- 7 Mayıs 2017
- 660
- 334
- 103
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #38.901
Sanırım aynı haftadayız. Dr bana da 2200 gr dedi. Haftasıyla uyumlu. Küçük de değil iri bebekte değil. Doğumda tahmini 3 buçuk civarı olur dedi. Normal doğum yaparsan kilolu bebekte doğumun zor olur. Haftasıyla uyumlu olsun yeter bence. Doğduktan sonra kilo alsın bebişler. Sıkma canınıİyiydi çok şükür Dr herşeyi iyi dedi beğendi ama kilo 2200 olmuş daha çok olsa daha mutlu olurdum
Doğumda 3 buçuk olacaksa sorun yok tabii ama 3 u bile geçmez gibi hissettim inşallah sağlıklı olsunlar ve vaktinde gelsinler de.... Allah yardımcımız llsunSanırım aynı haftadayız. Dr bana da 2200 gr dedi. Haftasıyla uyumlu. Küçük de değil iri bebekte değil. Doğumda tahmini 3 buçuk civarı olur dedi. Normal doğum yaparsan kilolu bebekte doğumun zor olur. Haftasıyla uyumlu olsun yeter bence. Doğduktan sonra kilo alsın bebişler. Sıkma canını
Şüan hastanedeyim ve dr untrason isdemedi yine doğduğunda öğrenicem sanırım nasılda heycanlanmışdım.Sen ne zaman gdiyosun cinsiyeti öğrenelim artık :)
Cogunlukla bayram tatillerini idrarı izinlBayram da çok uzun değil aslında ya 3-4 gün kimse tatile gitmez heralde. Yani inşallah benim de aynı sıkıntım var. O hastanedeki diğer doktoru istemiyorum açıkçası
Çoğunlukla bayram tatillerini bir hafta on güne kadar veriyorlar ya o yuzden tatile gitme durumu olabilir sormak lazım izne çıkar misiniz ne oluyor nasıl oluyor diyeBayram da çok uzun değil aslında ya 3-4 gün kimse tatile gitmez heralde. Yani inşallah benim de aynı sıkıntım var. O hastanedeki diğer doktoru istemiyorum açıkçası
Canim ultrasonda bakmiyosa neye bakiyo kontrolde mesela bebek nasil gelisimi nasil suyun plasentan iyi mi bunlari nasil anliyo??87 gün sonra kontrole geldim ve yine untrason isdemedi,doğduğunda öğrenicem sanırım cinsiyetni.
Boru gibi bir şey dayadı karnı gayet sağlıklı herşey iyi diyor nerden anladı acaba gicik oldum resmen.Canim ultrasonda bakmiyosa neye bakiyo kontrolde mesela bebek nasil gelisimi nasil suyun plasentan iyi mi bunlari nasil anliyo??
Çok güzel olmuş elinize sağlık ne kadara mal oldu pekiKızlar bende kızımın kapı susünü bitirdimtabi oglumda üzülmesin diye ona da ufakdan bişey yaptim kapisina
Canım sen söyleseydin keşke ısrarla ultrason istiyorum diye, sonuçta cinsiyeti geçtim boyu kilosu kalp atışı herşeyi önemli. Eskiden yokmuş bakamıolarmış anladım da şimdi teknoloji var niye bakmıyor saçma geldi biraz bana.Boru gibi bir şey dayadı karnı gayet sağlıklı herşey iyi diyor nerden anladı acaba gicik oldum resmen.
Canım benim arkadaşımın son haftasında döndü, ihtimal düşüyor ama oladabilir sıkma canını. Bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim :)Kizlar ciktim kontrolden 2200 olmus koca kafali tosunum. Ama hala ters iri oldugu icin de gun gectikce donmesi zorlasiyo. Benim dr normal dogum sevdalisi oldugu icin son dkya kadar bekleme taraftari ben de cok istiyorum insallah doner. Kan verdigim hemsire teyze donmez artik fln dedi uzdu.
38 de bile dönen varmış olurmu öyle şey niye dönmesinKizlar ciktim kontrolden 2200 olmus koca kafali tosunum. Ama hala ters iri oldugu icin de gun gectikce donmesi zorlasiyo. Benim dr normal dogum sevdalisi oldugu icin son dkya kadar bekleme taraftari ben de cok istiyorum insallah doner. Kan verdigim hemsire teyze donmez artik fln dedi uzdu.
Kuzum hiç sıkma canını düzelir su miktarı bazı zamanlarda en üst seviyeye gelip sonra düşermişKızlar doktora geldik dua edin bizede ♡
Çok güzel olmuş canım çok beğendim hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar gunaydin kızımın kapı süsü bitmiş bugün kargoya veriliyor sizce model nasıl olmus.
Canim her şeyin düzelmesine çok sevindim Rabbim yuvanizdan huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah.@Orkidem07 @Mervikkkk @Efsane anne kızlar iyiyiz biz :) siz nasılsınız??
Biz eşimle tekrar bi araya geldik, ailesi olmaksızın :) o yüzden son 2-3 haftam tamamen ev bulma, ev kurma, eşya alma ve eşya taşıma ile geçti. Ne kadar bana iş bırakmasada eşim ve ailem, mecbur her şey benden geçtiği için çok çok yoruldum. Daha da eşya gelme sürecimiz devam ediyor.. evde internet yok o yüzden ve yorgunluktan hiç giremedim buraya:)
Paşa oğlum hala dönmedi, doktorum yeri gittikçe daralıyo dönebilir ama her geçen gün zor dedi, 39a kadar bekleriz dönmezse mecburi sezaryen dedi. Bugün tekrar kontrolümüz var bakalım döndümü ama sanmıyorum hiç öle bi şey hisssetmedim. Biz sezaryen e doğru gidiyoruz yani
Sizler nasılsınız? Bi göz atacağım ama doğuran yok değilmi? İkizlerimiz nasıl?
Eline sağlık canım çok çok güzel olmuş çok beğendimKızlar bende kızımın kapı susünü bitirdimtabi oglumda üzülmesin diye ona da ufakdan bişey yaptim kapisina
Canim bende de oluyor bazen çok sık değil son zamanlara geldiğimiz için normal ama senin yükün daha fazla olduğu için bu şikayetleri bizden 2 kat fazla hissedersinKızlar iki gündür yatamıyorum yüksek yastıklarla yattığım halde sanki göğüs kafesim patlayacak gibi baskı oluyor. Otururken bile göğsüme doğru hafif ağrı hissediyorum. Ağırlaştım diye normaldir diye düşünüyorum, tecrubeliler daha iyi bilir belki bu haftalar erken ama benim ikiz diye olabilir mi?
Doktora yarın gece gideceğim ama 2 gecedir uyuyamıyorum sabaha kadar wc deyim zaten kalkıp otururkende karnıma baskı ve ağrı çok oluyor.
Güzel haberlerle gel inşallah canim.Günaydın kızlar bizim de 11 de randevumuz var çok mutluyum 1 ay sor geçti. Benimde sağ topuğunda beze gibi hafif şişlik var ayakta çok kalınca acıyor. Hamilelikten sonra göreceğiz bunlara hamilelik mi sebep olmuş. Enteresan şeyler yaşıyoruz.
İnşallah her şey yolundadır canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim de bugün kontrolüm var.Nolur dua edin gelişim geriliği gitmiş olsun,kilosu artmış olsun.
Maşallah canım bebisin e ♡♡Kizlar ciktim kontrolden 2200 olmus koca kafali tosunum. Ama hala ters iri oldugu icin de gun gectikce donmesi zorlasiyo. Benim dr normal dogum sevdalisi oldugu icin son dkya kadar bekleme taraftari ben de cok istiyorum insallah doner. Kan verdigim hemsire teyze donmez artik fln dedi uzdu.
Canım bence paraya kıy ve başka bi doktora git ultrason şart çünkü orda kemik ölçümü kafatası ölçümü yapıyo doktor, ne kadar değişik bi doktor ki cinsiyetini bile öğrenemedin en azından cinsiyete bakın deseydin keşkeBoru gibi bir şey dayadı karnı gayet sağlıklı herşey iyi diyor nerden anladı acaba gicik oldum resmen.
Gurcistanda işleyiş bu sekildemi oluyor acabaCanım bence paraya kıy ve başka bi doktora git ultrason şart çünkü orda kemik ölçümü kafatası ölçümü yapıyo doktor, ne kadar değişik bi doktor ki cinsiyetini bile öğrenemedin en azından cinsiyete bakın deseydin keşke
Kendim israrla girdim sadice sinsiyet için ve kızım olucak başka şeye bakmadı yine.Canım sen söyleseydin keşke ısrarla ultrason istiyorum diye, sonuçta cinsiyeti geçtim boyu kilosu kalp atışı herşeyi önemli. Eskiden yokmuş bakamıolarmış anladım da şimdi teknoloji var niye bakmıyor saçma geldi biraz bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?