2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal canım yalancı sancılar. Sancı geçtiyse sorun yoktur ama devam ederse doktorunu ara canım.
canım 34 tesin. nstye girdiginde sancin çıkar eskiler ay sancısı derler çok sık olmaz olursa doktoruna sor canim

Önce hafif sancılar geldi bişeyler yiyordum oturamadım sonra artmaya başladı uzandım ve daha da arttı sonra tekrar azalmaya başladı ama hiç bakmadım dksına tahmini 2-3 dedim ama belki daha kısaydı bana uzun gelmiş olabilir ama şu an bişey kalmadı evet duş alim canım haklısın

Bebeğin gelişimine göre de hareket edebilesin canım normal ilerliyorsa en azından için rahat eder. Doktordan sonra benimle de paylaşırsan sevinirim

Insan kendini tutamiyor demi arada kaçırıyor bende sabah suursuzca okadar çok yedimki şimdi yanıyorum kizardim kendime kızıyorum 36 yaşındayım değerler yükseliyor tabi
Bana doktorum demistiki şekerin olunca ne olur bebeğin doğar sağlıklı doğar problemi olmaz ama okul çağına gelince öğrenme güçlüğü yaşayabilir benim büyük kizimda şekerim vardı kızım sahiden öyle biliyormusun çok zeki çok dilli kendini çok güzel ifade edebiliyor sosyal ama biraz fazla tekrar ile öğrendiklerini kalicilastiriyor yasitlarina göre

zeyneppk
Bebeğinin muhtemel doğum tarihi benim kendi doğumgünümle aynı :)
O tarihte dogarsa en guzel doğum günü hediyesi olur :)
kızlar bende bu kapı susunun siparişini verdim benim iki tane kizim var ileride onlarinda ismini yazdiririm onlarinda hoşuna gider diye düşündüm :)
10 güne gelir dedi inşallah erken doğum olmazda bize yetişir
Ben de ayni sayfadan aldim 10 gunde gonderiyorlarmis .

C cisse0932 tosbikine bayildim yaa :) Masallah kuzusa

Gürgüstandayim canım ülke değilde yaşadığım şehir sankı boyle, şehir dişinda hıc boyle değil son haftalarda tibilisiye gidicem doğumum orda olsun isdiyorum, tabi kv pek niyeti yok elinden geldiği kadar burda doğum olması için uğraşicak orası pahalı diye ama bende boş durmuycam tabi elimden geleni yapıcam, gerci eşim benimi dinler annesinimi o ayrı mesele.

benim büyük kızimda oturarak uyuyordum midemden acı su geliyordu neler çektim bi dogduki nasıl saçlı simsiyah saçları vardı ikincide çok az oldu onunda çok az saçı vardı
Bende benim kızda o kadar saç bekliyorum bugün 8.şişe rennie ye başladım 10 şişeyle tamamlarım heralde hamilelik sürecini
Benimde akşam oldu ama senin kadar ağrılı değildi canım az sürdü okuduğum yazılara göre bu haftalardan sonra normalmiş eğer sancı yürürken gelirse oturmamız otururken gelirse yürümemiz gerekiyormuş. Yavaş yavaş hazırlanıyor artık vücut ne zaman bu günlere geldik hiç anlamadm valla

Sağol canım oyle olur inşallah, iyi anlaşırlar kardeşler, son haftalarda şehir dışına gitmek isdiyorum burda herkes aynı bir tek gelişmiş hastane var onda corumcem olumsuz bakdı, şimdi kv oranın ücretinin, beni doğum için gitmek isdediğim yerden ucuz olduğnu öğrendi orayı övüyor bana, baştan izin verseler tamam ama artık cok gec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…