- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.561
Amin canım inşallah herşey yolunda gitsin. Dr. da acil bir durum olursa benden önce hastaneye nasıl gittiğini bilemezsin sen merak etme diye takıldı zaten. Sakın ambulans arama diyede dalga geçti, yani artık ne kadar paniklemişim siz anlayınEmin ol Allah yardım edecektir seni karnında iki tane melekle çaresiz bırakmaz bak buna canı gönülden inan bi şekilde gerçekleşecek doğumun ve çok aksilşk olmadan Rabbim suyu akıtır bulur yolunu o su ♡ sen gönlünü ferah tut şafak saymaya başla doğan güneş yakın :)
Yaaa maşallah ya mucize gülümsüyor resmen kıyamam hiçç ♡♡♡ bizmki yuzunu saklıyor tek eliyle bi foto alamadık. Doğduktan sonra gülümsediği an yakala çek resmini before after :)) hep gülsün böyle yüzünüz; bebeğiniz, annesi ve babası :) ♡Vayy çok dikkatli gördüm sizi :)) İyiyiz çok şükür.. Bebeğim anneciğine babacığına gülümsedi dün mutluluktan havalardaydım canım :) fotosunu öptüm öptüm durdum :)
Bir maşallahınızı alırız zehracım... teyzeleri
Artmıştır inşallah ama belki sana da önden celestone iğne yapmak isteyebilir. Maşallah sona geldik zaten en fazla 1 yada 2 hafta olur aramız, ondan sonra artık tecrübelerimizi paylaşırız.Pazartesi nstye giricem eğer sancı çıkarsa olabilir valla :) ama tabi kiloları artmıştır umarım.
Kıyamam ya :) çocukları da heyecanlandıracaksın dur şimdi:))Amin canım inşallah herşey yolunda gitsin. Dr. da acil bir durum olursa benden önce hastaneye nasıl gittiğini bilemezsin sen merak etme diye takıldı zaten. Sakın ambulans arama diyede dalga geçti, yani artık ne kadar paniklemişim siz anlayın
Doğudamıydınız?Kızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
İstanbul Beşiktaş Balmumcu
Rabbim yardımcımız olsun korku ve heyecan var
Aay süper değil mi en çok gittiğim ordueviydi orası. Ben şahsen sevindim yeri süper ama hakkınızda hayırlısı olsun. Ne zamana taşınacaksınız peki doğuma rastlayacak mı?Kızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
Hayirli olsun canim jandarmasiniz dimi bizimkiler belli deil daha dua edinnnKızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
İkimiz aynı ilerliyoruz :) Allah yardımcımız olsunDemekkı normal bu zamanlarda bu sklde olması saglıklı olsunlarda artk gerısı onemlı deggıl sanırım senınle hemen hemen aynı haftalardyz
Hahah evet :) ilk doğuran ardındakine yardımcı olacak tabi vakit bulabilirseArtmıştır inşallah ama belki sana da önden celestone iğne yapmak isteyebilir. Maşallah sona geldik zaten en fazla 1 yada 2 hafta olur aramız, ondan sonra artık tecrübelerimizi paylaşırız.
Kızlaaaaaarrr tayinimiz çıktı
Yaaa maşallah ya mucize gülümsüyor resmen kıyamam hiçç ♡♡♡ bizmki yuzunu saklıyor tek eliyle bi foto alamadık. Doğduktan sonra gülümsediği an yakala çek resmini before after :)) hep gülsün böyle yüzünüz; bebeğiniz, annesi ve babası :) ♡
Benım şuan baya gene başladı sürekli bebegım hareket halinde ve semsert orayı coook acıtıyor etım sıkısıyor resmen yaSende nasıl oluyor canim? Benimkiler baya güçlü nefesim kesiliyor beynimin damarları çekiliyor sanki elimi koyuyorum pozisyon değiştiriyorum anca gevşiyor ama baha kötü etki bırakıyor gecince
Dün süslendm püslendm eşime pozlar verdm ki anı kalsın bende doğumdan sonra before after yapcm nasipse :) aynen top gibi sivrildi çıktı sağolsun oğlum :) Allah sağlık versin bugunleri özlycez ♡♡♡ooo süper hayırlısı olsun.. asker eşimiydiniz siz?
Aynen çok güzel fikir öyle yaparım canım.. Senin bebişe de sana da maşallah.. göbeğin benimkisi gibi. top taşıyorsun gibi görünüyor diyorlar bana da.. bende hayır diyorum top denecek kadar küçük değil pilates topu :))
hadess nevesta81 Allah hayırlısınla kucağınıza aldırsın inşallah çok heyecan verici ama dünyanın en güzel heyecanı bu olsa gerek..
Belki normal hareketleridir o sen stres yaptkça onuda etkiliyor olmayasın hem bebişler geceleri daha aktif oluyor stres yapma benmkide durmuyo şuanBenım şuan baya gene başladı sürekli bebegım hareket halinde ve semsert orayı coook acıtıyor etım sıkısıyor resmen yaaksamkındende beter
Dogrumu attım acabaAllah razi olsun canim sen kagidin fotosunu atar misin? Acaba bas popo uzunlugunu mu soyledi. Birde hic takilma benim iki doktor var birisi olcuyor farkli cikiyor digeri olcuyor frkli cikiyor. Geçen bacak kemigi kisa sanirim genetik faktirler sebebi ile kisa olacak dedi. Sanki kendisi 185 gibi. Bende 160 boyum ama babasi ama 180 dayisi 185 dedim oyle deyince sustu
Dün süslendm püslendm eşime pozlar verdm ki anı kalsın bende doğumdan sonra before after yapcm nasipse :) aynen top gibi sivrildi çıktı sağolsun oğlum :) Allah sağlık versin bugunleri özlycez ♡♡♡
Amin cnm hayırlısıyla atlatmak nasip olsun artk hepimizeİkimiz aynı ilerliyoruz :) Allah yardımcımız olsun
Ben oyle deynce eşim cmylmz taklidi yapıyo "heryerlerim şiş" :) eşimsiz olurmu onunla da pozlar veriyoruz karnıma eliyle kalp yapmaya çalışıyo gel gör ki üçgen oluyoÇok iyi yapmışsın bu günlerimizi özleyeceğiz hakikatten.. eşinle beraber de çekilin ikiniz canım...
Ben de eşimle dışarıda foto çekimi yapmak istiyorum daha önce adada balayı yapmıştık gözüm kesse adaya gidicem ama çok zor ... her yanım şiş, her yanım :)) en azından sahilde çimlere yayılıp makineyi ayarlayıp bi iki poz almayı planlıyorum bende.
%60-70 düzeyinde düzenli sancılarım var. Kasılmalarımda çokça var. Hastanede yatıyorum günlerdir. Tuvalet dışı ayağa kalkmam yasak yer çekimini sıfırlamalıyız diyor doktorlar. 3,5 cm açılmam da var. Kimi doktor ilk Doğumun normal doğum olduğu için 2-3 cm açıklığı normal karşılıyoruz diyor. Kimide çok büyük risk görüyor özellikle nst sancılarımı görünce. Birde servikal uzunluğu 25 mm rahim ağzı kısa diyorlar. O konudada kimi bu haftalar için normal diyor. Ama hepsinin ortak görüşü yatıcaksın ve kalkmayacaksın. Uzanırken bile bazen alt tarafımdaki baskı ve ağrı ağlatacak düzeye çıkıyor bazen geçiyor
Ben oyle deynce eşim cmylmz taklidi yapıyo "heryerlerim şiş" :) eşimsiz olurmu onunla da pozlar veriyoruz karnıma eliyle kalp yapmaya çalışıyo gel gör ki üçgen oluyoya bende dışarsa guzel bı yerde çektrmek istiyorum ama bakalım şişlik sıcakk nemm çok zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?