2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah canım ama böyle düşününce de paniklemiyor değilim yani, temmuz annesi derken haziranı görsem iyidir

zaten sen temmuzun ucundan yakalıyormussun ,haziran annesi olma ihtimalin sezeryan ve ikiz olduğunu düşününce yüksek inşallah durabildikleri kadar dursunlar annelerinin koynunda ,acele etmesinler,ama sitres yapman çok doğal benim bile şurda 1.5 ayım kaldı bende sitres içindeyim

haziran grubunda okumuştum adet olacakmis gibi ağrı olurmuş birde ishal olmuşsun gibi karın ağrısı olurmuş orda doktor söylemiş bir hamileye

eee bunlar bende ara ara oluyor her gün olmasada , demekki yalancı sancı çekiyorum arada farkında değilim

Evet canım akikayı bende kasicem inşş ama bu saç mevzusunu sonradan duydum dinende varmış çok yararlıymış bebeğe tabi araştırmak lazım
Aynen cnm dinen olan birsey yapilmasi sunnetmis, sorularla islamiyetten baktik bizde ama diyanetede arayip sorulabilir, altin veya gumus diyor orda yada onun gramina gore tl ye cevriliyormus,azicik ucundan kessek saci acaba kiz bebis ya ne bilim oglumda yaptik erkek diye ama kiz olunca insan kiyamiyor sanki uzun surede uzamaz diye

Ben de iftarda hızlı yiyince iki gün çarpıntı hissettim tansiyondur diye düşündüm ama belki genel birşeydir

Geçen hafta cuma tartildim. 53.6 çıkmıştım. Bugun 53.5 oruç tuttuğum icin sanırım. İnşallah bebeğim kilo almıştır

Bebeklerimiz bizden beslendiği için bir sıkıntı olmasa bile diş ağrısı olabiliyor. Her ağrı bir şekilde çekiliyor da sanırım en fenası diş ağrısı Allah kolaylık versin canım.

Bende devlet memuruyum da ilk cocukta aldigimi hatirlamiyorum kuruma basvurmak gerektigi yaziyor ama ben oyle bi basvuruda yapmadım 5 yila kadar vakti varmis oglum 4 yasinda ona da basvuru yapicam temmuzda
5 yıl vakti varsa ona başvuru yap şimdiden diğer bebeğide doğunca başvuru yaparsn canm

haziran grubunda okumuştum adet olacakmis gibi ağrı olurmuş birde ishal olmuşsun gibi karın ağrısı olurmuş orda doktor söylemiş bir hamileye
Ben de arkadaşıma nasıl bir ağrı diye sorduğumda ishal olduğumu sandım meğerse Doğum başlamış demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…