2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla çok güzel canim . ben keçeden çok seviyorum kalıbı da bilgisayar ekranından cikartiyorum nette hazır kalıplar oluyor. Ama çok emek gerçekten minik minik

Yazicim yeni geldi canim elle cok zor oldu ozellikle at. Hatta arabaya güpüt bulamadim buzdabi ortusunden kestim. Beykozdayim ben burada oyle yakinda ivir zivir bulmak cok zor. Otobuse binmek desen artik bana iskence

Hadi gozun aydin bebeklerin yakinda kucaginda olacak. Allah sagsalim kavustursun senin yerine ben heyecanlandim nedense

Misafir de çok zor oluyor artık canım biraz ertele istersen ben öyle yapmayı planlıyorum kimseyi agirlayamam artık gelen de yardım etsin bir zahmet
Soluna uzan hemen hareketlenir annesi korkma o da yorulmuştur uyuyordur:)
Bana 2 temmuz dedi canım 38 hafta 5 günlük oluyorum ama benim gönlüm 28 hazirandan yana söylemedim doktora ama soracam:)
Sana da gün verir artık gittiğin zaman şöyle bakalım ne dicek

Son misafirimdi canim ramazan diye iftara aldim. Kapanışı yaptım:) artik caya bile kimseyi kaldiramam cidden cok agirlastin. Bebis masallah deldi geçti karnımı buaksam artik uyusun oda :) sanada baya geç vermiş günü ben bile secimden sonraki hafta 1-2 temmuzda alsin diye bekliyorum 37 bitmiş olacak inşallah bir gün belirler ozaman daha çabuk geçer gunler

Nst de sancı çıkmadı canım sahtekasılmadır dedı doktorum
Çok şükür canım sevindim bugün yalancı kasılma günü oldu sanırım:))))
En iyisi valla canm onlar ağırlasin artık bir süre bizi :))
Bana da çok geç geliyor sanki çok uzakmis gibi
Bebeğin kilosuna göre hareket ederler zaman yaklaşınca herhalde 3 kg yu geçmiş olursa o haftalarda teklif edecem biraz daha erken olsun diye çünkü gerçekten çok zor geliyor Hem sıcak hem ağırlaştık
Ne zaman gideceksin doktora canm yakın m zamanın ?

Aynen hepımız de aynı gün olması :) bende hala hafıf çatı ve kasık ağrısı var gecmedı kasılma da arada geliyor gıbı :)

Aynen dogru soyluyorsun birazda biz agirlanalim :) evet cok yakinda pazartesi gidicem heyecan sardi simdiden ne dicek diye:) özeldeyse doktorun nazin geçer ama benim devlet pek önemsemez sanirim.

Ben bile heyecanlandım çok az kalmış o zaman sizin bayram önce gelecek

Canım çok sevindim iyi olmanıza hayırlısı ile al kucağına :) seneryoları da unut lütfen herşey istediğin gibi gerçekleşecektir planlı ve sakin :)

Merhaba kızlar.birşey sorcam.ya akşamları aranızda eli ayağı şişen oluyor mu? Bir de iki üç gündür yemek yedikten sonra hafif mide bulantısı yaşıyorum.öyle bişey yaşayan var mı?

Yaaaaa çokkkk sevindm hem bir sorun olmamasına hemde yavrularına kavuşacak olmana çok az kaldı artık resmeninşallah 4hazirana kadar ağrısız sızısız atlatırsın ve doğum sonrası içinde geçerli bu. Hadi bakalım Allahın izniyle açılışı sen yapacaksın

Günaydin kizlar ben bunu bilgileri galerime kaydetmistim ilerde belki paylasamam fırsat olmaz
Bu bilgide burda dursun :) benim kızlarım maşallah çok rahat buyuduler hiç gaz problemimiz olmadı inşallah bundada olmaz

Canım, aman diyim zeytinyağı kesinlikle doktora dahi sorsanız içirmeyin, bebeğin alerjik risk gösterip boğulmasına bile neden olabiliyormuş.. Sakın sakın güvenmeyin bu tip bilgilere.

Hadi hayırlısı inşallah, ben de senin adına heyecanlandım :) bebişlerine sağlıkla kavuş canım benim inşallah

Merhaba kızlar.birşey sorcam.ya akşamları aranızda eli ayağı şişen oluyor mu? Bir de iki üç gündür yemek yedikten sonra hafif mide bulantısı yaşıyorum.öyle bişey yaşayan var mı?
Oluyor ben bu akşam yine şiştim baktım olacak gbi değil ayak altı yastık yaptım yarım saat içinde indi çok rahatladım. Yemeği yağlı baharatlı yemiyorsan normal sanırım bulantı bilmiyorum bende yemek sonrası çarpıntı oluyo genelde.

Inşallah planlı olarak açılışı ben yaparım hicbirimize sürpriz olmasın yeterki. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…