- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.441
Ben aynıyım birazdan evden çıkacağım tam iftar saatini bekliyorum trafik olmasın diye. Randevum 21.30 ama ben yine gece yarısı girebilirim herhalde. Bakalım dr. ne diyecek haber veririm buradan. Benim içime doğan haftaya en geç haftasonu için doğum diyecek ama hayırlısı bakalım.Nasıl oldun canım iyi misin ? Kontrole gittn mi ?
Zaten bi isim buluyosun yok öyle yokçböyle buna benziyo gibi bi sürü yorum olunca insan uyuz oluyo muhammed çokzgüzel bi isim inşş isminin güzelliği ile yaşar oğlun :))
Hayırlısı canım bizide haberdar etBen aynıyım birazdan evden çıkacağım tam iftar saatini bekliyorum trafik olmasın diye. Randevum 21.30 ama ben yine gece yarısı girebilirim herhalde. Bakalım dr. ne diyecek haber veririm buradan. Benim içime doğan haftaya en geç haftasonu için doğum diyecek ama hayırlısı bakalım.
Allahtan hayırlısı olsun ikiz gebelikte çok normal biliyorsun bu haftalarda oluyor hep doğumlar zaten sende adım adım yaklaşıyorsun Rabbim yardımcın olsun bize güzel haberler ver ♡Ben aynıyım birazdan evden çıkacağım tam iftar saatini bekliyorum trafik olmasın diye. Randevum 21.30 ama ben yine gece yarısı girebilirim herhalde. Bakalım dr. ne diyecek haber veririm buradan. Benim içime doğan haftaya en geç haftasonu için doğum diyecek ama hayırlısı bakalım.
Bana buscopan İçebilirsin için rahat etmezse yarın gel dedi canım şu an için azaldı kasılmam duş alınca rahatladım biraz amaa ben de senin gibi tekrar gelecek mi diye korkuyorumAdaisyLove canim o kasılmalar bende 22. Haftada 25. Haftada 29. Haftada günde 20 kez rahat oldu aynı seninki gibi 1 saatte 5-6 kez kasildiğini biliyorum. Nst temiz çıkınca pruluton depot iğnesi yazdı dr haftalik onu yaptırıyorum. 30lu haftayı görmeyi hayal edemiyordum ozaman okadar yoğun oluyorduki. Inşallah seninde sorun yoktur nedenini banada açıklayamadı dr. Ama panigi kaldi uzerimde hala kasilma gelecek mi diye bekliyorum
Git canım ihmal etme çok geçmiş olsun haber ver bize de mutlaka inşallah benimki gibi yalancı kasilmadirBende iftardan sonra gidicem benimde var ve devam edıyor kasılma gectıgınde kasıklarımda adet sancısı kaldı hıc gecmıyor baya agrıyor
Tamam canim atmayı deniyorum şimdiNst nı koyar mısın bir bakım hem nasıl yorumlandıgını bılen ark varmı nst nın
Takip ettn mi ne durumdasınÇok güzel olmuş canmm eline sağlık güle güle kullanın inşallah
Yavaş yavaş onları da yaparsın çok yorma kendini evde de iki çocuk var fırsat buldukça dinlen
İyi yaptın canım yıka hazırla çantanı her ihtimale karşı
Rabbim zamanında gelmelerini nasip etsin inşallah
benim de bugün çok kasılmam oldu
Hatta son yarım saatte 3 defa oldu takip ediyorum şimdi
İnşallah canım birbir 50 dk hıc olmadı Smdı yıne oldu yalancı kasılma çünkü dzenı yok ama boyle çekmek çok zor belkı bısı yaparlarBana buscopan İçebilirsin için rahat etmezse yarın gel dedi canım şu an için azaldı kasılmam duş alınca rahatladım biraz amaa ben de senin gibi tekrar gelecek mi diye korkuyorum
Sende çok erken başlamış umarım bir daha hiç olmaz taa doğum zamanına kadar bu zamanın bebisleri çok aceleci davranıyor
Git canım ihmal etme çok geçmiş olsun haber ver bize de mutlaka inşallah benimki gibi yalancı kasilmadir
Tamam canim atmayı deniyorum şimdi
KIzlar bugun doktordan geldım muayne etmeden hemen nst ye gır dedı ılk defa gırdım bı skıntı cıkmadı cok sukur 30+2 deyız 1700 gr 35 cm boyu kısa mı acaba sızınkıler kactı bu haftanızda ayrıca böbrekte bırazcık daha buyumus 38.haftanda sonlandırabılırız dedı bu sklde gderse
Bizimde kontrolümüz vardı .42 cm 1900 gram olmuşuz böyle giderse 3.500 kg gibi doğar dedi. yüzünü yine göstermedi yüzüstü yatıyor hep bizi doğuma kadar bekletecek 3hafta sonra tekrar görüşeceğiz. Sonrasında haftada bir göreceğim nst ye başlayacağız dedi.
Maşallah senınkı cok ii gıdıor hayırlısıyla sonuna kadarda öle gtsn ınsallah bakalım ınsallah bızımkılerde degısıklık gosterır saglıklı olsunlarda inşallah30+4 de 1900 gram boy 42 cm cıktı
Kasılma dediğiniz nasıl oluyor kızlarBende aynı sekıldeyım canım dün geceden berberı uyku dışındahep duzensız kasılmalarım var doktora gıtmeyı dusunuyorump
Canim yarım saatir uğraşıyorum dosya boyutuna hata veriyor ekran resmi alıp da koymayı denedim yine olmuyorNst nı koyar mısın bir bakım hem nasıl yorumlandıgını bılen ark varmı
Nst nı koyar mısın bir bakım hem nasıl yorumlandıgını bılen ark varmı nst nın
En azından için rahat eder canım ne yaptın gittin mi merak ettimİnşallah canım birbir 50 dk hıc olmadı Smdı yıne oldu yalancı kasılma çünkü dzenı yok ama boyle çekmek çok zor belkı bısı yaparlar
Karnın sertlesiyor canım nefesin kesiliyor yarım dakikalik bişeyKasılma dediğiniz nasıl oluyor kızlarAdaisyLove
Bnmde 30+2de 35 cm çıktı kilosu 1486 gramdı hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla gelirler.KIzlar bugun doktordan geldım muayne etmeden hemen nst ye gır dedı ılk defa gırdım bı skıntı cıkmadı cok sukur 30+2 deyız 1700 gr 35 cm boyu kısa mı acaba sızınkıler kactı bu haftanızda ayrıca böbrekte bırazcık daha buyumus 38.haftanda sonlandırabılırız dedı bu sklde gderse
Maşallah senınkı cok ii gıdıor hayırlısıyla sonuna kadarda öle gtsn ınsallah bakalım ınsallah bızımkılerde degısıklık gosterır saglıklı olsunlarda inşallah
Çok mu ağrıyor yani kendni hissettiren birşey mi ben yaşadımda farketmedim mi acaba ya. Ama benim karnım hep sert kiEn azından için rahat eder canım ne yaptın gittin mi merak ettim
Karnın sertlesiyor canım nefesin kesiliyor yarım dakikalik bişey
Amin canim inşallah hep beraber hayırlı haberler alalimAllahın izn
Valla aynen erken gelcek diye ödüm koptu. Az kaldı neyseki 2-3 Hafta daha dayansın sonra sorun olmaz. Bende kasıldıkça duş alırım çok iyi geliyor. Sende takip et inşallah birdaha olmazBana buscopan İçebilirsin için rahat etmezse yarın gel dedi canım şu an için azaldı kasılmam duş alınca rahatladım biraz amaa ben de senin gibi tekrar gelecek mi diye korkuyorum
Sende çok erken başlamış umarım bir daha hiç olmaz taa doğum zamanına kadar bu zamanın bebisleri çok aceleci davranıyor
Git canım ihmal etme çok geçmiş olsun haber ver bize de mutlaka inşallah benimki gibi yalancı kasilmadir
Tamam canim atmayı deniyorum şimdi
Bu başka canim olsa fark edersin mutlaka öyle normal sertlik degilÇok mu ağrıyor yani kendni hissettiren birşey mi ben yaşadımda farketmedim mi acaba ya. Ama benim karnım hep sert ki
Canin bole karnin bi yerde toplanior gibi oluo sanki cocuk yamultuyo karnini sertlesioÇok mu ağrıyor yani kendni hissettiren birşey mi ben yaşadımda farketmedim mi acaba ya. Ama benim karnım hep sert ki
Normal sertlik gibi değil canım belli yere taş gibi toplanıyor pek ağrısı yok ama rahatsız ediyor o toplanma sonra yavaş yavaş gevşiyorÇok mu ağrıyor yani kendni hissettiren birşey mi ben yaşadımda farketmedim mi acaba ya. Ama benim karnım hep sert ki
Cok stres yapmayin kizlar ilk bebisimde cok oluodu bu zmanlar benim doguma kadarda oluodu oma noldu 41de dogurdumNormal sertlik gibi değil canım belli yere taş gibi toplanıyor pek ağrısı yok ama rahatsız ediyor o toplanma sonra yavaş yavaş gevşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?