2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biraz önce çok fena sancı oldu tüm karın çevrem halka şeklinde adet sancısının 3 katı ve sırtıma vurdu ağrı uzandım eşim biraz ovdu 2-3 dk sürdü acıdan ağladım o derece sonra geçti bunlar normal mi 34+0 bugün tam.

Canım iltihap geçmeden zaten diş çekmiyorlar, şimdi üniversite hastanesine gitsem ne kadar öne çekselerde 10-15 gün beklerim. Çünkü 2-3 aydan önce randevu vermiyorlar normal şartlarda. Iltihap geçmesi içinde 10 gün kadar ilaç kullanmam gerekicek. Sonrasıda daha riskli geliyor bana. Arkadaşım 38 haftalıkken üniversite çekmemiş kız sezeryanla alın o zaman diye yalvarmış artık ağrıdan ağrı kesici verip göndermişler. Kendi doktorum yada burdaki diş hastanesine gidip iltihapa bi çözüm bulsam çektirme işlemini doğumdan sonra da yaptırabilirim sanırım.
Canım devlete gidiyorum arayıp soramam, ama haftaya gittiğimde bi antibiyotik yazarsa kullanıcam bu sefer, en azından iltihap geçerse ağrı geçer doğumdan sonra senin dediğin gibi çektiririm. Hayırlısı artık şu ağrı artmasında

Tekrar etmeyen sancılar son zamanlarda normal sayılıyormuş canım, yalancı sancı dedikleri şey bu olabilir.

Bu mide yanmasi bir gelip bir gidiyor bende sendede oylemi cnm, neden anlamadim acaba cocuk donuyorda ona goremi degisiyor
Benim bebeğimin kafası hep aşağıda çünkü tekmeler yukadar, yemek yiyorum yarım saate yanıyo, yatınca yanıyo kalkınca normale dönüyo. Sanırım az ve sık yicez yoksa şiddetli oluyor. Dönmeye bağlımı hiç bilmiyorum benim hep var hatta bazen okadar yanıyoki istifra ettiriyor

Normal canım yalancı sancılar. Sancı geçtiyse sorun yoktur ama devam ederse doktorunu ara canım.

kızlar bende bu kapı susunun siparişini verdim benim iki tane kizim var ileride onlarinda ismini yazdiririm onlarinda hoşuna gider diye düşündüm :)
10 güne gelir dedi inşallah erken doğum olmazda bize yetişir
Çok beğendim canım çok şık duruyor :)

Benimkinin de asagida kafasi en son ole demisti dr, ama iste bazen cok oluyor bazen az, sanirim dedigin gibi cnm yemeyle alakali, az ve sık en guzeli..

Maşallah canım iyice büyüdüler hareketleri hızlanıyor ve çok farkediliyor :)
Evet ya birde sürekli yer değiştiriyor canım sabah ellerimi artık ayaklarımı göğsümün altındaydı çok canımı acıttı şimdide alt taraflarda hareketleniyor artık birdn bir tekme atıyor sıçrıyorum yerimden :)

Tekrar etmeyen sancılar son zamanlarda normal sayılıyormuş canım, yalancı sancı dedikleri şey bu olabilir.

Normal canım yalancı sancılar. Sancı geçtiyse sorun yoktur ama devam ederse doktorunu ara canım.
Yalancılar böyleyse gerçek sancılarda Allahım yardımcımız olsun sabrını versin çok sağ olun kızlar içim rahatladı.

Benim de 2-3 gündür sakin kızım oynuyor ama yavaş yavaş :) kıpır kıpır olunca çok mutlu oluyorum :) dışardan göbeğim oynuyor falan ama öyle canım hiç acımadı henüz :)

Ay sanırım banim kızım çok saçlı olcak :)) babası kel anası ince telli. Çok şaşırırım valla
benim büyük kızimda oturarak uyuyordum midemden acı su geliyordu neler çektim bi dogduki nasıl saçlı simsiyah saçları vardı ikincide çok az oldu onunda çok az saçı vardı

Yalancılar böyleyse gerçek sancılarda Allahım yardımcımız olsun sabrını versin çok sağ olun kızlar içim rahatladı.
Çok mu kötüydü canım Allah yardımcımız olsun her şey bebeklerimizi kucaklarımıza alana kadar sonra ağrı falan görmez bence gözümüz. Canım duşada girebilirsin bir daha kısa süreli olarak gelirse. Bana da annem demişti ne kadar doğru bilemem de tecrübeli anneler daha yardımcı olur. Birde ilk geldiği dakikayı ne kadar sürdüğünü not al istersen bir daha gelirse doktoruna söylersin en azndan

peki sen neden igneyi vurdurdun canm

Şeker ne illet bir şeymiş ya. 2 aydır çok dikkat ediyorum yediklerime.son zamanlarda ara ara ölçüyorum açlık 1. Saat 120 civarı çıkıyor. Bende gaza gelip bu sabah ayvalık tostu ve portakal suyu yedim. Bir ölçtüm 1. Saat 180.hem sinirim bozuldu hemde vicdan azabı duyuyorum, bir zararım dokundu mu acaba bebeklere diye. Offf neyse az kaldı bundan sonra ekstra dikkat edicem, aman iyi gidiyor diye kaçamak yapmamak lazımmış

Benim de 2-3 gündür sakin kızım oynuyor ama yavaş yavaş :) kıpır kıpır olunca çok mutlu oluyorum :) dışardan göbeğim oynuyor falan ama öyle canım hiç acımadı henüz :)
Maşallah uslu kız :) evet göbeğim oynayınca benimde çok hoşuma gidiyor akşamları yatıyorum eşimle onu izliyoruz :) Benim kız biraz sert olucak heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…