2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler kızlar, ilk üç ay içinde yaptıralım o zaman sünneti

@senemorbay canım sizede çok geçmiş olsun. Ben de bu tür bi rahatsızlıktan korktuğun için sormuştum
Kızlar ben doktorumla konuşmadım ama ben doğar doğmaz hastaneden çıkmadan yaptırmayı düşünüyorum sünneti. Arkadaşım da öyle yaptı ve 1 günde iyileşti. İdarı steril ve iyileşme hızlı oluyor ağrı da hissetmedi.

Evin içine asmaz mısın canım

Ultrason kağıdında yazar kuzum kılosu verdıyse

Bir tanesi kac gununuzu aldi kizlar
Canım boyuna göre değişir, 15-20 cm olanları 2-3 günde falan ördüm. Ama bi tane kocaman ayı ördüm 1 hafta kadar sürdü, birde bebek ördüm oda büyük, o çok sık örmediğim için belki 15 gün sürmüştür sıkılmıştım artık :)
Ayy bende bugun gidecektm plan değişti yarın yada çarşamba inşallah ♡

Naptın nasıl geçti :)
Güzeldi canım iyiymiş kızım kocaman olmuş kilosunu sormayı unuttum ama tombik bebeğin dedi :)
Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah :)

Yok hyr söylemedi. haftaya pzttesi nstye giricem salı günüde doktoru görücem. O zmn çıkan sonuca göre yorumlar heralde. 3 haftada bir görüyorum zaten doktoru.

Çok tuzlumu yiyorsun acaba ödem için doktorun ne söylüyor. Bende daha ödem olmadı ama günde en az 5 litre su içiyorum bitmeyen bir hararetim var.

Maşallah kuzuya :) çok sevindim canım Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ♡♡♡ darısı başıma inşallah bende tosbişimin güzel haberlerini veririm burdan

Günün çoğu wc de geçiyor sanırım okadar su içmeye :) maşallah bebişler ve böbrekler sular içinde yüzüyodur :)))

çok güzel, sağlıkla gelsin kızınız, benim de kzım olacak haftaya muayeneden önce nst olacakmış,sende de öyle mi oldu nst sadece kalp atışları mı izleniyor, ne kadar sürüyor

Yaaa benide mahvedio bu yan yatislar.. ama bu agrim gun icinde cikio
Çok az kaldı biraz daha sabretmemiz lazım başka zaman mümkünü yok bu ağrılara dayanamazdik ama bebeğimiz için herşeye katlandık sonu hayırlı bitsin de rahat nefes alalım inşallah , Mayıs bile nerdeyse bitti kaldı haziran insanın inanasi gelmiyor daha mide bulantı zamanında ohoo yaz acaba gelir mi diyordum ama şimdi nerdeyse bir kaç hafta kaldı bitmesine bir de bakcaz gün sayıyoruz bu gece gelir mi acaba ya da yarına gelir mi diye duş al ağda yap temiz kalmaya çalış gibi işlerle uğraşıyoruz
Evet canım bir sürü yastık var zaten etrafımda hatta 1 haftadır eşim salonda uyuyor ben rahat yuvarlanayim diye gece uyandigimda gidip biraz yanında yatıyorum sonra uyanıp tekrar yatak odasına geliyorum wc ye git gel falan en sonunda sinirlenip kalkıyorum

Kizlarrr gunaydinlarrr hepinize doktora gidenler guzel haberlerle gelin insallah... kizlar benim bi gun sag bacagin agrio bi gun sol bacagim neden acaba ?
Ağırlaştikca bacak ağrıları artarmis canım normal herhalde benim de bugün sağ bacağım ağrıyor
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah:)

Aslında tuza dikkat etmiyorum ama o kadar terliyorum ki dr. Tuzdan değil normal bu kadarı dedi. Tişörtlerim bembeyaz tuz oluyor günde 2 duş alıyorum ben zaten sıcaklarda hep böyleyimdir. Dr. da sıcaktan dedi daha da artacak ama zaten şurada 2 hafta kaldı inşallah geçecek hepsi.
Senin 3 haftada gitmene şaşırdım ama ben başından beri 2 haftada gittim şimdi 1 haftada çağırdı. Gerçi bu da ticari olabilir her ne kadar dr.a çok güvensemde burası özel bir klinik adım atmak parayla oluyor.

kızlar ergenlikte olan çatlaklarım vardı hep dizimde belimde falan hamilelikte çatlağım olmamıştı. Ama bugün sabah bir baktım göbeğimin alt tarafında 2 tane yanyana çizgi gibi mor iz oluşmuş çatlak mı damar mı anlayamadım altta olunca göremiyorum tam. Doğumdan sonra acaba görünüm olarak bu çatlaklar biraz sönüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…