2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Whiteandblue cnm fiyonk cok guzel olmus siz yaptiysaniz ellerinize saglik, gule gule kullanin, ben bebek besigine buzgulu tul yaptim ama sade kalicak diye onunede boyle bisi yapicam ins firsat bulursam..
Saol cnm daha iyileri sizlerin olsun. Ben kendim yaptım kendi yatagim için de yapicam. Yapımı çok kolay aslında saten kumaş ve seccade elyafiyla yarim saat durmuyor
Süslemek sana kalmis bir bebek minik ayıcık çiçek ne koyarsak.

Ay inşallah cnm geçsin çabucak ya bebis de çok özledik biz. Ufaklık 3 yaşını geçti ama 4 yas boyunda.

kizlar dun kontrol vardi 35 haftalik 2570 gr ama benm sancilarm vardi ...nstdede sanci cikmadi sukur ama yogun enfeksion var dedi dokfor fitil verdi ama korkuorm enfeksion erken doguma sebep die biliorm
Buyuk oglumda benimde vardı enfeksiyon ama erken doğmadı cnm yinede tedbirli olmakta fayda var bol su iç. Geçmiş olsun.
Doktorum yazdı kızlar nst ye baglanmami istedi bağlandım
Çok şükür sancı çıkmadı doktora attım daha cevap vermedi
Gozunaydin cnm çok şükür. Artik yalancı ağrılar çoğalıyor e görüyoruz da kendimizi hep yatilmiyor ki maalesef. Dikkat et cnm dinlenmeye bak.

ben ayrı hazırladım canım yetmedi çünkü hem karışmaz iyi olur şu andada açınca eksik varmı yokmu görmem daha iyi oluyor

Hamarat anne baska oluyor masaAllah bende yapabilirsem denicem cnm

KIzlar bugun doktordan geldım muayne etmeden hemen nst ye gır dedı ılk defa gırdım bı skıntı cıkmadı cok sukur 30+2 deyız 1700 gr 35 cm boyu kısa mı acaba sızınkıler kactı bu haftanızda ayrıca böbrekte bırazcık daha buyumus 38.haftanda sonlandırabılırız dedı bu sklde gderse

Maşallah cnm ben de merak ediyorum kaç kilo oldu diye.Dr artik fazla kilo alır dedi ama benim oğlan tam günü gününe gidiyor. Halbuki iki abide 4 kilo doğdu bu ufak olacak galiba

Babamin adi Ali Alpaslan ama cocuk ismi olarak hayal edemedim. Sanki direk baba ismiymis gibi
Evet benim seçimim değil ama. Eşim için çok değer taşıyan bi isim. Koymak istemesem sıkıntı olmaz ama kıyamıyorum onunda evladı sonuçta. Bir çaresine bakacağım artık, teşekkür ederim.

Haftasıyla uyumlu olmasa dr derdi canim masallah kilosu da iyiymiş.

AdaisyLove cnm yazmadı mı doktorun merak ettim
Aradı cnm bir sıkıntı yok dedi dinlen yorulma ağır kaldırma dedi
İyi çok şükür canım devam ediyormu kasılmaların?
Azaldı canım ama eve geldikten sonra2 defa daha oldu
Çok sağol cnm bugün aksine de hep dinlendim hiç iş yapmadım halim yoktu
AdaisyLove nasil oldun hala hastanede misin canim ?
Yok canım eve geldim çok şükür bir sıkıntı yok doktorum da aradı dinlen bol bol dedi
Korktum ama daha çok erken çok kasilmam oldu

AdaisyLove canim o kasılmalar bende 22. Haftada 25. Haftada 29. Haftada günde 20 kez rahat oldu aynı seninki gibi 1 saatte 5-6 kez kasildiğini biliyorum. Nst temiz çıkınca pruluton depot iğnesi yazdı dr haftalik onu yaptırıyorum. 30lu haftayı görmeyi hayal edemiyordum ozaman okadar yoğun oluyorduki. Inşallah seninde sorun yoktur nedenini banada açıklayamadı dr. Ama panigi kaldi uzerimde hala kasilma gelecek mi diye bekliyorum

Bende iftardan sonra gidicem benimde var ve devam edıyor kasılma gectıgınde kasıklarımda adet sancısı kaldı hıc gecmıyor baya agrıyor

Nst nı koyar mısın bir bakım hem nasıl yorumlandıgını bılen ark varmı nst nın

Evet boyu kısa demedı ama netten bakınca kısa mı acaba dedım 2hafta snra bdaha cagrdı sonra haftada bır artık dedi
Her bebek aynı olmaz canim netten kafanı karıştırma hic. Bizde iki haftada bir gidiyoruz şimdilik pazartesi kontrol var bakalım sonra nasıl devam edecek kontroller

Nasıl oldun canım iyi misin ? Kontrole gittn mi ?

Allahın izn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…