2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim canım 33.haftanin ortasindasin istersen bi doktorunada git nstye alır belki
bu saatte doktorun kafa uçmuş demekki boşver takılma :)

Bende olmadı cnm dün olmuştum ama hiç hissetmedim. Benim ağrı hissetmeme olayım vardır o yüzden beni dikkate almamak lazım.
Ağrı eşiğin yüksek demekki ne güzel :) benim ağrı eşiğim düşük canimda tatlidir ama sezeryanlarim çok rahat geçiyor öyle çok ağrım olmuyor dayanamayacak kadar inşallah seninde hepimizinde dogumlari rahat geçer

Ya ben kendi doktorumdan çok memnunum. Beni ateş basmış boncuk boncuk ter atıyorum orda adam abuk sabuk konuşuyor birde özel hastaneye gittik yani onuda oraya doktor diye koymuşlar işte. Bana idrarda yanma varmı diye sordu yok dedim, hayirlisiyla zamanında alalım çocuklarımızı kucagimiza.

çok sevindim canım 33.haftanin ortasindasin istersen bi doktorunada git nstye alır belki
bu saatte doktorun kafa uçmuş demekki boşver takılma :)
34. Hafta yarın bitiyor 35e giriyorum cnm 33+5 şuanda kendi doktoruma çarşamba gidicem doktorumu aradim o ağrıyla bu tarafa gelme orda bi hastaneye git erken doğum riski olmasin dedi o yüzden gittim.

Kendi doktorun söylemeden kan sulandırıcı falan bırakma bende son ana kadar devam ediyorum. Tüp bebekte gülecek ne var acaba bu doktorlar ne gereksiz olabiliyor bazen.
Neyse canım geçmiş olsun inşallah ağrılar devam etmez, rutine dönersin.

Amin canım, geçer inşallah ağrında uzan dinlen güzelce

34. Hafta yarın bitiyor 35e giriyorum cnm 33+5 şuanda kendi doktoruma çarşamba gidicem doktorumu aradim o ağrıyla bu tarafa gelme orda bi hastaneye git erken doğum riski olmasin dedi o yüzden gittim.
tamam canım çok şükür 34 u atlatmissin

Yok cnm bırakmam zaten kendi doktoruma kontrole gittiğimde soylicem doktorun böyle söylediğini, yani bende anlamdım tüp bebekte gülünecek ne var. Teşekkürler cnm ins normale döneriz.

Kizlar karnımdaki et benleri cogalmaya devam ediyor ve surekli karnima dokundugum icin tahris oldu .Doktoruma mesaj attim geri dönüş yapınca sizi de bilgilendiririm .

Banada 32.haftamda bakacak inşallah benimde normale döner canım teşekkür ederim. Bebeğin hareketlerini nerende hissediyorsun sen ? Benmki alttan çıkacak az kaldı :) vurup duruyo üst tarafta bir sürü yer var bikini bölgemde hissediyorum resmen canımı acıtıyo duşu zor aldım tabureye oturdum mecburen, valla kovadan suyu alıp dökmek bile zor geldi hemen uyuyacağım

Benimde karnım iyice şişti ağırlaştı demekki ondanmış ay inşallah düzeliriz sağol kuzum

Banada hep cikacak gibi geliyor.okadar yukarlarda yer var gidiyor asagilara ne varsa.daha benimki ters duruşta. Rabbim saglikla kucaklarimiza almamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…