2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bendede hepsi var mide yanması yok sanırım oğlum kel doğacak

Israrla cinsiyetni öğrenmek isdiyorum dedim ve untasona girdim kızım olucak sadıce cinseyete bakdı o kadar gerek yokmuş dedi. Başka hastanelerde öyle sanırım.

Kendim cinsiyeti için untrason isdedim ve kızım olucakmış 2 kızım geliyor tabi biraz kv bozuldum ama sağlıklı olsun yeter falan dedi beli etmedi.
Aa süper ogrendinmi :) benimde iki kızım var çok güzel oluyor anneye yoldas oluyorlar iki kız boşver takma kayinvalideni

Allah razı olsun canım ♡ gebelik takibimi okuyodum şimdi amnion sıvısının en fazla olduğu dönemdir yazıyordu sıkıntı yapmıyorum şükür ki sınırı geçmemişiz :) sağlıklı olsunlar bebişlerimiz, yeter bize ♡♡♡ sen nasılsın minnak napıyo

Aynen kuzum ben de okumuştum onu senin haftandaydim yine sanırım ☺
Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah ♡
Ben de iyiyim canım biraz yoğun geçiyor günler
Minnak iyi bazen çok hareketli bazen saatlerce hareket etmiyor merak ediyorum o zaman
Bir ara 2 gün hareketleri çok azaldı buraya da yazdım sordum hatta kimse cevap vermedi
Sonra düzeldi çok şükür
Haftaya cuma kontrolümüz var o günü bekliyorum heyecanla
34.haftanun da içine girdik

canm döner belki benm doktor 36, 37 ye kadar beklicez dönmesini demişti. cinsiyeti neydi senin bebişin. bence benmkide dönmedi daha vurduğu yerler hala aynı çünkü

Kızlar selam. Süt sağma Makinesi alan var mı aranızda ? Bana elektrikli olanlar biraz pahalı geldi. 2. El alınsa da hijyenik olur mu ki diye şüpheye düştüm. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?

Merhaba kızlar acil yardıma ihtiyacım var. Yanlış hatırlamıyorsam burada bir muhasebeci vardı değil mi? bi soru sormam gerekiyo burdaysan benimle iletişime geçebilir misin?

Aa süper ogrendinmi :) benimde iki kızım var çok güzel oluyor anneye yoldas oluyorlar iki kız boşver takma kayinvalideni
Önemli olan sağlıklı olması kım ne derse desin allah bana kız evlat verdisa hayırlısı budur demeki cok şükür sağlığı yerinde.

Kızlar selam. Süt sağma Makinesi alan var mı aranızda ? Bana elektrikli olanlar biraz pahalı geldi. 2. El alınsa da hijyenik olur mu ki diye şüpheye düştüm. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben elektronik pompa aldım. Philips avent. Arkadaşımda manuel vardı ve onunla zorlandığını söylediği için elektronik aldım. İkinci el de dediğin gibi hijyenik olur mu emin olamadım.

Ya aynı şey bana da bu gece oldu. Gece uyandım, parmaklarım şişlikten kapanmıyordu, şükür sabaha azalmış. Dün ben de yorulmuştum ondan olabilir mi cidden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…