- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.401
Cok guzel :)Kızlar bu. Da yatak ucu fiyonk. Nasıl olmuş?
Oglusumunki tamamen hazir .Benimkinde eksikler var .Ayri hazirladim.Her ihtimale karsi lohusa takimimi filan utuledim koydum cantada duruyor .Son hafta cikarip tekrar utuleyecegim .Allah korusun acil bir sey olursa filan ütü onemli olmaz .Kızlar hastane çantası İçin kendime ve oğluma ayrı el valizi mi hazırlasam diyorum ya? Kimin eşyası nerde belli olur karışmaz diye düşündüm. Siz nasıl yaptınız? Hazırlayıp koydunuz mu kenara yoksa son anda ekleyecekleriniz var mı? Özellikle lohusa gecelik ve pijamaları buruşmaz mı valizde durdukça??
Ben ikinci oğlunda büyük valiz içine iki küçük hurç aldım biri bana biri oğluma. Utuleyip koydum içine burusmadi. Simdi de aynısını yapicam. En üste doğumda giyeceği ilk kıyafeti koyuyorum.Kızlar hastane çantası İçin kendime ve oğluma ayrı el valizi mi hazırlasam diyorum ya? Kimin eşyası nerde belli olur karışmaz diye düşündüm. Siz nasıl yaptınız? Hazırlayıp koydunuz mu kenara yoksa son anda ekleyecekleriniz var mı? Özellikle lohusa gecelik ve pijamaları buruşmaz mı valizde durdukça??
Bende 2 ayrı çanta hazırladım. Evet muhtemelen kırıştılar ama yapacak bişey yok. Artık bi köşede hazır beklemeliler.Kızlar hastane çantası İçin kendime ve oğluma ayrı el valizi mi hazırlasam diyorum ya? Kimin eşyası nerde belli olur karışmaz diye düşündüm. Siz nasıl yaptınız? Hazırlayıp koydunuz mu kenara yoksa son anda ekleyecekleriniz var mı? Özellikle lohusa gecelik ve pijamaları buruşmaz mı valizde durdukça??
Ay maşallah 35 olmuşsun nr güzeller... Zaman geçmiyor bana yasaKızlar hastane çantası İçin kendime ve oğluma ayrı el valizi mi hazırlasam diyorum ya? Kimin eşyası nerde belli olur karışmaz diye düşündüm. Siz nasıl yaptınız? Hazırlayıp koydunuz mu kenara yoksa son anda ekleyecekleriniz var mı? Özellikle lohusa gecelik ve pijamaları buruşmaz mı valizde durdukça??
En kisa zamanda okunmali diye biliyorum cnm, cocugun isimsiz durmasi iyi degil diyorlar, benm oglum tam sabah ezaninda dogdu ilk o ezani duymustu ne aglamistim mutluluktan hamd olsun, sonra odaya gecincede babasi kulagina ezani sonrasinda da ismini okudu cnm..Kızlar bebeğin ismi kulağına okunuyor ya o ne zaman oluyor
Durumundan haberdar et canım benı bnde boyle devam ederse hastaneye gıdıcemKızlar gün içinde çok kasilmam oldu düzensiz olanları takip etmedim ama 10 u geçti yani
Son 1 saat içinde olanları not ettim düzenli mi oluyor anlamıyorum korkuyorum doktoruma da yazdım cevap bekliyorum
16.00
16.15
16.20
16.30
16.37
16.55
17.14 bu sekilde
Aminn inşallahhDüzenli olursa çok rahatsız oluyorsunuz zaten. Muhtemel yalancı kasilmalardir zaten normal bu haftalarda. Birde 34 sen sonra zaten ciğer gelişimi oluyor cnm. Rabbim vaktinde kavustursun hepimizi inşallah.
Cnm duzensiz gibi duruyor ama enn ii dr bilir ins yalanci sancilardir bizede haber verKızlar gün içinde çok kasilmam oldu düzensiz olanları takip etmedim ama 10 u geçti yani
Son 1 saat içinde olanları not ettim düzenli mi oluyor anlamıyorum korkuyorum doktoruma da yazdım cevap bekliyorum
16.00
16.15
16.20
16.30
16.37
16.55
17.14 bu sekilde
Ne listesi kız isimleri listesimi en cok benim işime yarar.Liste yaparsam burayada koyarım canım sabina farklı bi isim ilk kez duydum
Oglusumunki tamamen hazir .Benimkinde eksikler var .Ayri hazirladim.Her ihtimale karsi lohusa takimimi filan utuledim koydum cantada duruyor .Son hafta cikarip tekrar utuleyecegim .Allah korusun acil bir sey olursa filan ütü onemli olmaz .
Ben ikinci oğlunda büyük valiz içine iki küçük hurç aldım biri bana biri oğluma. Utuleyip koydum içine burusmadi. Simdi de aynısını yapicam. En üste doğumda giyeceği ilk kıyafeti koyuyorum.
Bende 2 ayrı çanta hazırladım. Evet muhtemelen kırıştılar ama yapacak bişey yok. Artık bi köşede hazır beklemeliler.
Ay maşallah 35 olmuşsun nr güzeller... Zaman geçmiyor bana yasa
düzenli değil ama çok sık bakalım doktorun ne diyecek
Cnm çok düzenli görünmüyor ama yine de Dr un net te bağlatır bence. Net de en az 20 dk yat dedi bana mesela. Sabah benim de 5 dk gibi gelip gitti nst de hic çıkmadı ne hikmetse.
Bende aynı sekıldeyım canım dün geceden berberı uyku dışındahep duzensız kasılmalarım var doktora gıtmeyı dusunuyorump
Baya sık olmuş canım doktorun cevap yazmadı mı?
Durumundan haberdar et canım benı bnde boyle devam ederse hastaneye gıdıcem
Doktorum yazdı kızlar nst ye baglanmami istedi bağlandımCnm duzensiz gibi duruyor ama enn ii dr bilir ins yalanci sancilardir bizede haber ver
Uzerine dogumhaneye verilecek yaz ki o an esin olur annen kv cantani alt üst etmesinler .Sağolun kızlar. Ben de iki çanta yapayım ama ilk giyeceği kıyafeti bezi filan keseye bohça yapıp koyarım diyorum en üste. Telaştan karışıklık olmasın. Diğer kıyafetleri de keselere takım takım koyarım.
Belli bir zamanı yok ama mümkün olan ilk anda okunması lazım. Mümkünse alim biri olursa daha iyi.
Çok dünya kelamı duymadan okumak lazım mümkün olduğu en yakın zamanda daha çok ilk 3 gün derler
Çok teşekkür ederim kızlar hastaneden eve gelince hemen okuturum ozaman uygun olur hastanede okuyacak birini bulamam çünküEn kisa zamanda okunmali diye biliyorum cnm, cocugun isimsiz durmasi iyi degil diyorlar, benm oglum tam sabah ezaninda dogdu ilk o ezani duymustu ne aglamistim mutluluktan hamd olsun, sonra odaya gecincede babasi kulagina ezani sonrasinda da ismini okudu cnm..
İyi çok şükür canım devam ediyormu kasılmaların?Doktorum yazdı kızlar nst ye baglanmami istedi bağlandım
Çok şükür sancı çıkmadı doktora attım daha cevap vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?