2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende içine salatalık doğrayıp yiyorum tek yoğurt midemi bulandırıyor sanki arada bende ayran yapayım bari ayran içinede maden suyu katabilirsin canım değişik oluyor :) valla hiç bir bilgim yok canım ama ananem söylerdi annen su ikiziydi diye gayette normal doğurmuş ozamanlarda nerde sezeryan. Korkma sen hayırlısıyla normale döner inşallah
Kızlar bugün arkadaşlarım geldi karnın aşağıya inmiş gibi doğuma hazır ol filan dediler iyice pimpirikli oldum şuan zaten hergün kabus görüyordum şimdi iyice endişelendim ya erken doğarsa diye
Ah canım hiç kafana takma bende aynısını duyuyorum benim karnım hiç yukarı çıkmadı bende aşağıda taşıyorum sakıncalı bir durum olsa doktorun söylerdi zaten

Kızlar iki gündür yatamıyorum yüksek yastıklarla yattığım halde sanki göğüs kafesim patlayacak gibi baskı oluyor. Otururken bile göğsüme doğru hafif ağrı hissediyorum. Ağırlaştım diye normaldir diye düşünüyorum, tecrubeliler daha iyi bilir belki bu haftalar erken ama benim ikiz diye olabilir mi?
Doktora yarın gece gideceğim ama 2 gecedir uyuyamıyorum sabaha kadar wc deyim zaten kalkıp otururkende karnıma baskı ve ağrı çok oluyor.

evet canım çok sık olmasada ara ara bendede oluyor sendede olmasi normal agirligin daha cok beyine kan gidemiyor düz yatınca hafif oturarak yatmak en güzeli
tabi doktoruna yinede sor

Günaydın kızlar niye bilmiyorum bugün keyifsiz uyandım hemen uykum kaçtı

gunaydin canm al bendende o kadar zaten sabaha kadar wc nobetindeyim birde aklimda bobrek buyumesi felan derken uykum kacti bayada keyifsiz kalktim dusa girdim o bile kendime getirmedi beni
canım sıkma canını doktorlar hep en kotu ihtimali söyler çoğunlukla korkuttuklari gibi olmaz içini ferah tut dua et ..
Bende dün ciğer geliştirici iğne oldum biliyorum bu bebeğim için iyi birsey ama bu iğneyi yaptırmak zorunda olmak benı uzuyor sanırım bende oyüzden sabah keyifsiz uyandım

günaydın kızlarrr

sona yaklaştıkça şikayetler artıyor herkeste bişi çıkıyor

bende gece sahura kalktığımda sağ elim şişmişti çok tuhaf hissettim kendimi ama şükür ki sabah uyandığımda normale dönmüş

güzel haberlerle gel inşallah canım... bezeyi sor bakalım ne dicek doktor

Günaydın güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar benim de bugün kontrolüm var.Nolur dua edin gelişim geriliği gitmiş olsun,kilosu artmış olsun.
inşallah canım inşallah normaldir değişebiliyor içini ferah tut inşallah degismistir durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…