2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kalip vs hiçbirşey yoktu valla ugrasa ede boyle birsey cikti :) sagolasin canim amin allah razi olsun

Buda oyuncak aslani Eki Görüntüle 2150438
Valla çok güzel canim . ben keçeden çok seviyorum kalıbı da bilgisayar ekranından cikartiyorum nette hazır kalıplar oluyor. Ama çok emek gerçekten minik minik

Hayırlısı canım bizide haberdar et, biraz daha beklese iyi ama dr değilim ben en iyisini dr un bilir, tabi ama durmalarnın rıskı varmı biraz daha.?

Allahtan hayırlısı olsun ikiz gebelikte çok normal biliyorsun bu haftalarda oluyor hep doğumlar zaten sende adım adım yaklaşıyorsun Rabbim yardımcın olsun bize güzel haberler ver ♡
Doktordan geldim şükür nst de bir tane sancı cıktı sadece ve dr. önemsemedi sadece ödem karnımın alt tarafında bile oluşmuş onu söyledi ama yapacak birşey yok. Tartılmadım bile artık sona geldim tartı moralimi bozuyor diye dr.da ısrar etmedi.
Asıl önemlisi son kontrol için haftaya cuma çağırdı ve 4 haziranda alırız minnaklari dedi. Yani haftaya minnaklarim gelecek inşallah.

Bende size aşırı ilk acemilik ile yaptığım kapı süsümüzu gostereyim :)Eki Görüntüle 2150436
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşbu acemilikse ustalıkta yaptığın nasıl olur bilemedim :)
Zaten artik çok uzaklaşmamak lazim cnm evden.
Aynen canım bugün anladım bunu bende yemekte az yedim aslında ama sıktı birde evde sıcak basıyor yürüyeyim açılayım dedim ama sancı izin vermedi

Aayyyy cok heycanliiiiiii :)

Ay hadi bakalım bebeklerini kucağına ilk alacak olan sensin o halde heyecan mi var korku mu

Ay hadi bakalım bebeklerini kucağına ilk alacak olan sensin o halde heyecan mi var korku mu
Dr.a korku senaryolarımı anlattım adamda istanbulun göbeğinde değiliz sanki diye güldü. aniden suyum gelirse 5. Kattan inip taksi bulup hastaneye gitmem gerekiyor ve çok korkuyorum bundan. Eşim yetişemez bende arabayı bu göbekle kullanamam tek korkum bu aslında ama Allah beterinden korusun inşallah paniklemem ve planlı gider herşey.

Amin inşallah valla yemek te mutfağı topla çocukları yatır camasirdur yerleştir simdi uzandim yine karnim tas gibi. Yorulunca kolay kolay rahatlamiyor
En güzel sabah kalkınca miss gibi
Bende de aynı şekilde canım benim avantajım annem bana yakın bugün hep dinlendim her şeyi eşim ve annem yaptı kızım da erken uyudu bugün ben de bol bol dinlendim.
Soluna uzan ayaklarını hafif havyar kaldır çok rahatlıyor sun
Hatta fırsatın varsa karanfilli çay iç çok rahatlatıyor
Ayy çok heyecanlandım şimdi ♡♡
İyi olmanıza çok çok sevindim canım bebişler geliyor desene çok az kaldı ayy :)))

Ay cok tesekkur ederim :)

Benimde planlı pazartesi sorucam bakalım hangi haftada alacak. Özele gittiğin zaman 39 bitince alicam diyordu okadar dayanamam ben. Simdi devlete gisiyorum daha bir hafta,gun belirlemedi.Hele buaksam ilk defa bukadar zorlandim ayagini dayadı kaburgama canim çok yandı misafir vardı gitsinler diye bekledim resmen simdi yattım sus pus inada yapıyor sanki velet sana gun yada hafta soyledimi dr?

Cnm allahın izniyle hersey yolunda gider merak etme Rabbim bu kadar emeğin karşılığını kolay saglıklı sıhhatli bır doğumla versin inşallah

Haziranin ilk meyveleri olcaklar galiba
Saglikla gelsinler .Dr tarih verince insan daha cok heyecanlanıyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…