2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oglanda kurban 2 tanemi oluyo eminmisiniz canm bnde oglumda akike kurbani kestim ama 1 tane insallah allah izin verirse bu oglumada kesicem
Canim sünnet olan erkek bebek icin iki tane ama bir tane kesmek de mümkün. Malum günümüz sartlari herkes 2 tane kesemeyebilir.Bir de bunun sınırlaması yok .7.gun kesmek daha uygunmus ancak cocuk ergenlik donemine gelene kadar kesilebilirmis .Nasip olursa biz de bir tane kesecegiz .

Aramızda tam 1 hafta var :) 35 i görsen problem olmaz inşallah canım seni çok iyi anlıyorum sıkıntıların çok hamilelik zaten zor sen maşallah 2 bebis tasiyorsun :)
Hiç sorma valla hamilelik zor işmiş ben ilk seferde ikizle bunu tam tecrübe ettim. Bu sabah kasıklarımda ağrımaya başladı.

Canim sen kasar peynir, muz ve cok olmamak kaydiyla hurma tüket. Kuzular kilo alsin
Canım ben tam tersini düşündüm aslında ikizlere göre benimkiler zaten iri bebekler 5 kilo bebeği rahim zaten zor taşıyor bu son haftayı atlatsam bebeklerin kiloya değil haftasını tamamlamaya ihtiyacı var sanırım.

Gunaydın kızlar herkese guzel bir gün olsun inşallah.
Dişim ağrıyor ya doktor bısey de yapamıyor karanfil yağı sürüyorum kalsiyum değerim de çok iyiydi nıye oldu anlamadım annem de öyleymiş

Evet canım kızda bir tane oğlanda iki tane oluyor akika kurbanı , inşallah canım hem keseceğiniz zaman sorarsanız kestirdiğiniz yerde ilkinde 1 tane olmuş ne yapılmalı diye
oglanda kurban 2 tanemi oluyo eminmisiniz canm bnde oglumda akike kurbani kestim ama 1 tane insallah allah izin verirse bu oglumada kesicem
Amin

Hiç sorma valla hamilelik zor işmiş ben ilk seferde ikizle bunu tam tecrübe ettim. Bu sabah kasıklarımda ağrımaya başladı.
canım zaten doktorlar çok riske atmaz tehlikeli zaman geçince alır diye düşünüyorum bakalım bu aksam ne diyecek haber ver olurmu

benim küçük kızım 2360 doğdu prematüre kapsamına girmedi problem olmadı ama ultrason da çıkan kilo ile dogduklarindaki kilo ile ayni olmayabiliyor ama senin 1 hafta geçmiş 1haftada öyle geçse maşallah zaten 3 e yakın dogarlar

Inşallah canım yaa hele bir akşam olsun bugün bu ağrılardan dolayı korku geldi k.v. yi çağırdım yalnız kalmayayım diyorum bu halde.

kızlar günaydın..buradan başka takip ettiğiniz hamilelikle ilgili forum vs. var mı? düzenli yazıştığınız..bana bir arkadaşım https://www.nurturia.com.tr/ sitesini tavsiye etmişti ama oraya baktığımda sanki yazışmalar çok eski güncel değil gibi geldi hem de burası gibi aktif bir forum göremedim ben mi bulamadım bilmiyorum. bu siteyi bilenleriniz var mı veya tavsiye edeceğiniz diğer forumlar var mı

Günaydin kizlar ben bunu bilgileri galerime kaydetmistim ilerde belki paylasamam fırsat olmaz
Bu bilgide burda dursun :) benim kızlarım maşallah çok rahat buyuduler hiç gaz problemimiz olmadı inşallah bundada olmaz

Eklentiler

• Screenshot_2018-05-10-14-54-47.webp
    12 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_2018-05-10-14-54-42.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 77
Inşallah canım yaa hele bir akşam olsun bugün bu ağrılardan dolayı korku geldi k.v. yi çağırdım yalnız kalmayayım diyorum bu halde.
çokmu ağrın var peki sen hep gece gidiyorsun ya aniden doğuma girersen doktorun gelebilecekmi hastaneye

Günaydın herkese. Sabah sabah sinirlendim kızlar ya internetten alışveriş yapmaktan nefret etmeye başladım. Bişey alicam mesaj atıyorum tamam yoğundur satıcı geç cevap verir pek önemli değil çok kişiyle konuşuyodur aklı karışıktır saçmalar bazen önemli değil ama alacağım şeyin fotosunu görmek istiyorum renk uyumuna bakıcam topluca, sayfamda gördüğünüz gibidir çekip atamam yoğunum diyo çok sinir oldum valla iptal edesim geldi bütün siparişi

çokmu ağrın var peki sen hep gece gidiyorsun ya aniden doğuma girersen doktorun gelebilecekmi hastaneye
Benim dr zaten 24 saat hazır her an ulaşabiliyorum, saba 8 de başlayıp tüp bebek ve doğumlara bakıyor öğlen 2 den gece 2 ye kadar klinikte ama acil bir durumda hemen hastaneye geçiyor. Benimde içimden geçen inşallah haftaya cumt. Falan planlı olsun istiyorum ama kısmet.

Az kaldı canım bu haftanıza da cokk şükür artık dogsalar da çok çok az kalırlar kuvozde ya da hiç kalmazlar maşallah. Kiloları da cokk iyi benimki seninkiler den bir hafta geç ölçüldü ona rağmen 2200 dedi Dr. 2500 den sonrasına hiç korkmamak lazimmis

Haklısın valla kuveze girmesine hiç takılmıyorum yeterki sağlıklı olsunlar. Allah bize bağışlasın inşallah. Bu haftayı görmek bile mucize gibi.

bana planlı olur gibi geliyor inşallah Rabbim gönlüne göre versin

Bi onceki cocukta almis miydiniz sut parasi eger almadiysaniz 5 yila kadar alma sansiniz varmis ben almamistim simdi sut parasi icin nereye basvuru yapiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…