2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa çok güzeller güzel günlerde kullanın canım :) benimde çok hoşuma gidiyor bi anda alınca bitti bişey kalmadı ama hala gözüm kıyafetlerde :)

insallah canm bise olmaz bn boylesanciyla idare ediyim diyordum ama artik bobregini kaybedebilirsin dedi doktr allah esorgesin yada bu agriyla yine erken dogum olur dedi mecbur artik taktrcam allah yardim etsin insallah asil bundan sonra
Canım hiç korkma stend sonrası çok rahat edeceksin insallah

Kızlar bebek bakım seti almaya gerek varmi yoksa icinde bikac parcami kullanilio yani sadece icinden gerekli olanlarimi almali bi ark bu seti alms reamini atiyorum siz neler yaptnz setmi aldnzEki Görüntüle 2150750
Sadece tırnak makası al bence tarak extra alınabilinir birde Brown kulaktan ölçer al en güzeli bunları sağlıklı bulmuyorum

Canım hayırlısı demek ki inşallah gelişimi ilerler. Dediğim gibi erken gelirse de korkma. Haftalarımız ilerde en azından daha şanslıyız o konuda.
Ben de durup durup bebek odasina giriyorum mobilyalar mis kokuyor .Insa nasil mutlu oluyor demi :) Su degisim olayi olmasa yavas yavas yerlestirecektim hala degismedi .Benim isler bayramdan sonraya kalcak sanirim.
Evet çok mutlu oluyor cidden :) demek oda yapsaydım orda yatıp kalkıcaktım :)) bende hafta içi yerleştiririm artık yavaş yavaş

Kızlar bebek bakım seti almaya gerek varmi yoksa icinde bikac parcami kullanilio yani sadece icinden gerekli olanlarimi almali bi ark bu seti alms reamini atiyorum siz neler yaptnz setmi aldnzEki Görüntüle 2150750
Canım bana burda hepsi gerekli gelmedi o yüzden ayrı ayrı aldım

Evet öyle cnm ama bizde en hassas dönemimizi yaşıyoruz biraz daha anlayışlı olmaları gerekmiyormu? Üzülüp ağlıyorum sonra bebeğimi üzdüm diye yine ağlıyorum

Cuma günü kontrolümüz vardı. Oğlum baş geliş pozisyonundaymış normal doğum için herhangi bir engel görünmüyor şimdilik dedi dr. Bir haftada 500 gr alarak 2800 olmuş kilosu. Sata göre 35 haftalık olmamız gerekirken 36 haftalıkmış gelişimi. Yalnız nstde sancı çıkmış biz bu haftalarda sevmiyoruz böyle sancıları acile sevk edicem ordaki nstde de sancı çıkarsa yatış yapar bir hafta daha ertelemeye çalışırız dedi. Kadın doğum acile gittim ultrasonda baktı 37 haftalık gözüküyor doğum olsa da çok problem değil dedi ordaki dr. sanırım arkadaşların çatı muayenesi dediği muayenesi yapıldı açılma kanama herhangi birşey yok dedi. Tekrar nstye bağlandım yine sancı çıktı. Sancıların sıklaşır, suyun gelir kanaman fln olursa hemen gel dedi. Kadın doğum doktoruma gittim nst sonucunu gösterdim adalat diye ilaç başlattı yarın akşam nöbetçiymiş gel duruma göre ne yapacağımıza karar veririz dedi. Ilk bebeğim olacak acayip korktum. Önceki hamileliklerinde benzer durum yaşayanlar oldu mu??

Cuma günü kontrolümüz vardı. Oğlum baş geliş pozisyonundaymış normal doğum için herhangi bir engel görünmüyor şimdilik dedi dr. Bir haftada 500 gr alarak 2800 olmuş kilosu. Sata göre 35 haftalık olmamız gerekirken 36 haftalıkmış gelişimi. Yalnız nstde sancı çıkmış biz bu haftalarda sevmiyoruz böyle sancıları acile sevk edicem ordaki nstde de sancı çıkarsa yatış yapar bir hafta daha ertelemeye çalışırız dedi. Kadın doğum acile gittim ultrasonda baktı 37 haftalık gözüküyor doğum olsa da çok problem değil dedi ordaki dr. sanırım arkadaşların çatı muayenesi dediği muayenesi yapıldı açılma kanama herhangi birşey yok dedi. Tekrar nstye bağlandım yine sancı çıktı. Sancıların sıklaşır, suyun gelir kanaman fln olursa hemen gel dedi. Kadın doğum doktoruma gittim nst sonucunu gösterdim adalat diye ilaç başlattı yarın akşam nöbetçiymiş gel duruma göre ne yapacağımıza karar veririz dedi. Ilk bebeğim olacak acayip korktum. Önceki hamileliklerinde benzer durum yaşayanlar oldu mu??

Haklısın canm pürüz olmasın extra çıkmasın istiyorlar ama yapcak bişey yok.. sağolun valla birazda olsa rahatladım

Ah gülüm geçmiyor valla sağolsun bir eşime bir anama geçer nazım. Anam gurbette eşime de kıyamam zaten.

Babasi adim konmadi diye gunlerce eziyet etti esim de bana bakip bakip kimseye nazin gecmedi ya ona yanarim derdi. Simdi sagolsun nazimi ceker ama baska bi allah kulu cekmez. Millet catir catir diyecegini diyor uzulur kirilir yok

Bugün gördüm aynısından e bebekte 75 civarıydı ben almadım üç parça kullanıcaksın sadece dediler, ateş ölçer, tırnak masakası, birin çekeceği okadar

35 -36. haftalarda doğum yapınca problem olmuyor Rabbim oglunuzu sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin inşallah

2 gundur cok zorlandim lavobaya girmek kabus oldu resmen artik bnde ister oldum stenti ogluma bile bakamaz kalkamaz oldum bundada vardir bir hayir canm razi oldum artik

Bana alışveriş yaptigim magazadaki adam set gereksiz dedi.Ben de chicco nun 2li tarak setini aldim bir de Nuk un tirnak makasini o kadar .Zaten bunun icinden cikan ateş olcer ise yaramaz .Burun aspiratoru de tekli satiliyor.

Canim bebek bu haftalarda doğsa da sorun olmaz artık zaten maşallah gelişimi de bayağı ilerdeymis zaten
Sancın çok mu çıkıyor
Sen hissediyor musun sancıyı?
Açılma kanama yoksa doğumun başlayacağını düşünmüyorum sancilarin da çok şiddetli değilse tabi.
Doktorunla tekrar görüş bakalım sancı çıkacak mı nstde

Ned
en aslında bebeğin çok küçük değil ben 29. Haftada gitmiştim 1500 gramdı çok fazla fark yok.bebekler 40. Haftaya kadar doğmayabiliyorönğnde neredeyse 2 ay var.2 ayda iki kilo daha alır o bebek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…