- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #39.821
Aaa çok güzeller güzel günlerde kullanın canım :) benimde çok hoşuma gidiyor bi anda alınca bitti bişey kalmadı ama hala gözüm kıyafetlerde :)Eki Görüntüle 2150741
Bende bugün kızıma bi sürü kıyafet aldım daha yeni çıktım alışverişe, hastane çıkışı kaldı 3-6 hiç almadıl ama kışa denk geliyo kışlık huç bişe yoktu almadım 0-3 aldım hep çok eğlenceli oluyor :)))
Canım hiç korkma stend sonrası çok rahat edeceksin insallahinsallah canm bise olmaz bn boylesanciyla idare ediyim diyordum ama artik bobregini kaybedebilirsin dedi doktr allah esorgesin yada bu agriyla yine erken dogum olur dedi mecbur artik taktrcam allah yardim etsin insallah asil bundan sonra
Sadece tırnak makası al bence tarak extra alınabilinir birde Brown kulaktan ölçer al en güzeli bunları sağlıklı bulmuyorumKızlar bebek bakım seti almaya gerek varmi yoksa icinde bikac parcami kullanilio yani sadece icinden gerekli olanlarimi almali bi ark bu seti alms reamini atiyorum siz neler yaptnz setmi aldnzEki Görüntüle 2150750
Çok teşekkür ederim canımMaşallah çok güzel görünüyorsunuz canım. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi
Canım hayırlısı demek ki inşallah gelişimi ilerler. Dediğim gibi erken gelirse de korkma. Haftalarımız ilerde en azından daha şanslıyız o konuda.Allah razı olsun cnm.dığru diyorsun her şerde bi hayır,her hayırda bir şer vardır.ben serklajlı olduğum İçin 7 aydır sadece doktor İçin çıkıyordum evden.ve bebeğim için daha hiç alışveriş yapamadım.internetten de içime sinmiyor.bebeğim küvezi de büyürken ben de ona alacaklarımı gönül rahatlığıyla alırım artık,yeterki o sağlıklı olsun
Sağol cnm.inan herşeyim o kadar düzenli ve fazla fazla yiyorum ki.benim yendiğimi bir başkası yese İnan bebek 5 kilo doğar.anlamadığım Ne ben ne bebek kilo alıyor ki ben 7 aydır sadece wc için kalkıyorum yataktan.
Evet çok mutlu oluyor cidden :) demek oda yapsaydım orda yatıp kalkıcaktım :)) bende hafta içi yerleştiririm artık yavaş yavaşBen de durup durup bebek odasina giriyorum mobilyalar mis kokuyor .Insa nasil mutlu oluyor demi :) Su degisim olayi olmasa yavas yavas yerlestirecektim hala degismedi .Benim isler bayramdan sonraya kalcak sanirim.
Canım bana burda hepsi gerekli gelmedi o yüzden ayrı ayrı aldımKızlar bebek bakım seti almaya gerek varmi yoksa icinde bikac parcami kullanilio yani sadece icinden gerekli olanlarimi almali bi ark bu seti alms reamini atiyorum siz neler yaptnz setmi aldnzEki Görüntüle 2150750
Evet öyle cnm ama bizde en hassas dönemimizi yaşıyoruz biraz daha anlayışlı olmaları gerekmiyormu? Üzülüp ağlıyorum sonra bebeğimi üzdüm diye yine ağlıyorumCnm kırılmıssın doğru ama üzme kendini erkekler maalesef sıkışınca bıraz ne dediğini bilmiyor eskiden sadece eşti şimdi babada olucak o yüzden oda başına ne gelıcek nasıl davranıcak bocalıyor olabilir ne kadar yaş alsalarda hep çocuk gibi idare etmek gerekiyor bazen
Haklısın canm pürüz olmasın extra çıkmasın istiyorlar ama yapcak bişey yok.. sağolun valla birazda olsa rahatladımCanim o an makineye sinirlenip demistir .Sen ustune alinma .Evde bir sey bozulunca esim de soylenir durur .Mesela bizim de en son elektrikli supurge bozuldu .Normalde yapılacak biseydi.Ama esim sinirinden vurdu iyice beter oldu. Erkekler pürüz sevmiyor .
Ah gülüm geçmiyor valla sağolsun bir eşime bir anama geçer nazım. Anam gurbette eşime de kıyamam zaten.
Çok iyi yapmışsın şuan hiç yok kışlık alamadım artık büyüyünce :))Gule gule kullanin hepsi cok guzel .Ben kışın aldim 3 6 lari :)
Bugün gördüm aynısından e bebekte 75 civarıydı ben almadım üç parça kullanıcaksın sadece dediler, ateş ölçer, tırnak masakası, birin çekeceği okadarKızlar bebek bakım seti almaya gerek varmi yoksa icinde bikac parcami kullanilio yani sadece icinden gerekli olanlarimi almali bi ark bu seti alms reamini atiyorum siz neler yaptnz setmi aldnzEki Görüntüle 2150750
Amin inşş sağol canım:) evet insanın gözü kalıyo valla almak istiyo hep ama çok giyemiyorlar işteAaa çok güzeller güzel günlerde kullanın canım :) benimde çok hoşuma gidiyor bi anda alınca bitti bişey kalmadı ama hala gözüm kıyafetlerde :)
35 -36. haftalarda doğum yapınca problem olmuyor Rabbim oglunuzu sağlıkla kucaginiza almayi nasip eylesin inşallahCuma günü kontrolümüz vardı. Oğlum baş geliş pozisyonundaymış normal doğum için herhangi bir engel görünmüyor şimdilik dedi dr. Bir haftada 500 gr alarak 2800 olmuş kilosu. Sata göre 35 haftalık olmamız gerekirken 36 haftalıkmış gelişimi. Yalnız nstde sancı çıkmış biz bu haftalarda sevmiyoruz böyle sancıları acile sevk edicem ordaki nstde de sancı çıkarsa yatış yapar bir hafta daha ertelemeye çalışırız dedi. Kadın doğum acile gittim ultrasonda baktı 37 haftalık gözüküyor doğum olsa da çok problem değil dedi ordaki dr. sanırım arkadaşların çatı muayenesi dediği muayenesi yapıldı açılma kanama herhangi birşey yok dedi. Tekrar nstye bağlandım yine sancı çıktı. Sancıların sıklaşır, suyun gelir kanaman fln olursa hemen gel dedi. Kadın doğum doktoruma gittim nst sonucunu gösterdim adalat diye ilaç başlattı yarın akşam nöbetçiymiş gel duruma göre ne yapacağımıza karar veririz dedi. Ilk bebeğim olacak acayip korktum. Önceki hamileliklerinde benzer durum yaşayanlar oldu mu??
2 gundur cok zorlandim lavobaya girmek kabus oldu resmen artik bnde ister oldum stenti ogluma bile bakamaz kalkamaz oldum bundada vardir bir hayir canm razi oldum artikGeçmiş olsun canım stent takılması daha iyi senin için, herşeyden önce sağlık diye boşuna demiyorlar. Bebeğin sağlığı kadar sende önemlisin. Hem erken doğum olsa bile çok şükür haftalarımız ilerledi ki ben öyle bişey olmayacağını düşünüyorum. İnsanlar mecbur kalıp ameliyat dahi oluyorlar.
insallah boyle olmam canm insallah rahatlayabilirimCanım hiç korkma stend sonrası çok rahat edeceksin insallah
Bana alışveriş yaptigim magazadaki adam set gereksiz dedi.Ben de chicco nun 2li tarak setini aldim bir de Nuk un tirnak makasini o kadar .Zaten bunun icinden cikan ateş olcer ise yaramaz .Burun aspiratoru de tekli satiliyor.Kızlar bebek bakım seti almaya gerek varmi yoksa icinde bikac parcami kullanilio yani sadece icinden gerekli olanlarimi almali bi ark bu seti alms reamini atiyorum siz neler yaptnz setmi aldnzEki Görüntüle 2150750
Canim bebek bu haftalarda doğsa da sorun olmaz artık zaten maşallah gelişimi de bayağı ilerdeymis zatenCuma günü kontrolümüz vardı. Oğlum baş geliş pozisyonundaymış normal doğum için herhangi bir engel görünmüyor şimdilik dedi dr. Bir haftada 500 gr alarak 2800 olmuş kilosu. Sata göre 35 haftalık olmamız gerekirken 36 haftalıkmış gelişimi. Yalnız nstde sancı çıkmış biz bu haftalarda sevmiyoruz böyle sancıları acile sevk edicem ordaki nstde de sancı çıkarsa yatış yapar bir hafta daha ertelemeye çalışırız dedi. Kadın doğum acile gittim ultrasonda baktı 37 haftalık gözüküyor doğum olsa da çok problem değil dedi ordaki dr. sanırım arkadaşların çatı muayenesi dediği muayenesi yapıldı açılma kanama herhangi birşey yok dedi. Tekrar nstye bağlandım yine sancı çıktı. Sancıların sıklaşır, suyun gelir kanaman fln olursa hemen gel dedi. Kadın doğum doktoruma gittim nst sonucunu gösterdim adalat diye ilaç başlattı yarın akşam nöbetçiymiş gel duruma göre ne yapacağımıza karar veririz dedi. Ilk bebeğim olacak acayip korktum. Önceki hamileliklerinde benzer durum yaşayanlar oldu mu??
Gercekde cok kötü görünüyor hem yuzde hem vicutda, banada başkaları soyledi hiç dikat etmiyordum.Bugün eşim dedi nasıl damarların çıkmış diye yeşil yeşil benimki
en aslında bebeğin çok küçük değil ben 29. Haftada gitmiştim 1500 gramdı çok fazla fark yok.bebekler 40. Haftaya kadar doğmayabiliyorönğnde neredeyse 2 ay var.2 ayda iki kilo daha alır o bebek.Canım malesef iyi haberlerim Yok. Bebeğin ac gelişimi yine 2 hafta geride ve kilosu 31+5 olmasına rağmen 1500gr.artık büyüyemiyor yawrum.ne yedim ne içtiysem fayda Yok.o yüzden haftaya tekrar kontrole çağırdı Ve muhtemelen alacak bebeği.malesef bizim için küvez günleri başlıcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?