2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sancıyla beraber bebek bi yerde toplanır... ve sancı bi süre gelir ve gider... önemli olan düzenli olması şiddeti de tabii ki zaman azaldıkça artar
Sağol cnm dün temizlikçi vardı bende gördüm kendimi galiba biraz da ceryanda mi kaldım nedir. Sabah da biraz burnum kanadı. Dr a yazdım bakalım gelderse gidip bir muayene olayım yoksa için rahat etmiycek

Sağol cnm dün temizlikçi vardı bende gördüm kendimi galiba biraz da ceryanda mi kaldım nedir. Sabah da biraz burnum kanadı. Dr a yazdım bakalım gelderse gidip bir muayene olayım yoksa için rahat etmiycek
görünmekte fayda var... aklında kalacağına git bize de haber ver olur mu

Ah o yemek sonu hele sabah kahvaltıdan sonra fenalardayimm şeker tansiyon normal düzenli olcuyorum. Ama yinede yatmazsam yarım saat feciyim
Yaa bende kahvaltıdan sonra uzanmazsam öleceğim sanıyorum kalbim güm güm nefesim daralıyo hemen soluma uzanıyorum normalmiymiş bu

Yaa bende kahvaltıdan sonra uzanmazsam öleceğim sanıyorum kalbim güm güm nefesim daralıyo hemen soluma uzanıyorum normalmiymiş bu
Uzun süre aç kalıyoruz şeker bir anda yükselip kan akışı hizlaniyormus. Ben bu yüzden bütün vitamin depolarımi da doldurdum. Hepsi tam ölçüde şuan. Şeker tansiyon o an normal ama mesela 90 dan 120 ye çıkıyor şeker kan akışı hizlaniyormus vücut çift kan pompalıyor ve dinlenmek gerekiyor o an
Yani endiseedicek bir durum yok aslında. Sadece kalkınca açık çubuk kraker ye sonra kahvaltı. Ve kahvaltıda az ye. Daha iyi hissedersin.

şimdi ben çiçek alıcam canım üç farklı demetin ayrı ayrı fotoları var ama birleştirip renk uyumunu ve büyüklük farklarını görmem lazım tam olarak ne alacağımı bilmeden nasıl sipariş vereyim. ben de iki saat yazıştım ama kargolamadan önce bir kez foto görmek istedim pişman olmayayım belki rengin birini değiştiririm diye... zaten geç cevap vermesine falan hiç takılmadım ama bu şekilde üstünkörü satış yapamaz ki. ben de ses çıkarmicam şimdi çünkü aa ben tam olarak bundan değil şından istemiştim dersem kabul etmicek sonra.

pitircik66 keske burda da hava kapali olsa tam gunesin altında gidiyorum ise ve daha baslamadan yoruluyorum.

Merhaba guzel anneler :) en son 5 yil once nisan anneleri olarak guzel dostluklar kurmustuk.bu bebegimdede eksik kalmiyayim dedim :) kismet olursa temmuzda Ayla mi kucagima alicam
Hosgeldiniz .Sağlıkla alin kucaginiza

Merhaba
Sancilarin duzenli olması önemli sanırım
5 dkda ya da 10 dk da 1
Süre tut istersen bir takip et gidebilirsen doktora da git için rahat eder en azından nst ile bakarlar sancı var mı yok mu diye
Ben de şekerden şüphelendm bir ara ölçüm normal çıktı
Aynen ben de hâlâ kendime gelmedim 9 da kahvaltı ettik şu saate kadar uzanmışım
Merhaba guzel anneler :) en son 5 yil once nisan anneleri olarak guzel dostluklar kurmustuk.bu bebegimdede eksik kalmiyayim dedim :) kismet olursa temmuzda Ayla mi kucagima alicam
Merhaba hoşgeldin aramıza ☺
Ben de 3 yıl önce Nisan annesi oldum dediğin gibi çok güzel dostluklar kurduk görüşüyoruz hâlâ
Birbirimizi görmesek de hissediyor ve birbirimizi çok iyi anlıyoruz göz bağı değil önemli olan gönül bağı ♡♡☺

Ben kalkınca direkt süt ve kuruyemişimi yiyorum sonra kahvaltımı hazrlayıp yiyorum arasında yarım saat gbi bi zaman oluyor. Çok ayakta durup oturup yemek yiyince daha bi fena oluyorum en iyisi yavaş ve az az yemek bizm bunye çılgınlık kabul etmiyor :))

Dr umda net ye bağlan dedi. Yakındaki bir hastaneye gidicem onun hastanesi uzak. Sonuca göre bakalım dedi. İnşallah sancı çıkmaz.

Aynen ben tek sabahları oluyorum. Akşam son yemeğimi 7 de yiyip bir daha sadece su içiyorum. Çok aç kalmaktan oluyor muhtemelen.

hmm yok tabiki Sana o konuda yardım etmesi seni yönlendirmesi lazım

haziran grubunda okumuştum adet olacakmis gibi ağrı olurmuş birde ishal olmuşsun gibi karın ağrısı olurmuş orda doktor söylemiş bir hamileye

ilk kez duydum şimdi baktım devlet memuru emzirme ödeneği alamıomuş doğum yardımı alabiliyomuş sanrm atraştırmak lazm
Bende devlet memuruyum da ilk cocukta aldigimi hatirlamiyorum kuruma basvurmak gerektigi yaziyor ama ben oyle bi basvuruda yapmadım 5 yila kadar vakti varmis oglum 4 yasinda ona da basvuru yapicam temmuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…