2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Banada hep cikacak gibi geliyor.okadar yukarlarda yer var gidiyor asagilara ne varsa.daha benimki ters duruşta. Rabbim saglikla kucaklarimiza almamızı nasip etsin
Doktora soramadım pozisyonunu ama seninki hiç yukarı çıkıyor mu? Şuan göbek deliğimden 4parmak yukarda 10 dk önce en aşağıdaydı dönüp duruyor heralde.

Kızlar bugün arkadaşlarım geldi karnın aşağıya inmiş gibi doğuma hazır ol filan dediler iyice pimpirikli oldum şuan zaten hergün kabus görüyordum şimdi iyice endişelendim ya erken doğarsa diye

Tup bebekten kazandiklari paranin haddi hesabi yok. O paralar aklina gelmistir ona gulmustur gicik adam.

Ya kızlar bebeği dönmüş olanlar hareketlerini tam olarak nerde nasil hissediyorsunuz.
bebek döndükten sonra agrilarim çoğaldı biraz iş yapsam bacagimi kaldiramiyorum yürürken Karnım asagiya doğru baskı yapıyor sanki
hareketleri daha çok gobegimin üzerinde ayakları bacakları orda hickiriklarinida bikini bolgeme yakın hissediyorum

Hareketleri her yerimde hissediyorum ama en çok kasik bölgesinde ufak hareketler, kafasının olduğu yerde. Büyük deprem hissi yaratanlar göbek deligimin biraz üstünde ayaklar dizler sanirim

Kızlar bugün arkadaşlarım geldi karnın aşağıya inmiş gibi doğuma hazır ol filan dediler iyice pimpirikli oldum şuan zaten hergün kabus görüyordum şimdi iyice endişelendim ya erken doğarsa diye
Canım benim karnım hep aşağıda bana normal geliyor böyle şeyler, öyle bi risk olsa doktor uyarır zaten. Sen insanlara bakma. Kız olduğuna inanmayıp göbeğin erkek göbeği gibi diyende var başımda bebek her an gelebilir diyende var. Takmamak lazım.

Kizlar karnımdaki et benleri cogalmaya devam ediyor ve surekli karnima dokundugum icin tahris oldu .Doktoruma mesaj attim geri dönüş yapınca sizi de bilgilendiririm .
Bende et beni olmadı ama omuzlarımda göğüsüm yukarısında kırmızı benler oldu hem bir sürü çil gibi. Suratımda da 2 tane gördüm. Hamilelikten dolayıdır ve geçer diye umuyorum.

Ben kasım ayında bakmayı düşünüyorum bakıcıya ama benim k.v. de yanında olacak belki destek olacağı için birini buluruz.
Gündüz için bulursun, ben yatılı bakıyordum ama vazgeçmek üzereyim. Hem çok para istiyorlar hem de ikizi duyunca hemen suratları düşüyor. Eşim hiç istemiyor evde zaten yabancı biri. Bakalım şansımı denicem başlarda.

benim esimde bi gun durup bi gun yanasir yani hamileyken sexi mi geldim adama anlamadim ki yada ikinciya tecrubeden dolayi mi acep ?
Ay canım ne güzel maşallah de nazar değmesin ateşli çiftler her zaman iyidir valla, bizim ateş söndü resmen koca hamilelikte 1 kere

Bnimde tek göğsümde daha fazla hassasiyet var. Gogsun kahve rengi halkas8nda delik gibi biseyler olusmus. Soldaki göğsüm bu. Ucu vs daha büyük diğerine göre.
Anlamadım.

Kizlar uzerimi degistiriyordum.Sag göğsüm ice çökmüş yanlari büzüşmüs oyle gorunce bir tuhaf oldum. Sizde boyle bir durum oldu mu hic
Olmuştu evet ama sonra başka şeyler oldu. Sorun mu acaba merak ediyorum bende.
Çünkü diğerinde böyle bişey yok.
Ve diğer göğsüm buna göre daha acısız ağrısız ve ufak

Iki doğum yapmış birine sordum onunda öyle olmuş. Doğuma yaklaştığı için olurmuş falan dedi.

Yom canim bi sorun korkmayin ilk bebisleriniz ya ucu olmadigi icin ole biri cikar biri coker :) bi bakiodum biri cikmis oburu cokmus bi bakiodum oburu cikmis simdi ikinci oldugu icin benim emzirdim 2 senede artik cokmuo

Doktora soramadım pozisyonunu ama seninki hiç yukarı çıkıyor mu? Şuan göbek deliğimden 4parmak yukarda 10 dk önce en aşağıdaydı dönüp duruyor heralde.
Evet yukari ciktiginida hussediyorum ama kısa sureli.cok nadirde olsa kaburgalarimi itekliyor.sonra gene eski durusuna dönüyor.genellikle kasiklarimi iteleyip duruyor.birde sagda durmayi yani capraz durdugunu hissediyorum.sag ust tarafimla sol alt tarafimi ayni anda tekmeliyor.sanirim surekli donup duruyor.ama sevdigi durus hangisiyse onu tercih ediyor

Çook teşekkür ederim canım, inşallah güzel olur herşey

Hayırlı olsun cnm sevndm sizin adınıza en çokta oğlun adına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…