2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyiydi çok şükür Dr herşeyi iyi dedi beğendi ama kilo 2200 olmuş daha çok olsa daha mutlu olurdum
Sanırım aynı haftadayız. Dr bana da 2200 gr dedi. Haftasıyla uyumlu. Küçük de değil iri bebekte değil. Doğumda tahmini 3 buçuk civarı olur dedi. Normal doğum yaparsan kilolu bebekte doğumun zor olur. Haftasıyla uyumlu olsun yeter bence. Doğduktan sonra kilo alsın bebişler. Sıkma canını

Doğumda 3 buçuk olacaksa sorun yok tabii ama 3 u bile geçmez gibi hissettim inşallah sağlıklı olsunlar ve vaktinde gelsinler de.... Allah yardımcımız llsun

87 gün sonra kontrole geldim ve yine untrason isdemedi, doğduğunda öğrenicem sanırım cinsiyetni.

Bayram da çok uzun değil aslında ya 3-4 gün kimse tatile gitmez heralde. Yani inşallah benim de aynı sıkıntım var. O hastanedeki diğer doktoru istemiyorum açıkçası
Cogunlukla bayram tatillerini idrarı izinl
Bayram da çok uzun değil aslında ya 3-4 gün kimse tatile gitmez heralde. Yani inşallah benim de aynı sıkıntım var. O hastanedeki diğer doktoru istemiyorum açıkçası
Çoğunlukla bayram tatillerini bir hafta on güne kadar veriyorlar ya o yuzden tatile gitme durumu olabilir sormak lazım izne çıkar misiniz ne oluyor nasıl oluyor diye

Günaydın kızlar
Bugün bi uyandım yüzüm ellerim şişmiş inamamadım, şimdi biraz kendime geldim. Dün çok yorulmuşum ondan sanırım i.
Hastaneye gidicekler güzel haberlerle dönersiniz inşallah :))

Boru gibi bir şey dayadı karnı gayet sağlıklı herşey iyi diyor nerden anladı acaba gicik oldum resmen.
Canım sen söyleseydin keşke ısrarla ultrason istiyorum diye, sonuçta cinsiyeti geçtim boyu kilosu kalp atışı herşeyi önemli. Eskiden yokmuş bakamıolarmış anladım da şimdi teknoloji var niye bakmıyor saçma geldi biraz bana.

Canım benim arkadaşımın son haftasında döndü, ihtimal düşüyor ama oladabilir sıkma canını. Bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim :)

38 de bile dönen varmış olurmu öyle şey niye dönmesin

Kızlar doktora geldik dua edin bizede ♡
Kuzum hiç sıkma canını düzelir su miktarı bazı zamanlarda en üst seviyeye gelip sonra düşermiş
bir de okuduğum kadarıyla hamur işi suyu çok arttırıyormus kontrol e kadar onları biraz kis istersen dene bakalım düzelir ama hiç bozma moralini kötü yorumları da görmezden gel .. bebisin iyi olmasına çok sevindim kuzum ♡♡
Kızlar gunaydin kızımın kapı süsü bitmiş bugün kargoya veriliyor sizce model nasıl olmus.
Çok güzel olmuş canım çok beğendim hayırlı uğurlu olsun inşallah

Canim her şeyin düzelmesine çok sevindim Rabbim yuvanizdan huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah.
İnşallah bir daha böyle şeyler yaşamayın ♡♡
Kızlar bende kızımın kapı susünü bitirdimtabi oglumda üzülmesin diye ona da ufakdan bişey yaptim kapisina
Eline sağlık canım çok çok güzel olmuş çok beğendim
Malzemeleri nerden aldın ve ne kadara mal oldu sana canm sorması ayıp?
Canim bende de oluyor bazen çok sık değil son zamanlara geldiğimiz için normal ama senin yükün daha fazla olduğu için bu şikayetleri bizden 2 kat fazla hissedersin

Güzel haberlerle gel inşallah canim.
Kızlar benim de bugün kontrolüm var.Nolur dua edin gelişim geriliği gitmiş olsun,kilosu artmış olsun.
İnşallah her şey yolundadır canım güzel haberlerini bekliyoruz
Maşallah canım bebisin e ♡♡
Aman hiç takma onu son ana kadar dönebilir canım daha erken hiç sıkma canını

Boru gibi bir şey dayadı karnı gayet sağlıklı herşey iyi diyor nerden anladı acaba gicik oldum resmen.
Canım bence paraya kıy ve başka bi doktora git ultrason şart çünkü orda kemik ölçümü kafatası ölçümü yapıyo doktor, ne kadar değişik bi doktor ki cinsiyetini bile öğrenemedin en azından cinsiyete bakın deseydin keşke

Benim de mide yanması hariç hiç bi sıkıntım yok ne çatı ağrım ne kasık ağrım ne batma iyi mi kötü mü anlamadım arada sancı gelsede nası bişe olduğunu anlasam :))) sadece uyuduğumda sanırım kilodan dolayı etim uyuşuyo dönünce geciyo

Gurcistanda işleyiş bu sekildemi oluyor acaba

Kendim israrla girdim sadice sinsiyet için ve kızım olucak başka şeye bakmadı yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…