- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.201
Ben oglumda kesmemistim kiyamadim ama ortalama agirligi kadar altin vermiştimBu arada kızlar saç maç demişken bebeklerde doğunca sanırım bi hafta içinde saçları kesilip edilip ağırlınca altın veriliyor diye biliyorum hem sünnetmiş hemde bebeğin sağlığı için önemliymiş acaba yapcak olan varmı ben ablam yapıcaz
Canim doğru haklısın tabi seninle ilgilenmesi lazım ama okadar zor işki benimde Sayfam var 3 yıldan fazla yaptım hamilelikte bıraktımGünaydın herkese. Sabah sabah sinirlendim kızlar ya internetten alışveriş yapmaktan nefret etmeye başladım. Bişey alicam mesaj atıyorum tamam yoğundur satıcı geç cevap verir pek önemli değil çok kişiyle konuşuyodur aklı karışıktır saçmalar bazen önemli değil ama alacağım şeyin fotosunu görmek istiyorum renk uyumuna bakıcam topluca, sayfamda gördüğünüz gibidir çekip atamam yoğunum diyoçok sinir oldum valla iptal edesim geldi bütün siparişi
Şahsi tavsiyem internetten kurumsal olmayan yerlerden alışveriş yapmayın. İnstagram vs çok çeşit var ama hiç güven vermiyor bi kere iade değişim yok denen hesaplara hiç bakmıyorum bileGünaydın herkese. Sabah sabah sinirlendim kızlar ya internetten alışveriş yapmaktan nefret etmeye başladım. Bişey alicam mesaj atıyorum tamam yoğundur satıcı geç cevap verir pek önemli değil çok kişiyle konuşuyodur aklı karışıktır saçmalar bazen önemli değil ama alacağım şeyin fotosunu görmek istiyorum renk uyumuna bakıcam topluca, sayfamda gördüğünüz gibidir çekip atamam yoğunum diyoçok sinir oldum valla iptal edesim geldi bütün siparişi
İnşallah canım güçlü kuvvetli olsunlar ☺Bende de arada oluyor ilk başlarda ben de korkuyordum artık alıştım canım normalmiş o hareketlerin acitmasi sanırım bebişlerimiz güçlü kuvvetli olcak :))
Evet canjm kaburgada hep çok ağrı oldu dün bukulemiyordum bilePozisyonundandır canım kaburgaya falan denk gelince çok acıtıyormuş, bide büyüdüler güçlendiler iyice.
Canim ciğerleri geliştiği için ve amniyon sıvısını yuttugu için hıçkırır ben de doktora sormuştum ☺Birşey soracağım bebişi neden hıçkırık tutar anne karnında ? Demin epey bi hıçkırdı kıyamam ya :) merak ediyorum neden acaba
Maşallah canm kiloları çok çok iyiCanım ben tam tersini düşündüm aslında ikizlere göre benimkiler zaten iri bebekler 5 kilo bebeği rahim zaten zor taşıyor bu son haftayı atlatsam bebeklerin kiloya değil haftasını tamamlamaya ihtiyacı var sanırım.
Canım ben tam tersini düşündüm aslında ikizlere göre benimkiler zaten iri bebekler 5 kilo bebeği rahim zaten zor taşıyor bu son haftayı atlatsam bebeklerin kiloya değil haftasını tamamlamaya ihtiyacı var sanırım.
inşallah cnm amin, zaten en büyük sıkıntı ödem valla ayaklarım zonkluyor resmen.Maşallah canm kiloları çok çok iyi
Haftaya daha da alırlar günde 30. 50 gram aliyorlarmis
Ama dediğin gibi seninkiler ikiz olduğu için kiloları maşallah fazlasıyla iyi
Haftan da ilerde artık gelirlerse hosgelirler
Rabbim yardımcın olsun. Gerçekten çok zor 5 kg bebek taşıyorsun sadece.
Daha suyu eşi vs var
Bol bol uzan dinlen ayakların hep havada kalsın ödem için
Arada tuzlu suda beklet
Sağlıkla ve hayırlısıyla gelsinler inşallah
Ödem çok zor haklısın çokk da rahatsız eder ilk gebelikte bende çok çok olmuştu yürüyemiyordm bileinşallah cnm amin, zaten en büyük sıkıntı ödem valla ayaklarım zonkluyor resmen.
Inşallah canım ama böyle düşününce de paniklemiyor değilim yani, temmuz annesi derken haziranı görsem iyidirbencede ikiz gebeliğe göre bebişlerin kilosu gayet iyi ,hatta maşallah önde gidiyorlar,bende bir belgeselde izlemiştim rahim 5 kg ağırlıktan sonrasını taşımakta zorlanıyormuş,artık her an gelebilir miniklerinsağlıkla sıhatle gelsinler...
Evet canım almıştım o zaman 105 TL idi 2014 yılında bak ekran görüntüsü atayım canım ordan ulaşırsınBi onceki cocukta almis miydiniz sut parasi eger almadiysaniz 5 yila kadar alma sansiniz varmis ben almamistim simdi sut parasi icin nereye basvuru yapiliyor
Sanki son haftan gibi düşündüm. Evet haklısın. Icerde durabilmeleri icin yer cekimini azaltmalisinCanım ben tam tersini düşündüm aslında ikizlere göre benimkiler zaten iri bebekler 5 kilo bebeği rahim zaten zor taşıyor bu son haftayı atlatsam bebeklerin kiloya değil haftasını tamamlamaya ihtiyacı var sanırım.
Maşallah 34 u görmen bile çok güzel iki bebekle. Kuzenim 31 de doğurdu maşallah büyüdüler bile 3 yaşında oğulları. Rabbim sağlıkla kurtarsın cnm. Bol bol dinlenmInşallah canım ama böyle düşününce de paniklemiyor değilim yani, temmuz annesi derken haziranı görsem iyidir
ilk kez duydum şimdi baktım devlet memuru emzirme ödeneği alamıomuş doğum yardımı alabiliyomuş sanrm atraştırmak lazmEvet canım almıştım o zaman 105 TL idi 2014 yılında bak ekran görüntüsü atayım canım ordan ulaşırsın
canım sancıyla beraber bebek bi yerde toplanır... ve sancı bi süre gelir ve gider... önemli olan düzenli olması şiddeti de tabii ki zaman azaldıkça artarHerkese günaydın. Kızlar doğum sancısı nasıl oluyor? İki doğumda sezeryanla oldu benim bu 3. Gebeligim. Dün gece karnım hep sertti. Bu sabah 7 den beri hem sert hem feci bel sırt ağrım var arada da adet ağrım oluyor. Normal mi üşüttüm mu yoksa doğum sancısı mi bilemedim. Her yanım dökülüyor sanki. Birde benim ikinci spinal olmuştu. Sanki iğne yerim bile ağrıyor.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm.Merhaba guzel anneler :) en son 5 yil once nisan anneleri olarak guzel dostluklar kurmustuk.bu bebegimdede eksik kalmiyayim dedim :) kismet olursa temmuzda Ayla mi kucagima alicam
Teşekkür ederim canım bende yemek yedikten sonra sıkıntılıyım biraz, demek sizde de böyle oluyor. Herşey yolunda o zaman insallah.Günaydın canlar...
Hava kapalı çok kötü sevmiyorum bu havayı
nevesta81 canım maşallah sana da bebişlerine de.. inşallah durabilecekleri kadar dururlar yerlerinde... artık son demdeyiz iyice ağırlaştık ki sen iki katısın... biraz daha sabır canım benim
AdaisyLove dediğin kalp çarpıntısı bende de akşam yemeklerinden sonra oluyor... özellikle dün akşam ölecem sandım elimi yüzümü yıkadım epey bi süre kendime gelemedim fazla da yemiyorum anlamadım neden oluyor
Teşekkürler cnm amin inşallah sağlıkla kavuşalım bebislerimize.Maşallah 34 u görmen bile çok güzel iki bebekle. Kuzenim 31 de doğurdu maşallah büyüdüler bile 3 yaşında oğulları. Rabbim sağlıkla kurtarsın cnm. Bol bol dinlenm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?