2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm allahın izniyle hersey yolunda gider merak etme Rabbim bu kadar emeğin karşılığını kolay saglıklı sıhhatli bır doğumla versin inşallah

Haziranin ilk meyveleri olcaklar galiba
Saglikla gelsinler .Dr tarih verince insan daha cok heyecanlanıyor demi

Hadi gozun aydin bebeklerin yakinda kucaginda olacak. Allah sagsalim kavustursun senin yerine ben heyecanlandim nedense
Hepinize teşekkürler sag salim kulağımıza alalım inşallah, doğum planlı bile olsa düşüncesi bile çok heyecanlı. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Sizden ne haber ? :) kontrol vs

Senin düşündüğün gibi oldu 1 haftan var geçmez bu hafta

Sizden ne haber ? :) kontrol vs

Vayy çok dikkatli gördüm sizi :)) İyiyiz çok şükür.. Bebeğim anneciğine babacığına gülümsedi dün mutluluktan havalardaydım canım :) fotosunu öptüm öptüm durdum :)

Bir maşallahınızı alırız zehracım... teyzeleri

Eklentiler

• IMG_20180526_002624.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 78

Maşallah bebişe :) Allah saglikla kucaginiza aldirsin

Ayyy az kalmış :) birazcık daha dayancaksın. Benim doktorda haftaya salı tarih verebilir artık :)

Emin ol Allah yardım edecektir seni karnında iki tane melekle çaresiz bırakmaz bak buna canı gönülden inan bi şekilde gerçekleşecek doğumun ve çok aksilşk olmadan Rabbim suyu akıtır bulur yolunu o su ♡ sen gönlünü ferah tut şafak saymaya başla doğan güneş yakın :)

Sende nasıl oluyor canim? Benimkiler baya güçlü nefesim kesiliyor beynimin damarları çekiliyor sanki elimi koyuyorum pozisyon değiştiriyorum anca gevşiyor ama baha kötü etki bırakıyor gecince
Canım o kadar şiddetli mi oluyor sendeki kasılmalar doktoruna sordun mu? Bende zor nefes alıyorum ama kısa sürüyor ve çok etkilemiyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…