- 13 Ekim 2014
- 2.151
- 2.035
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.141
Saglicakla gelsinlerde cnm hepsi gecicek ins,ikiz gebelere Allahim kolaylik versinKızlar iki gündür hareket edemiyorum resmen iki günde karnım aşağı indi bir yandan nefes alamayacak kadar kalbime baskı var ve yatamıyorum. Ben yarın akşam kontrole gidiyorum ve sanırım haftaya doğururum 2 gündür durumum o derece değişti. Benimkiler artık içeri sığmıyor sanırım. Bu arada ödem o kadar arttı ki çizgi film karakterine benziyorum. Ayakkabılar da olmuyor. Sanırım sizlerde bir ay sonra böyle olursunuz ben önden tecrübe ediyorum.
Bu paralar ne parası canım belediyeyle mi ilgili herkese mi veriliyor ben hiç duymamıştım :)Bilmiyorum ki canim ben takip etmiyorum keşfette gördüm sizlere de atarım diye kaydettim büyük ihtimal aynı kişidir :)
Heyyt bee 600 TL güzel para :))) ben 400 TL alcam inşallah :) ilaveten süt parası da var 132 TL ama annenin ve ya babanın ikisinden birinin sigortalı olması gerek yani son 120 günün priminin yatırılmış olması gerekiyormuş
Bana da öyle geliyor daha yeni cinsiyeti tarama testi diye koşturuyorduk şimdi çoğumuzun alışverişi bile bitti gün sayıyoruz :)KIZLAr şaka maka kimimiz son ayda kimimiz son haftalarda daha dün sanki beta takibi yaptırıyorduk mide bulantılarımız cinsiyet tahminleri takvimler vs ne çabuk geçiyor zaman
Cnm ben onu 1 hafta icinde diye bilmiyordum, 4 aylikken yaptik ogluma, saclari cok cilizdi ama agirligini olcmedik onun sadakasini verdik, birde dogdugunda akika kurbanini kesmistik..Bu arada kızlar saç maç demişken bebeklerde doğunca sanırım bi hafta içinde saçları kesilip edilip ağırlınca altın veriliyor diye biliyorum hem sünnetmiş hemde bebeğin sağlığı için önemliymiş acaba yapcak olan varmı ben ablam yapıcaz
Cnm ben onu 1 hafta icinde diye bilmiyordum, 4 aylikken yaptik ogluma, ama agirligini olcmedik onun sadakasini verdik, birde dogdugunda akika kurbanini kesmistik.. Kizimdada akikasini ve sacinin sadakasini vericez ins ama sacini tamamen tras ettirmeyebilirim eger cok ciliz degilse bebe saci..Bu arada kızlar saç maç demişken bebeklerde doğunca sanırım bi hafta içinde saçları kesilip edilip ağırlınca altın veriliyor diye biliyorum hem sünnetmiş hemde bebeğin sağlığı için önemliymiş acaba yapcak olan varmı ben ablam yapıcaz
Bende duydum hatta görümcem yapmıştı ama hafif ısıtıp sonra soğutup kullanıyordu sanırım.Kızlar arkadaşım pişik kremi yerine zeytinyağı kullanıyormuş? Aranızda böyle bişey duyan var mı daha mı sağlıklı?
Doğum yapan her kadına hem doğum parası hem de süt parası veriyorlar tek seferlik ama doğum yaptıktan sonra hastaneden sana doğum raporu veriyorlar onunla ve kimliklerle baş vuru yapıyorsun çalışan ve ya ev kadını olman hiç farketmez canımBu paralar ne parası canım belediyeyle mi ilgili herkese mi veriliyor ben hiç duymamıştım :)
Aah ah eşimle onu konuştuk bugun sürekli. Oda çok istiyor normal yapmamı. Bende... hayırlısı artık inşallah bizlerde sağlıkla hayırlısıyla atlatırız hangi doğum olursa olsun bebeği kucağına aldıktan sonra sıfırlanıyor zaten insan eminim...41+0 da hastaneye yatisimın yapılmasını uygun gorduk çünkü ne bi açıklık ne bir sancı vardı 3 gün hastanede kaldım ilk gün Rahimden ilaç verip yumuşamasi beklendiğini 12 saat boyunca sonra suni sancı verildi 18 saatte şunu sancı aldım çok ısrar etmiştim normal olsun diye ve cok s çektim malesef ama doğum olduktan sonra sanki o acıları çekmemis gibi rahattim . Kesinlikle normal.doğum için uğraşın kızlar herkes benim gibi 3 gün çekmez daha kolay olur umarım ama sonrası çok çok rahat .
Birşey soracağım bebişi neden hıçkırık tutar anne karnında ? Demin epey bi hıçkırdı kıyamam ya :) merak ediyorum neden acabaAynen canim ya 16 kg mi iyiymiş ya ☺☺☺☺
ben kantaron yağı kullanıcam canım görümcemde kullanmıştı hiç pişik olmadı bebişKızlar arkadaşım pişik kremi yerine zeytinyağı kullanıyormuş? Aranızda böyle bişey duyan var mı daha mı sağlıklı?
ooo odami var ben calismiyorum eşim alır ozaman demiBilmiyorum ki canim ben takip etmiyorum keşfette gördüm sizlere de atarım diye kaydettim büyük ihtimal aynı kişidir :)
Heyyt bee 600 TL güzel para :))) ben 400 TL alcam inşallah :) ilaveten süt parası da var 132 TL ama annenin ve ya babanın ikisinden birinin sigortalı olması gerek yani son 120 günün priminin yatırılmış olması gerekiyormuş
Canim Rabbim inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına almayi nasip eylesin haftaya 35 mi oluyorsun evet sen ilkimiz olursun heraldeKızlar iki gündür hareket edemiyorum resmen iki günde karnım aşağı indi bir yandan nefes alamayacak kadar kalbime baskı var ve yatamıyorum. Ben yarın akşam kontrole gidiyorum ve sanırım haftaya doğururum 2 gündür durumum o derece değişti. Benimkiler artık içeri sığmıyor sanırım. Bu arada ödem o kadar arttı ki çizgi film karakterine benziyorum. Ayakkabılar da olmuyor. Sanırım sizlerde bir ay sonra böyle olursunuz ben önden tecrübe ediyorum.
Isıtılınca zeytinyağı özelliğini yitirmez mi canım bende bi araştırayım daha sağlıklıysa zeytinyağı kullanayımBende duydum hatta görümcem yapmıştı ama hafif ısıtıp sonra soğutup kullanıyordu sanırım.
Aa doğum parasını biliyorum ama süt parasını hiç duymamıştım canım sağol bilgiler için :)Doğum yapan her kadına hem doğum parası hem de süt parası veriyorlar tek seferlik ama doğum yaptıktan sonra hastaneden sana doğum raporu veriyorlar onunla ve kimliklerle baş vuru yapıyorsun çalışan ve ya ev kadını olman hiç farketmez canım
Onuda duymamıştım canım sürekli mi kullanıcaksın pişik olmasın diye yoksa pişik oldukca mıben kantaron yağı kullanıcam canım görümcemde kullanmıştı hiç pişik olmadı bebiş
evet sünnet ama yumuşacık kafaya makinayi sürmek zor olmazmi kizlarimada yapmadım ama akika kurbanlarını kestim şimdi oglumdada kesecegimBu arada kızlar saç maç demişken bebeklerde doğunca sanırım bi hafta içinde saçları kesilip edilip ağırlınca altın veriliyor diye biliyorum hem sünnetmiş hemde bebeğin sağlığı için önemliymiş acaba yapcak olan varmı ben ablam yapıcaz
Evet tabiki canım ilk bebegimde benim de eşim almıştıooo odami var ben calismiyorum eşim alır ozaman demi
bende bendeoyle yapıyorum hakiki zeytinyagi pisige birebir hemde doğal burdada paylaştım aslındaKızlar arkadaşım pişik kremi yerine zeytinyağı kullanıyormuş? Aranızda böyle bişey duyan var mı daha mı sağlıklı?
Rica ederimIsıtılınca zeytinyağı özelliğini yitirmez mi canım bende bi araştırayım daha sağlıklıysa zeytinyağı kullanayım
Aa doğum parasını biliyorum ama süt parasını hiç duymamıştım canım sağol bilgiler için :)
Onuda duymamıştım canım sürekli mi kullanıcaksın pişik olmasın diye yoksa pişik oldukca mı
Oğlanda kurban 2 tane oluyor :)))evet sünnet ama yumuşacık kafaya makinayi sürmek zor olmazmi kizlarimada yapmadım ama akika kurbanlarını kestim şimdi oglumdada kesecegim
evet canım :)Oğlanda kurban 2 tane oluyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?