2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl oldun canım iyi misin ? Kontrole gittn mi ?
Ben aynıyım birazdan evden çıkacağım tam iftar saatini bekliyorum trafik olmasın diye. Randevum 21.30 ama ben yine gece yarısı girebilirim herhalde. Bakalım dr. ne diyecek haber veririm buradan. Benim içime doğan haftaya en geç haftasonu için doğum diyecek ama hayırlısı bakalım.

Hayırlısı canım bizide haberdar et, biraz daha beklese iyi ama dr değilim ben en iyisini dr un bilir, tabi ama durmalarnın rıskı varmı biraz daha.?

Allahtan hayırlısı olsun ikiz gebelikte çok normal biliyorsun bu haftalarda oluyor hep doğumlar zaten sende adım adım yaklaşıyorsun Rabbim yardımcın olsun bize güzel haberler ver ♡

Bana buscopan İçebilirsin için rahat etmezse yarın gel dedi canım şu an için azaldı kasılmam duş alınca rahatladım biraz amaa ben de senin gibi tekrar gelecek mi diye korkuyorum
Sende çok erken başlamış umarım bir daha hiç olmaz taa doğum zamanına kadar bu zamanın bebisleri çok aceleci davranıyor
Bende iftardan sonra gidicem benimde var ve devam edıyor kasılma gectıgınde kasıklarımda adet sancısı kaldı hıc gecmıyor baya agrıyor
Git canım ihmal etme çok geçmiş olsun haber ver bize de mutlaka inşallah benimki gibi yalancı kasilmadir
Nst nı koyar mısın bir bakım hem nasıl yorumlandıgını bılen ark varmı nst nın
Tamam canim atmayı deniyorum şimdi

Takip ettn mi ne durumdasın

İnşallah canım birbir 50 dk hıc olmadı Smdı yıne oldu yalancı kasılma çünkü dzenı yok ama boyle çekmek çok zor belkı bısı yaparlar

30+4 de 1900 gram boy 42 cm cıktı

Degerlerimiz apayni. Bizim 30+4 de bu sekilde cikti

Bnmde 30+2de 35 cm çıktı kilosu 1486 gramdı hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla gelirler.

Maşallah senınkı cok ii gıdıor hayırlısıyla sonuna kadarda öle gtsn ınsallah bakalım ınsallah bızımkılerde degısıklık gosterır saglıklı olsunlarda inşallah

Allah razi olsun canim sen kagidin fotosunu atar misin? Acaba bas popo uzunlugunu mu soyledi. Birde hic takilma benim iki doktor var birisi olcuyor farkli cikiyor digeri olcuyor frkli cikiyor. Geçen bacak kemigi kisa sanirim genetik faktirler sebebi ile kisa olacak dedi. Sanki kendisi 185 gibi. Bende 160 boyum ama babasi ama 180 dayisi 185 dedim oyle deyince sustu

En azından için rahat eder canım ne yaptın gittin mi merak ettim

Karnın sertlesiyor canım nefesin kesiliyor yarım dakikalik bişey
Çok mu ağrıyor yani kendni hissettiren birşey mi ben yaşadımda farketmedim mi acaba ya. Ama benim karnım hep sert ki

Amin canim inşallah hep beraber hayırlı haberler alalim
Valla aynen erken gelcek diye ödüm koptu. Az kaldı neyseki 2-3 Hafta daha dayansın sonra sorun olmaz. Bende kasıldıkça duş alırım çok iyi geliyor. Sende takip et inşallah birdaha olmaz
Çok mu ağrıyor yani kendni hissettiren birşey mi ben yaşadımda farketmedim mi acaba ya. Ama benim karnım hep sert ki
Bu başka canim olsa fark edersin mutlaka öyle normal sertlik degil

Normal sertlik gibi değil canım belli yere taş gibi toplanıyor pek ağrısı yok ama rahatsız ediyor o toplanma sonra yavaş yavaş gevşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…