2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benm ilk gebelikte fazlaydi senle alakali bi durum deil vucut yapio suyu cok icmekle filan bi etkisi yokmus

Kızlar az önce doktorumu aradim sabahtan beri karnimin alt tarafı ağrıyordu. Hastane anadolu yakasında ben avrupa yakasinda oturuyorum. Bir hastaneye git muayene ol erken doğum olmasin dedi.
Sadece ağrı ile doğum olurmu ki yani çok şiddetli ağrı mı? Insallah normaldir herşey bekliyoruz iyi haberlerini.

Metmat demişti canım, bende onu doktoruma sordum, bende duydum öyle bi şey ama bilimsel bi açıklaması yok dedi:) bilmiyorum denerim belki halılarım gelince :)

Ailecek gözünüz aydın canım, çok sevindim. İnanmazsın belki ama zor zamanlarında bile umarım düzelip bir araya gelirler diye dua etmiştim Nazar değmesin.

Ahh canım çok teşekkür ederim, ne kadar güzel kalplisin, allah kalbine göre versin her daim çok teşekkür ederim..

Kizlar uzerimi degistiriyordum.Sag göğsüm ice çökmüş yanlari büzüşmüs oyle gorunce bir tuhaf oldum. Sizde boyle bir durum oldu mu hic

Canim benm ilk gebelikte fazlaydi senle alakali bi durum deil vucut yapio suyu cok icmekle filan bi etkisi yokmus
Ay suyu az içiyorum diye kızıyodum bende kendime. Günde en fazla 2litre içiyordum. Bugun doktordan sonra 1 litreyi bile içemedim. Ben standart içmeye devam edeyim dimi ? Çünkü sıcaklarda vucudumuz daha fazla su kaybediyo ihtiyacımız oluyo.. peki ilk gebeliğinde suyun fazla olunca naptınız nasıl bi yol izlendi ? Normale döndü mü kaçıncı haftandaydı hatırlıyormusun?

6 aya kadar normaldi canim sorada hizla buyudu karnim suyum fazlaymis su ikizi dedi doktorum suyu azlatayimmi dedim bunun ictigin suyla alakasi yok dedi ic suyunu dedi bisey yapmadik canim extra nirmal dogum olmadi oda acilmam olmadigi icin suyumla alakali deildi yani

Kızlar hastaneden şimdi geldim bebek iyi Allaha şükürler olsun. Bu alt tarafta olan ağrı yalancı doğum sancısıymış, doktor 15 dk da bir kasılmalar olursa kendini doguma hazırla dedi. Ilaclari sordu ne kullanıyosun diye söyledim kan sulandiriciyi bırak dedi bende bırakamam kan pıhtılaşması var dedim. Doktora sınır oldum birde tüp bebek diyince adamı nedense gülme tuttu.

Cok sukur canim .Hayirdir deseydin ne dengesizler var ya

Ahh canım çok teşekkür ederim, ne kadar güzel kalplisin, allah kalbine göre versin her daim çok teşekkür ederim..

Mesajını görünce çok sevindim. Ne zamandır yoktun sürekli aklımdaydın acayip mutlu oldum senin adına. İnşallah bir daha öyle şeyler yaşamaz unutur gidersiniz yaşadıklarınızı, eskisinden çok daha iyi olursunuz canım.

Herkese iyi akşamlar kızlar takip ediyorum ama çok giremiyorum.. Bu bir kaç gündür uyku uyumaktan pek bişey yapmıorum.. havalar serin, uyumak o kadar keyifli ki.. kendimi de durduramıyorum açıkçası özellikle yemek yedikten sonra..

aa yemin etmeden mi doktor olmuş o ? gülmekte neymiş yahu sen endişelisin seni rahatlatacağına densizliğe de bak
Neyse iyi olman iyi canım 15 gün önce aynısı bana oldu kasıklarım patlıycak sandım moralim çok bozuktu ondan oldu birdenbire.. neyseki ertesi günü geçti doktora gitmeme gerek kalmadı.

Bu arada bende de enfeksiyon çıktı.. idrarda lökosit 24 çıktı. antibiyotik verdi aile hekimi.. yarın kendi doktoruma gidince ilacı teyit alıp 1 doz içicem.

Canım benim hep fazlaydı ayrıntılı ultrasonda falan perinatolog korkutmustu biraz ama su içmeyi sakin birakma demişti. Kendi doktorum da her seferinde hatırlatır çok su iç diye. 32. haftadan sonra artık suyun fazla demiyor bana demek ki normale dönmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…