2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal sertlik gibi değil canım belli yere taş gibi toplanıyor pek ağrısı yok ama rahatsız ediyor o toplanma sonra yavaş yavaş gevşiyor
Hiç birimiz erken doğumla karşı karşıya kalmayız inşallah ya. Rabbim yardım etsin. Bende dikkatimi çeken birşey oldu oturduğumda karnımı, kasıklarımın olduğu tarafları bacaklarımda hissediyorum. Geçenlerde arkadas karnın aşağıda deyip moralimi bozmuştu 29.haftamda böyle bile değildm

Amin canım inşallah
Canım yavaş yavaş iniyordur belki bi anda mı inmesi gerekiyor bilmiyorum benimde ilk ama benim baştan beri öyle. Hep kasıklarımda bazen çıkıvericek zannediyorum bebek hareket ederken.

Canin bole karnin bi yerde toplanior gibi oluo sanki cocuk yamultuyo karnini sertlesio
O kasılmak mı oluyo ya? Benm yaşadığım şeyde mi kasılmak acaba ? Çok hafif bi tarafa toplanmış gibi oluyor ama ben onu bebek dayanıyor sanıyorum Allahım tecrubesizlik + yalnızlık ne zor . Bi burası var detaylı yazıp bilgi edindiğim

Amin canım inşallah
Canım yavaş yavaş iniyordur belki bi anda mı inmesi gerekiyor bilmiyorum benimde ilk ama benim baştan beri öyle. Hep kasıklarımda bazen çıkıvericek zannediyorum bebek hareket ederken.
Aynen benmkide kasıklarda hep. Arada canı isterse karnımın üstlerine vuruyor. Bakalım rahat olmak lazım biraz... cuma kontrole gideceğim tekrar

Bizim 32+6 daki değerler biraz minyon olcak heralde  sağlıkla doğarlar inşallah

Masallah tebarekallah annesi siz normalsiniz biz biraz iriyiz. Zaten garibimin adi iri bebek kaldi. Doktor her ultrason kagidina not düşüyor iri bebek diye

kizlar dun kontrol vardi 35 haftalik 2570 gr ama benm sancilarm vardi ...nstdede sanci cikmadi sukur ama yogun enfeksion var dedi dokfor fitil verdi ama korkuorm enfeksion erken doguma sebep die biliorm
Canım hic korkma benim aylardir enfeksiyonum var. Bende korkuyodum erken doguracam diye. Çünkü benimde sancim cok oluyodu yüruyemiyodum. Bugun yine sancilandim galiba hâlâ da geçmedi. 35 haftalik olmuşsun zaten bence erken dogmaz içini ferah tut

Canım ben kese kese ayırıp üzerlerine not kağıdına yazıp iğneledim. Hemşireye verilecekler, hastane çıkışı ve yedekler diye üç kese bebek için yaptım. İki kese de kendime yaptım gecelik ve pijamalar, çamaşır ve ped, bir de ıslak mendil bebek bezini bir keseye koydum.

Maşallah cnm ben de merak ediyorum kaç kilo oldu diye.Dr artik fazla kilo alır dedi ama benim oğlan tam günü gününe gidiyor. Halbuki iki abide 4 kilo doğdu bu ufak olacak galiba
Haftada 200 gram kadar alıyorlarmış artık. Vakit var daha toplarlar kendilerini. Bizim de haftasına göre küçük çıkıyor hep.

Benım de karnım sertleşiyo gün içinde bıkac kere bugun özellikle alt taraf kemiklerim ağrıyor yürümekte zorlanıyorum resmen çatı ağrısı sanırım salı günü kontrol var iple çekiyorum

Çok mu ağrıyor yani kendni hissettiren birşey mi ben yaşadımda farketmedim mi acaba ya. Ama benim karnım hep sert ki
Kendini hissettirir kuzum hiç korkma hem günde 10 defa olması normalmiş düzenli olursa sıkıntılı mesela 5 dkda bir olması falan
Aynen canim 2. 3 hafta daha sabretsinler
Hatta benimki hiç normal e girismesin elim ayağıma dolanmasin tarih belli planlı planlı gidiyim:)))

Braxton Hicks Kasılmaları (Yalancı Doğum Sancıları)

Bu kasılma muhtemelen hissedeceğiniz ilk kasılma türüdür.
Başlangıçta hissedeceğiniz kasılmalar olduğu için ısınma kasılmaları olarak
nitelendirilir. Genelde gebeliğin 4 ve 9. aylarında ortaya çıkar. Karın kaslarının kasılmasıyla
oluşur. Ekseriyetle fiziksel egzersizlerle meşgul olunurken ortaya çıkar.

Braxton Hicks kasılmalarını hiç yaşamadıysanız telaş
etmenize gerek yok çünkü bazı anne adayları yaşamaz. Diğer yandan bu
kasılmaların can yakıcı olmadığına da değinelim. Karında hissedilir ve zaman
zaman gelip gittiği için doğal olarak düzensizdir. Duruşunuzu değiştirmek,
kasılmayı yok edebilir.

ZK_ASK

Ya az önce bana aynısı oldu bende geriniyor yada yaslandı sandım yürüyüşe çıkmıştık sol tarafım semsert oldu zor yürüdüm
Bende ole zannediodum canim arkadasim benden 3 ay ondeydi ilk gebeligimde soruodum ona oda diodu poposunu dayiyo diodu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…