2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastane çantası İçin kendime ve oğluma ayrı el valizi mi hazırlasam diyorum ya? Kimin eşyası nerde belli olur karışmaz diye düşündüm. Siz nasıl yaptınız? Hazırlayıp koydunuz mu kenara yoksa son anda ekleyecekleriniz var mı? Özellikle lohusa gecelik ve pijamaları buruşmaz mı valizde durdukça??

Oglusumunki tamamen hazir .Benimkinde eksikler var .Ayri hazirladim.Her ihtimale karsi lohusa takimimi filan utuledim koydum cantada duruyor .Son hafta cikarip tekrar utuleyecegim .Allah korusun acil bir sey olursa filan ütü onemli olmaz .

Ben ikinci oğlunda büyük valiz içine iki küçük hurç aldım biri bana biri oğluma. Utuleyip koydum içine burusmadi. Simdi de aynısını yapicam. En üste doğumda giyeceği ilk kıyafeti koyuyorum.

Bende 2 ayrı çanta hazırladım. Evet muhtemelen kırıştılar ama yapacak bişey yok. Artık bi köşede hazır beklemeliler.

Ay maşallah 35 olmuşsun nr güzeller... Zaman geçmiyor bana yasa

Kızlar bebeğin ismi kulağına okunuyor ya o ne zaman oluyor
En kisa zamanda okunmali diye biliyorum cnm, cocugun isimsiz durmasi iyi degil diyorlar, benm oglum tam sabah ezaninda dogdu ilk o ezani duymustu ne aglamistim mutluluktan hamd olsun, sonra odaya gecincede babasi kulagina ezani sonrasinda da ismini okudu cnm..

Durumundan haberdar et canım benı bnde boyle devam ederse hastaneye gıdıcem

Whiteandblue cnm fiyonk cok guzel olmus siz yaptiysaniz ellerinize saglik, gule gule kullanin, ben bebek besigine buzgulu tul yaptim ama sade kalicak diye onunede boyle bisi yapicam ins firsat bulursam..

Cnm duzensiz gibi duruyor ama enn ii dr bilir ins yalanci sancilardir bizede haber ver

Oglusumunki tamamen hazir .Benimkinde eksikler var .Ayri hazirladim.Her ihtimale karsi lohusa takimimi filan utuledim koydum cantada duruyor .Son hafta cikarip tekrar utuleyecegim .Allah korusun acil bir sey olursa filan ütü onemli olmaz .

Ben ikinci oğlunda büyük valiz içine iki küçük hurç aldım biri bana biri oğluma. Utuleyip koydum içine burusmadi. Simdi de aynısını yapicam. En üste doğumda giyeceği ilk kıyafeti koyuyorum.

Bende 2 ayrı çanta hazırladım. Evet muhtemelen kırıştılar ama yapacak bişey yok. Artık bi köşede hazır beklemeliler.

Sağolun kızlar. Ben de iki çanta yapayım ama ilk giyeceği kıyafeti bezi filan keseye bohça yapıp koyarım diyorum en üste. Telaştan karışıklık olmasın. Diğer kıyafetleri de keselere takım takım koyarım.

Ay maşallah 35 olmuşsun nr güzeller... Zaman geçmiyor bana yasa

Sağol canım vakit hızlı geçiyor bence 20.haftadan sonra :) erken Doğum yapanlar görüyorum çevremde. O yüzden bu hafta sonu hazırlayayım çantayı hazır dursun diyorum. Yoksa aklım kalıyor sürekli :) inş hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Senin de az kalmış canım merak etme 30dan sonrası jet hızıyla geçti benim :)

düzenli değil ama çok sık bakalım doktorun ne diyecek

Cnm çok düzenli görünmüyor ama yine de Dr un net te bağlatır bence. Net de en az 20 dk yat dedi bana mesela. Sabah benim de 5 dk gibi gelip gitti nst de hic çıkmadı ne hikmetse.

Bende aynı sekıldeyım canım dün geceden berberı uyku dışındahep duzensız kasılmalarım var doktora gıtmeyı dusunuyorump

Baya sık olmuş canım doktorun cevap yazmadı mı?

Durumundan haberdar et canım benı bnde boyle devam ederse hastaneye gıdıcem

Cnm duzensiz gibi duruyor ama enn ii dr bilir ins yalanci sancilardir bizede haber ver
Doktorum yazdı kızlar nst ye baglanmami istedi bağlandım
Çok şükür sancı çıkmadı doktora attım daha cevap vermedi

Uzerine dogumhaneye verilecek yaz ki o an esin olur annen kv cantani alt üst etmesinler .

Belli bir zamanı yok ama mümkün olan ilk anda okunması lazım. Mümkünse alim biri olursa daha iyi.

Çok dünya kelamı duymadan okumak lazım mümkün olduğu en yakın zamanda daha çok ilk 3 gün derler

Çok teşekkür ederim kızlar hastaneden eve gelince hemen okuturum ozaman uygun olur hastanede okuyacak birini bulamam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…