2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne bulmuş acaba gülecek ,bazı dr lar çok gıcık

Kız delirdin mi maşallah sana sancıyi 40. haftada çek insallah

Kendim cinsiyeti için untrason isdedim ve kızım olucakmış 2 kızım geliyor tabi biraz kv bozuldum ama sağlıklı olsun yeter falan dedi beli etmedi.
Yaa maşallah canım kız çocuk hayalimdi ne güzel ikincisini de kucagina alacaksın sen... Eşim hep üç kızım olsun başka bişey istemem der... Çok şanslısın bence

Bu mide yanmasi bir gelip bir gidiyor bende sendede oylemi cnm, neden anlamadim acaba cocuk donuyorda ona goremi degisiyor

inşallah korktuğun gibi olmaz inşallah nüksetmez canim

kızlar bende bu kapı susunun siparişini verdim benim iki tane kizim var ileride onlarinda ismini yazdiririm onlarinda hoşuna gider diye düşündüm :)
10 güne gelir dedi inşallah erken doğum olmazda bize yetişir

Eklentiler

• 2018-05-24 07.19.03.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar selam. Süt sağma Makinesi alan var mı aranızda ? Bana elektrikli olanlar biraz pahalı geldi. 2. El alınsa da hijyenik olur mu ki diye şüpheye düştüm. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben doğumdan sonra almayı düşünüyorum. Manuel alanlar pek memnun değil canım elektrikliyi öneriyor herkes. Arkadaşımda lansinoh var çok memnun istersen alır denersin dedi ama bende hijyen açısından şüpheliyim birde benim eşim karşıdır öyle 2.el ondan kendim alıcam

Ben nasıl cvp vermemişim gormedim sanırım :) hareketlerini çözmek zor bazen pek sessiz oluyolar aynenoh iyi olun maşallah haftaları bir bir yalayıp yutuyorsunuz darısı başıma :) ağırlık çok hissediyormusun toplam kaç kilo olmuşsun

Aslında oruç tutmaya dayanırım da banim korkum şeker düşmesinden bebeğin ölmesi allah korusun halamın başına geldi ve sonradan çok pişman oldu bunu göze alamadığımdan tutmadım bende yoksa tutulabilir

sahiden mi ne güzel inşallah sanada doğum günü hediyesi olur 38 de dogarsa olur heralde demi :)
ama benim erken doğum riskim var keşke bulsa 40 i ama çok zor
Ben pek benimle aynı burç olsun istemiyorum ama kısmet :)
allah sağlıklı doğum nasip etsin, belki bekler senin miniko

Aynen bende öyle düşündüm zaten zorlanirsam tutmayacaktm öyle bi zorluğu olmadı ama ben doktora hiç sormadm. Ve merak ediyorum. Neyse artk pazartesi günü kontrolüm var eğer bisey demezse sonuna kadar tutcam insallah. Borcum olsun istemiyorum hepsini tutmak istyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…