanlış bişe beni kıran bu işte. Yani ikisi içinde kırgın ve kızgınım

geçmiş olsun canım... darısı yarına inşallah... herşey bebişler için

Ay canım nasılda benziyoruz dediğimde benimle dalga geciyor öteki tarafıda düşün dediğimde.
Ya yapmayabilirsin tutmayadabilirsin ama öyle bi insanla evleniceksin o zaman bizide mahvetmiceksin, ben istamiyorum böyle bi koca inş düzelirler inşşş insanın içinde şevk istek kalmıyo, kalpler Allahın elinde..

canım sağlık ocagimi yaptı igneyi

Gunaydin kizlar .Bu haftayı da çalışırsam diger haftadan 2 gun kaliyor .Bugune kadar kanamam da olsa agrim sizim da olsa rapor almadim bir kac kez haric hep cocuklarin basindaydim .Ama bu hafta o kadar isteksizim ki hic gitmek istemiyorum .Sebebi ben sinifta ders yaparken yanimda ki adam olcak şahıs oruc bahanesiyle gidip dinlenme odasinda uyuyor saatlerce gelmiyor. Cileden cikcam ama sabrediyorum son gunlerim diye .Allah a havale ettim .

Maalesef o durum benimde çalışma arkadaşlarım arasında da oluyordu, bu arada ben doğum iznimden önceki haftayı sağlık ocağından rapor almıştım keşke sende öyle birşey yapabilsen.

aynn cnm cagimizin internet furyasinin faydalari aslinda hersey elimizn altinda esim görmüş cok begenmis satiyorlar ama 80 tl idi alimmi dedi resmne baktm bi bakm yapamazsam al dedm sonra bna dio bence sende sat dedim olduuuuu belim koptu su hamile halimle ördüm

Benim ilk çocuğum canım. Bende aynen öyle düşünüyorum eşimlede konuştuk anlaştık.

bende bikaç aylıkken yaptirayim diyorum doktorların önerisi o yondeymis

Bana doktorum ilk üç ayda yaptırmayı önerdi. Travma olmasın çocuk için dedim , o dönemde acısını hissetmediğini söyledi

Teşekkürler kızlar, ilk üç ay içinde yaptıralım o zaman sünneti

senemorbay canım sizede çok geçmiş olsun. Ben de bu tür bi rahatsızlıktan korktuğun için sormuştum

Maalesef o durum benimde çalışma arkadaşlarım arasında da oluyordu, bu arada ben doğum iznimden önceki haftayı sağlık ocağından rapor almıştım keşke sende öyle birşey yapabilsen.
Ben de sirf bu yüzden düşündüm almayi ama kendi dr um hasta çalışmıyor.Saglik ocagindaki en fazla 2 gün verir agir hastayken bile zor veriyor kadin .Cocuklari da o adamla yalniz birakmak istemiyorum açıkçası hic bir sey çalışmıyor .

Ya yapmayabilirsin tutmayadabilirsin ama öyle bi insanla evleniceksin o zaman bizide mahvetmiceksin, ben istamiyorum böyle bi koca inş düzelirler inşşş insanın içinde şevk istek kalmıyo, kalpler Allahın elinde..
Ne yapalım bizim bahtımızda boyleymiş, berki allah bizim gibisiyle evlenme şansını verdi düzelsin diye onlarda bu şansı kulanmadı.

Hadi geçmiş olsun. Ya sen 5 kat merdiven nasıl çıkıyorsun zaten bravo ben 1 saatte anca çıkarım heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…