- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.861
Doktora soramadım pozisyonunu ama seninki hiç yukarı çıkıyor mu? Şuan göbek deliğimden 4parmak yukarda 10 dk önce en aşağıdaydı dönüp duruyor heralde.Banada hep cikacak gibi geliyor.okadar yukarlarda yer var gidiyor asagilara ne varsa.daha benimki ters duruşta. Rabbim saglikla kucaklarimiza almamızı nasip etsin
Kaç aydır kanka modundasınız :) ?Bende öyle istiyorum bi yeltensin yaklaşmaya çalışsın falan ama adamda tık yok bide bana bekleyiver nolcak dedi cevapda veremedim
Tup bebekten kazandiklari paranin haddi hesabi yok. O paralar aklina gelmistir ona gulmustur gicik adam.Kızlar hastaneden şimdi geldim bebek iyi Allaha şükürler olsun. Bu alt tarafta olan ağrı yalancı doğum sancısıymış, doktor 15 dk da bir kasılmalar olursa kendini doguma hazırla dedi. Ilaclari sordu ne kullanıyosun diye söyledim kan sulandiriciyi bırak dedi bende bırakamam kan pıhtılaşması var dedim. Doktora sınır oldum birde tüp bebek diyince adamı nedense gülme tuttu.
bebek döndükten sonra agrilarim çoğaldı biraz iş yapsam bacagimi kaldiramiyorum yürürken Karnım asagiya doğru baskı yapıyor sankiYa kızlar bebeği dönmüş olanlar hareketlerini tam olarak nerde nasil hissediyorsunuz.
Hareketleri her yerimde hissediyorum ama en çok kasik bölgesinde ufak hareketler, kafasının olduğu yerde. Büyük deprem hissi yaratanlar göbek deligimin biraz üstünde ayaklar dizler sanirimBanada 32.haftamda bakacak inşallah benimde normale döner canım teşekkür ederim. Bebeğin hareketlerini nerende hissediyorsun sen ? Benmki alttan çıkacak az kaldı :) vurup duruyo üst tarafta bir sürü yer var bikini bölgemde hissediyorum resmen canımı acıtıyoduşu zor aldım tabureye oturdum mecburen, valla kovadan suyu alıp dökmek bile zor geldi hemen uyuyacağım
Son 1.5 aydır falan böyle sanırım öncesinde bu kadar korkuyordu :)Kaç aydır kanka modundasınız :) ?
Canım benim karnım hep aşağıda bana normal geliyor böyle şeyler, öyle bi risk olsa doktor uyarır zaten. Sen insanlara bakma. Kız olduğuna inanmayıp göbeğin erkek göbeği gibi diyende var başımda bebek her an gelebilir diyende var. Takmamak lazım.Kızlar bugün arkadaşlarım geldi karnın aşağıya inmiş gibi doğuma hazır ol filan dediler iyice pimpirikli oldum şuan zaten hergün kabus görüyordum şimdi iyice endişelendim ya erken doğarsa diye
Bizde ölmüyoruz onlar için azmadık hoş töbe töbe , istekde olmuyo zaten ama eşin hiç istemeyince bi yeltensin istiyosun yani :))
Bende et beni olmadı ama omuzlarımda göğüsüm yukarısında kırmızı benler oldu hem bir sürü çil gibi. Suratımda da 2 tane gördüm. Hamilelikten dolayıdır ve geçer diye umuyorum.Kizlar karnımdaki et benleri cogalmaya devam ediyor ve surekli karnima dokundugum icin tahris oldu .Doktoruma mesaj attim geri dönüş yapınca sizi de bilgilendiririm .
Gündüz için bulursun, ben yatılı bakıyordum ama vazgeçmek üzereyim. Hem çok para istiyorlar hem de ikizi duyunca hemen suratları düşüyor. Eşim hiç istemiyor evde zaten yabancı biri. Bakalım şansımı denicem başlarda.Ben kasım ayında bakmayı düşünüyorum bakıcıya ama benim k.v. de yanında olacak belki destek olacağı için birini buluruz.
Ay canım ne güzel maşallah de nazar değmesin ateşli çiftler her zaman iyidir valla, bizim ateş söndü resmen koca hamilelikte 1 kerebenim esimde bi gun durup bi gun yanasir yani hamileyken sexi mi geldim adama anlamadim ki yada ikinciya tecrubeden dolayi mi acep ?
:) benim ki rahat ben okey dedikten sora skntı yapmio ilk gebeligimde son aylar izin vermemistim triplere girmistiAy canım ne güzel maşallah de nazar değmesin ateşli çiftler her zaman iyidir valla, bizim ateş söndü resmen koca hamilelikte 1 kere
Esin mi istemio sen mi istemiosun canimAy canım ne güzel maşallah de nazar değmesin ateşli çiftler her zaman iyidir valla, bizim ateş söndü resmen koca hamilelikte 1 kere
Benimde çok yanıyor canım ama büyüme yok, tek gögsünde büyüme varsa bi doktorunu arayıp sorsana. İkisinin birden büyümesi gerekmez mi? Bende hiç büyüme olmadığı için ben bilmiyorda olabilirim gerçi
Olmuştu evet ama sonra başka şeyler oldu. Sorun mu acaba merak ediyorum bende.Kizlar uzerimi degistiriyordum.Sag göğsüm ice çökmüş yanlari büzüşmüs oyle gorunce bir tuhaf oldum. Sizde boyle bir durum oldu mu hic
Yom canim bi sorun korkmayin ilk bebisleriniz ya ucu olmadigi icin ole biri cikar biri coker :) bi bakiodum biri cikmis oburu cokmus bi bakiodum oburu cikmis simdi ikinci oldugu icin benim emzirdim 2 senede artik cokmuoBnimde tek göğsümde daha fazla hassasiyet var. Gogsun kahve rengi halkas8nda delik gibi biseyler olusmus. Soldaki göğsüm bu. Ucu vs daha büyük diğerine göre.
Anlamadım.
Olmuştu evet ama sonra başka şeyler oldu. Sorun mu acaba merak ediyorum bende.
Çünkü diğerinde böyle bişey yok.
Ve diğer göğsüm buna göre daha acısız ağrısız ve ufak
Iki doğum yapmış birine sordum onunda öyle olmuş. Doğuma yaklaştığı için olurmuş falan dedi.
Evet yukari ciktiginida hussediyorum ama kısa sureli.cok nadirde olsa kaburgalarimi itekliyor.sonra gene eski durusuna dönüyor.genellikle kasiklarimi iteleyip duruyor.birde sagda durmayi yani capraz durdugunu hissediyorum.sag ust tarafimla sol alt tarafimi ayni anda tekmeliyor.sanirim surekli donup duruyor.ama sevdigi durus hangisiyse onu tercih ediyorDoktora soramadım pozisyonunu ama seninki hiç yukarı çıkıyor mu? Şuan göbek deliğimden 4parmak yukarda 10 dk önce en aşağıdaydı dönüp duruyor heralde.
Yom canim bi sorun korkmayin ilk bebisleriniz ya ucu olmadigi icin ole biri cikar biri coker :) bi bakiodum biri cikmis oburu cokmus bi bakiodum oburu cikmis simdi ikinci oldugu icin benim emzirdim 2 senede artik cokmuo
Mesajını görünce çok sevindim. Ne zamandır yoktun sürekli aklımdaydın acayip mutlu oldum senin adına. İnşallah bir daha öyle şeyler yaşamaz unutur gidersiniz yaşadıklarınızı, eskisinden çok daha iyi olursunuz canım.
Herkese iyi akşamlar kızlar takip ediyorum ama çok giremiyorum.. Bu bir kaç gündür uyku uyumaktan pek bişey yapmıorum.. havalar serin, uyumak o kadar keyifli ki.. kendimi de durduramıyorum açıkçası özellikle yemek yedikten sonra..
Hayırlı olsun cnm sevndm sizin adınıza en çokta oğlun adına:)Orkidem07 @Mervikkkk Realmomy kızlar iyiyiz biz :) siz nasılsınız??
Biz eşimle tekrar bi araya geldik, ailesi olmaksızın :) o yüzden son 2-3 haftam tamamen ev bulma, ev kurma, eşya alma ve eşya taşıma ile geçti. Ne kadar bana iş bırakmasada eşim ve ailem, mecbur her şey benden geçtiği için çok çok yoruldum. Daha da eşya gelme sürecimiz devam ediyor.. evde internet yok o yüzden ve yorgunluktan hiç giremedim buraya:)
Paşa oğlum hala dönmedi, doktorum yeri gittikçe daralıyo dönebilir ama her geçen gün zor dedi, 39a kadar bekleriz dönmezse mecburi sezaryen dedi. Bugün tekrar kontrolümüz var bakalım döndümü ama sanmıyorum hiç öle bi şey hisssetmedim. Biz sezaryen e doğru gidiyoruz yani
Sizler nasılsınız? Bi göz atacağım ama doğuran yok değilmi? İkizlerimiz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?